Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 χμμμμ ... νομίζω πως αν έκανε 300€ δε θα βλέπαμε τόσα πολλά..... διότι όσοι το πήρανε ως status symbol και όχι γιατί τους κάθεται το λογισμικό ή τους βολεύει τεχνολογικά.... δεν θα είχαν αυτόν τον λόγο για να το πάρουν και θα στρεφόντουσαν αλλού ! Το iPhone είναι το πρώτο και το βαρόμετρο στην τιμολογιακή πολιτική των υπόλοιπων εταιριών. Αν είχε 300€ τότε τα υπόλοιπα θα είχαν 180€.
nikoskon Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 (επεξεργασμένο) Παίδες όταν μιλάμε γενικά για ικανοποίηση πελατών είναι λάθος να βγάζεται τα κόστη(τιμολογιακές πολιτικές κλπ) απ´ έξω.Είναι απλό το γιατί και το ανέφερα και στο προηγούμενο.Όταν κάτι το πληρώνεις ακριβά έχεις αυξημένες απαιτήσεις και αρκετούς λόγους για να μην μείνεις ικανοποιημένος από την εταιρία.Το αντίθετο συμβαίνει όταν κάτι το πληρώνεις φθηνά.Γιατί τόση άρνηση βρε παιδιά;Sent from my iPhone Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2014 από nikoskon 1
gidimosxari Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως η ευτυχως τα iphone δεν ειναι για ολους.οχι απο θεμα χρηματων καθως εχουν την ιδια αρχικη τιμη οταν βγαινουν με τα galaxy ,αλλα απο θεμα λογισμικου.πλεον η τεχνολογια προχωραει και ολοι θελουν να παρουν ενα ταμπλετ η ενα smartphone καλο κτλ.μαζι με ολους αυτους ειναι και αυτοι που δεν εχουν ιδεα απο τεχνολογια η αυτοι που κατι ψιλοξερουν,και πανε και παιρνουν...IPHONE...γιατι?..γιατι ειναι ωραιο και φυσικα για ΜΟΣΤΡΑ.και εκει ειναι το μεγαλο λαθος.πας και παιρνεις ενα iphone,το χρυσοπληρωνεις,και επειδη δεν ξερεις πως να κατεβασεις το ενα,να κανεις το ενα,να αποθηκευσεις επαφες,να το συγρονισεις με το itunes kai olα αυτα σου φταιει το τηλεφωνο.ΟΧΙ ,απλα το τηλεφωνο ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ.πως να το κανουμε.Εαν εισαι σε αυτην την κατηγορια πηγαινε παρε ενα android που ειναι πιο απλο σε αυτα τα θεματα για τον απλο χρηστη και μην πας και μου παιρνεις apple προιοντα αφου δεν ξερεις να τα χρησιμοποιησεις και μετα τα κραζεις και απο πανω.πως να το κανουμε,ενα ραλλακι σχεδον ολοι μπορουν να το πανε τερμα,μια ferrari ομως οχι.με αυτο θελω να πω οτι δεν κανουν ολα για ολους.οπως και να το κανουμε εχει το καλυτερο λογισμικο και πιο σταθερο που κυκλοφορει ,και πιο καλοδουλεμενο για την καθε συσκευη της.και σου ερχεται ο καφρος ο samsungακιας με 1223232 πυρηνες στα300ghz και 45γβ ραμ κλεισμενα σε μια τηλεοραση και σου λεει κοιτα γ@@@ει και παει γρηγορα.Και το iphone exei ενα ταπεινο διπυρηνο στα 1,2 σχεδον με 1γβ ραμ και ανταγωνιζονται.ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ και γ@@@ω τα κινητα.αντε και του χρονου με 3000 πυρηνες γιατι η apple θα βγαλει τετραπυρηνο.
paragontikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 το αστείο είναι ότι σας πειράζει που χρήστες των προϊόντων της Apple δεν είναι ευχαριστημενοι, μήπως έχετε πάρει μετοχές? ούτε αυτοι που τα κράζουν χωρίς λόγο έχουν δίκαιο αλλά η έρευνα αν είναι έγκυρη κατι λέει..
daeman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 άλλος ένας που δεν καταλαβαίνει ελληνικά.. γιαυτο δεν πάμε μπροστά σαν χωρα δεν μπορούμε να πάρουμε ένα συγκεκριμένο μήνυμα από μια συγκεκριμένη πρόταση... ο καθένας ό,τι του φανεί καταλαβαίνει.... Επειδή είσαι ο μοναδικός που πήρε θέση και κατάλαβε τι έγραφα, απλά μια διόρθωση: "Ο καθένας ό,τι τον βολεύει καταλαβαίνει"! Ακόμη και τη τιμή να μην είχα αναφέρει, μόνο που έγραψα ότι δε μου κάνει το iPhone, θα είχα φάει επίθεση. Τώρα πως γίνεται εγώ να γράφω κάτι, να ξέρω τι γράφω και να μου εξηγούνε άλλοι τι έγραψα........ Ρε φίλε έλεος να πούμε.. Αφού δεν σου αρέσει και λες δεν αξίζει πουλα το.. Τι το κρατάς; Εξάλλου το iPhone πιάνει καλή τιμή ως μεταχειρισμένο .. Περί του άρθρουΗ apple σου προσφέρει ένα κινητό σε μια τιμή, εσυ εχεις την επιλογή να το αγοράςεις η οχι. Το θέμα ειναι ότι αν επιλέξεις να σκασεις τα 750 ευρώ εχεις ένα κινητό που απλα δουλεύει σωστά! Στον κόσμο του αντροιντ μπήκα με το milestone που απλα μετά από μια βδομάδα χρήσης ήθελα να το πετάξω από το παράθυρο.. Έπειτα πήρα το 4σαρι που το ερωτεύτηκα για 3 χρονια και μετά έκανα το λάθος και πήρα το Xperia z .. Ως κάτοχος iPhone 5s πιστεύω ότι η apple ειναι μπροστά σε ουσιαστικά θέματα.. Και το ένα από αυτά ειναι η εμπειρία χρήσης που σου δίνουν τα προϊόντα της.Sent from my iPhone using Insomnia 1
keepgoing Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πάντως δεν έπεσε. Οι άλλοι ανέβηκαν πολύ. Αν βέβαια γινόταν στην Ελλάδα η έρευνα η apple δεν θα πλησίαζε καν αυτό το 80% Φοβερές επιδόσεις απο την amazon πάντως.
NOTIOS1981 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα κι από μένα ύστερα από πολύ καιρό. Κατά την γνώμη μου αυτές οι στατιστικές δεν λένε τίποτα. 1) Δεν γνωρίζουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της έρευνας. Μάλιστα το ίδιο το άρθρο λέει ότι χρησιμοποιεί δύσκολα προσδιορίσημα κριτήρια 2) Δεν γνωρίζουμε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των χρηστών (Ηλικία, εμπειρία, προηγούμενα κινητά/λειτουργικό κτλ.) 3) Η ημ/νια είναι κακή για 2 λόγους: α) Συγκρίνει την περίοδο 12/13 με περίπου 20 μέρες της περιόδου 13/14 β) Λόγω εορτών και αύξησης των αγορών πολλοί απαντάνε θετικά μόνο και μόνο γιατί είναι ακόμα υπό τον ενθουσιασμό της νέας συσκευής. Ενώ κάποιοι αρνητικά γιατί δεν έχουν ακόμα συνηθίσει την συσκευή. Εμένα θα με ενδιέφερε πιο πολύ να δω μια στατιστική για τα After Sales. Μετά από μια Σύντομη εμπειρία με LG, OKI , Xerox, Sony, Netgear & Microsoft, έχω σχηματίσει μια προσωπική άποψη αλλά γενικά δεν θυμάμαι να έχω πετύχει σχετικό άρθρο πρόσφατα. (ειδικά για Ελλάδα εφόσον υπάρχει αντιπροσωπεία)
ntg1980 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ρε φίλε έλεος να πούμε.. Αφού δεν σου αρέσει και λες δεν αξίζει πουλα το.. Τι το κρατάς; Εξάλλου το iPhone πιάνει καλή τιμή ως μεταχειρισμένο .. Περί του άρθρουΗ apple σου προσφέρει ένα κινητό σε μια τιμή, εσυ εχεις την επιλογή να το αγοράςεις η οχι. Το θέμα ειναι ότι αν επιλέξεις να σκασεις τα 750 ευρώ εχεις ένα κινητό που απλα δουλεύει σωστά! Στον κόσμο του αντροιντ μπήκα με το milestone που απλα μετά από μια βδομάδα χρήσης ήθελα να το πετάξω από το παράθυρο.. Έπειτα πήρα το 4σαρι που το ερωτεύτηκα για 3 χρονια και μετά έκανα το λάθος και πήρα το Xperia z .. Ως κάτοχος iPhone 5s πιστεύω ότι η apple ειναι μπροστά σε ουσιαστικά θέματα.. Και το ένα από αυτά ειναι η εμπειρία χρήσης που σου δίνουν τα προϊόντα της.Sent from my iPhone using Insomnia Δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είμαι ευχαριστημένος απ'το android και δε μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει το android με δικό μου μήνυμα σε παράθεση! Tο προηγούμενο μου κινητό ήταν android, τώρα έχω iPhone και το επόμενο θα'ναι Windows Phone, για να τα δοκιμάσω και αυτά. Τίποτα παραπάνω για τη προσωπική μου άποψη απέναντι στα άλλα λειτουργικά συστήματα! ΟΣΟ κι αν επιμένετε να θέλετε να παρουσιάσετε μέσα απ'τα λεγόμενα μου ότι είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο, αυτό ΔΕΝ ειπώθηκε, επειδή δήλωσα ανικανοποίητος πελάτης απ'την Apple και τίποτα παραπάνω! Όλα τα υπόλοιπα τα γράψατε κάποια πολύ συγκεκριμένα άτομα, κι αντί να ασχολείστε με το θέμα του topic, προχωράμε σε έκτη σελίδα, που κυρίως θέμα είναι τι δήλωσα εγώ και όλα τα παρακλάδια μέσα απ'τη συζήτηση μας. Δεν έγραψα επίσης ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είναι ένα χάλια κινητό, ούτε ότι δεν πέτυχε ως συσκευή! Έγραψα "εμένα δε μου άρεσε"!
11100s Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Εντωμεταξύ η έρευνα όπως καταλαβαίνω δεν αφορά κινητά.. Μην μαλώνετε. Πόσοι είναι ευχαριστημένοι απο Samsung TV, Sony PS (η TV), Amazon Ereader, Microsoft windows, και Apple store (η οποιοδήποτε άλλο προιόν)? ΟΛΟΙ ? Οι μικρές διαφορές όμως κάνουν την διαφορά. 1
gdriver Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 όλα τα λεφτά για μία οποιαδήποτε εταιρεία είναι το after sales care. τουλάχιστον για όποια εταιρεία σέβεται το όνομα της και θέλει να κρατήσει την υπάρχουσα πελατεία της. και φυσικά να την πολλαπλασιάσει. δεν καταλαβαίνω με τίποτα γιατί τα κινητά τηλέφωνα έχουν δικό τους καθεστώς και δε συμβαδίζουν με τις υπόλοιπες συσκευές. γιατί το galaxy ή το iphone ή το lg να μην πηγαίνουν στο ίδιο service που πάνε οι υπόλοιπες συσκευές και να έχουν δικό τους ξεχωριστό. είναι ποτέ δυνατόν να πληρώνεις μία συσκευή 400,500,600,700 eur και να σου έχουν ως service την arvato ; ξεφτίλα. προσωπικώς για τα κινητά τηλέφωνα δε νομίζω να είναι κανείς ευχαριστημένος. για τις τηλεοράσεις πάντως όσες sony παρουσίασαν πρόβλημα μια χαρά τα παιδιά το έλυσαν. αλλά εάν πάθει κάτι ένα κινητό τηλέφωνο που στο κάτω κάτω, το χρησιμοποιείς περισσότερο από όλες τις άλλες συσκευές, σε πιάνει πυρετός αμέσως γιατί στην ουσία ξέρεις πως δεν έχεις εγγύηση.
daeman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δεν έγραψα ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είμαι ευχαριστημένος απ'το android και δε μπορώ να καταλάβω τι δουλειά έχει το android με δικό μου μήνυμα σε παράθεση! Tο προηγούμενο μου κινητό ήταν android, τώρα έχω iPhone και το επόμενο θα'ναι Windows Phone, για να τα δοκιμάσω και αυτά. Τίποτα παραπάνω για τη προσωπική μου άποψη απέναντι στα άλλα λειτουργικά συστήματα! ΟΣΟ κι αν επιμένετε να θέλετε να παρουσιάσετε μέσα απ'τα λεγόμενα μου ότι είπα κάτι πολύ συγκεκριμένο, αυτό ΔΕΝ ειπώθηκε, επειδή δήλωσα ανικανοποίητος πελάτης απ'την Apple και τίποτα παραπάνω! Όλα τα υπόλοιπα τα γράψατε κάποια πολύ συγκεκριμένα άτομα, κι αντί να ασχολείστε με το θέμα του topic, προχωράμε σε έκτη σελίδα, που κυρίως θέμα είναι τι δήλωσα εγώ και όλα τα παρακλάδια μέσα απ'τη συζήτηση μας. Δεν έγραψα επίσης ΠΟΥΘΕΝΑ ότι είναι ένα χάλια κινητό, ούτε ότι δεν πέτυχε ως συσκευή! Έγραψα "εμένα δε μου άρεσε"! Αν ξαναδιαβαζες τι έγραψα θα καταλάβαινες ότι αναφέρομαι σ' εσένα μέχρι το "μεταχειρισμένο". Εγω σου το έγραψα αυτο γιατι εχεις κάνει 15 posts που μας λες το ίδιο πράγμα..
kxs14 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Πήρα ενα nokia lumia κ εχωεντυπωσιαστεί απο τη microsoft κ τη nokia... Πραγματικά απορώ γτ δεν εκανα πιο νωρίς την αλλαγή.. Η εξυπηρετηση κ αυτα π προσφέρει είναι τρομεράσε σχεση με τον ανταγωνισμό Sent from my RM-914_eu_hungary_422
lastprince Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Απλα στο λεω, αν υπηρχε περιπτωση το iPhone να κοστιζε 300€ δεν θα εβλεπες αλλο κινητο στο δρομο. Sent from my iPhone using Insomnia Βασικά, έχω το lumia 920 το οποίο κάνει κάτω απο 300, έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και απο το πιο ακριβό i-phone και τέλος, "εμένα" με βολεύει περισσότερο απο κάποιο apple κινητο για δικούς μου λόγους φυσικά..άρα και 300 να έκανε ένα i-phone πάλι αυτο που έχω θα προτιμούσα..οπότε το σχόλιο σου είναι λιγάαακι υπερβολικό μιας και ο καθένας αγοράζει βάση γούστου και τι τον βολεύει καλύτερα..προφανός δε μας βολεύουν όλους τα i-pnone..αυτα..
jmirko15 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Βασικά, έχω το lumia 920 το οποίο κάνει κάτω απο 300, έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και απο το πιο ακριβό i-phone και τέλος, "εμένα" με βολεύει περισσότερο απο κάποιο apple κινητο για δικούς μου λόγους φυσικά..άρα και 300 να έκανε ένα i-phone πάλι αυτο που έχω θα προτιμούσα..οπότε το σχόλιο σου είναι λιγάαακι υπερβολικό μιας και ο καθένας αγοράζει βάση γούστου και τι τον βολεύει καλύτερα..προφανός δε μας βολεύουν όλους τα i-pnone..αυτα.. Είχες ποτέ σου iPhone όμως; (btw: Το καλύτερα χαρακτηριστικά χαρτί είναι για τα Ανδροιδ fanboys συνήθως )
lastprince Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Είχες ποτέ σου iPhone όμως; (btw: Το καλύτερα χαρακτηριστικά χαρτί είναι για τα Ανδροιδ fanboys συνήθως ) οχι η αληθεια ειναι πως δεν ειχα ποτε..ειχαν φιλοι μου βεβαια αλλα δεν πιστευω πως ειναι το ιδιο...το θεμα ειναι οτι εγω ηθελα μεγαλυτερη οθονη και το i-tunes δε με ενθουσιαζει ιδιαιτερα,οποτε ειναι 2 λογοι που δεν το προτιμω. ειχα παλαιοτερα i-pod δεν ξερω αν πιανεται ;Ρ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα