GMod Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Όχι πολιτική της Apple είναι να μην μπορεί κάποιος να πουλήσει σε όποια τιμή θέλει! Το ίδιο πράγμα λέμε... Εκτός και εννοείς ότι το επιπλέον κέρδος πάει στα καταστήματα, - :lol: - και όχι στην Apple. 1
thodoris1985 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Το ίδιο πράγμα λέμε... Εκτός και εννοείς ότι το επιπλέον κέρδος πάει στα καταστήματα, - :lol: - και όχι στην Apple. Παρανόησα και νόμιζα ότι έλεγες μόνο η apple το κάνει αυτό.... χαχα. Απλά η apple είναι πιο επιθετική σε αυτόν τον τομέα 1
ntg1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 άλλος ένας που δεν καταλαβαίνει ελληνικά.. γιαυτο δεν πάμε μπροστά σαν χωρα δεν μπορούμε να πάρουμε ένα συγκεκριμένο μήνυμα από μια συγκεκριμένη πρόταση... ο καθένας ό,τι του φανεί καταλαβαίνει.... Επειδή είσαι ο μοναδικός που πήρε θέση και κατάλαβε τι έγραφα, απλά μια διόρθωση: "Ο καθένας ό,τι τον βολεύει καταλαβαίνει"! Ακόμη και τη τιμή να μην είχα αναφέρει, μόνο που έγραψα ότι δε μου κάνει το iPhone, θα είχα φάει επίθεση. Τώρα πως γίνεται εγώ να γράφω κάτι, να ξέρω τι γράφω και να μου εξηγούνε άλλοι τι έγραψα........
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μπορείτε να το κρίνετε μόνοι σας μην περιμένετε να σας το μετρήσουν άλλοι, πάρτε την microsoft k δείτε ποση ωρα θα σας σπάσουν τα @@ να ξανα ενεργοποιήσετε την κοπια που έχετε πληρώσει επειδή αλλάξατε μια μητρική,και μετα παρτε την Apple να σας επιστρέψουν τα χρήματα γιατι κάνατε λάθος και αγοράσατε μια εφαρμογη που δεν ανταποκρινότανε στις προσδοκίες σας η δεν ήταν αυτο που νομίζατε.. Τα συμπεράσματα δικα σας και οχι σε Εταιρίες δημοσκοπήσεων που αμειβόμενες σχεδόν πάντα με πλάγιο η έμμεσο τρόπο, βγάζουν τους "πεθαμένους" "αγγελάκια" 1
macboy Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Jobs have left the building από εκεί και μετά η μήλοεταιρεία έχασε την μπάλα... The way of samurai DUDE
GMod Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 To Amazon πάντως βρίσκετε δίκαια στην κορυφή.-
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 To Amazon πάντως βρίσκετε δίκαια στην κορυφή.- Πάντα ένα μεγαλο ψέμα θέλει κ μια μεγάλη αλήθεια για να κρυφτεί πίσω της.. σωστό αυτο που έγραψες..
GMod Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Η μια αλήθεια είναι αυτή. Η άλλη είναι οτι αν δεν θες να πιστέψεις κάτι θα βρεις δικαιολογίες πολλές...
MoviemakerGr Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 H πρέπει να έχεις τις ανάλογες εμπειρίες..
dimos47ki7 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ποσο δυσκολο ειναι για μερικους να κατανοησουν ενα γραφημα αραγε??? ναι, διαβαζοντας τον τιτλο, μπορει να ξεγελαστεις. αν δεις ομως το γραφημα, ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ, οτι δεν επεσε η apple κατω απο τους ανταγωνιστες. ισα-ισα που αυξηθηκε και ελαχιστα το δικο της ποσοστο. απλα οι ανταγωνιστες παλεψαν, ενδιαφερθηκαν, και στο τελος μπορεσαν να φτασουν λιγο πανω απο το επιπεδο ικανοποιησης που εχει η apple... το αποτελεσμα θα πειτε, ειναι το ιδιο, οτι η apple ειναι απο κατω...αλλα αν δεν το δεις κοντοφθαλμα, θα καταλαβεις οτι η apple διαχρονικα ηταν πανω απο τους αλλους, και απλα την εφτασαν οι ανταγωνιστες... μονο καλο ειναι αυτο για ολους μας, ανεξαρτητως συσκευων που χρησιμοποιουμε
thodoris1985 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ποσο δυσκολο ειναι για μερικους να κατανοησουν ενα γραφημα αραγε??? ναι, διαβαζοντας τον τιτλο, μπορει να ξεγελαστεις. αν δεις ομως το γραφημα, ειναι ΞΕΚΑΘΑΡΟ, οτι δεν επεσε η apple κατω απο τους ανταγωνιστες. ισα-ισα που αυξηθηκε και ελαχιστα το δικο της ποσοστο. απλα οι ανταγωνιστες παλεψαν, ενδιαφερθηκαν, και στο τελος μπορεσαν να φτασουν λιγο πανω απο το επιπεδο ικανοποιησης που εχει η apple... το αποτελεσμα θα πειτε, ειναι το ιδιο, οτι η apple ειναι απο κατω...αλλα αν δεν το δεις κοντοφθαλμα, θα καταλαβεις οτι η apple διαχρονικα ηταν πανω απο τους αλλους, και απλα την εφτασαν οι ανταγωνιστες... μονο καλο ειναι αυτο για ολους μας, ανεξαρτητως συσκευων που χρησιμοποιουμε Το να είσαι σταθερός είναι καλό, το να κάνεις θετικά βήματα είναι καλύτερο. Ο τίτλος είναι λίγο παραπλανητικός βέβαια, ισχύει!
Heatspreader Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Όπως καταλαβαίνεις, άλλη η ικανοποίηση πελατών από την εταιρεία κι άλλη η τιμολογιακή πολιτική. Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος από την τιμολογιακή πολιτική, δεν γίνεται πελάτης της. Δεν υπάρχει όπως και αυτό που λέμε "απόδοση-τιμή"; Όταν οι πανάκριβοι iMac είχαν τα προβλήματα με τις οθόνες που ουσιαστικά αυτό είναι ο iMac, μία οθόνη που διαφημίζεται ως καλή με Hardware μέσα της και παρουσιάζει προβλήματα και η Apple δεν τα ανακαλεί φτιάχνοντας οθόνες που δεν έχουν αυτό το πρόβλημα (ακόμα και αν γίνει αντικατάσταση παρουσιάζεται ξανά). Τότε φαίνεσαι δυσαρεστημένος από την εταιρία επειδή σκέφτεσαι τα λεφτά που έχεις δώσει. Αν είχες δώσει λιγότερα χρήματα θα ήταν ίσως μικρότερη η απογοήτευση. Όταν πηγαίνεις εδώ στην Ελλάδα (στο εξωτερικό δεν έχω εμπειρία) και τα "Apple καταστήματα" σε αντιμετωπίζουν κάπως (το έχω κουβεντιάσει με αρκετό κόσμο), η ικανοποίηση σου δεν είναι καλή. Όταν σου χαλάει το iPhone και μπλέκεις (πάλι για Ελλάδα μιλάω) δεν μένεις ικανοποιημένος. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι όταν πληρώνεις και μάλιστα αδρά, οι προσδοκίες σου μεγαλώνουν. Από το iPhone είμαι αρκετά έως πολύ ευχαριστημένος πάντως. Και από το iPad σε γενικές γραμμές. Από τον iMac όχι και τόσο με βάση τα λεφτά που έχω δώσει!
wnet Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Απλα στο λεω, αν υπηρχε περιπτωση το iPhone να κοστιζε 300€ δεν θα εβλεπες αλλο κινητο στο δρομο. Sent from my iPhone using Insomnia χμμμμ ... νομίζω πως αν έκανε 300€ δε θα βλέπαμε τόσα πολλά..... διότι όσοι το πήρανε ως status symbol και όχι γιατί τους κάθεται το λογισμικό ή τους βολεύει τεχνολογικά.... δεν θα είχαν αυτόν τον λόγο για να το πάρουν και θα στρεφόντουσαν αλλού !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα