Poulotreliths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Εγώ πιστεύω ότι πάντα ήταν στο prestige niche.. Οταν μπηκε στην αγορα ηταν μονη της και ηταν και το μονοπωλιο σχεδον. Φαινεται και απο τα μεριδια αγορας. Δεν εισαι niche οταν εισαι ο πρωτος. Aλλα θα συμφωνησω εν μερη λεγοντας πως σιγουρα ειχε αυτη τη στρατηγικη απο την αρχη.
11100s Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ικανοποίηση πελατών? ο SJ έθεσε τον πήχη? Ας θυμηθώ πώς έλησε το greep of death στο iphone4 - είπε στον κόσμο το κρατάτε λάθος. Να θυμηθώ το δικό μου πρόβλημα με 4s και νεκρή μπαταρία μετά απο μερικές ώρες σε κάποια απο τις ios ver- περιμέναμε να το αποδεχτεί η apple, και μετά να ψάξει για λύση. Αφού λύθηκαν τα προβλήματα - πιστεύω ακόμη και σήμερα πώς είναι τα καλύτερα τηλέφωνα (και δεν παρακαλάς για update -έχοντας πλέον sasmsung αυτό βιώνω), αλλά η υποστήριξη είναι μόνο για όσους δεν ξέρουν να διαβάζουν τις οδηγίες, μέχρι εκεί. 1
ntg1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Απο τον ορο ¨"Ικανοποιηση πελατων" τι δεν καταλαβαινεις? Αμα δεν παρεις το τιμημενο το τηλεφωνο δεν εισαι πελατης.Αρα δεν μετρας.Αμα το παρεις και δεν σου αρεσε η τιμη του τοτε καλα να παθεις. Η Ικανοποιηση πελατων μετραει την εξυπηρετηση, τις εγγυησεις, την τιμη των ανταλλακτικων, τα software updates κτλ. Η τιμολογιακη πολιτικη ειναι κατι τελειως ασχετο. Να στο πω αλλιώς, μου το αγόρασε η σχέση μου, με λεφτά τα οποία βγάζω εγώ, επειδή έχουμε κοινό πορτοφόλι. Οπότε θεωρούμαι πελάτης της Apple! Από'κει και πέρα δεν είμαι ευχαριστημένος απ'την Apple και το iPhone, επειδή δε μου άρεσε το iOS σαν λογισμικό, επειδή δε μου άρεσε γενικότερα η όλη λειτουργία του, ούτε το κινητό ως κινητό. Μέσα σε όλα δε μου άρεσε ούτε η τιμή του! Απλά. Πιστεύω πέρα απ'αυτό ότι η Apple θα συνεχίσει να επιβιώνει ως εταιρία μετά την αρνητική μου άποψη, το ίδιο ακριβώς θα επιβιώσουν και όσοι ενοχλήθηκαν απ'τη δυσαρέσκεια μου! 2
petrakis86 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει κινητο με 800 ευρα και δεν ειναι iPhone?Το μονο πραγμα που εχω καταλαβει ειναι οτι σε γενικες γραμμες εχει δημιουργηθει μια προπαγανδα κατα της Apple και ειδηκοτερα κατα των iPhone. Οι λεγομενοι iPhone-ακιδες, δεν εχω ακουσει ποτε να βριζουν και να κοροϊδευουν την Samsung, απλα πιστευουν οτι τα iPhone ειναι καλυτερα. Σε αντιθεση με τους υπολοιπους χρηστες smartphones, που ειναι ικανοι να ανεβουν στην πολιτικη μονο κ μονο για να σε πισουν οτι τα iPhone ειναι αχρηστα, ειναι πανακριβα, δεν κανουν τιποτα σε σχεση με τα υπολοιπα κ.ο.κ. p.s. απο την στιγμη που εχετε την δυνατοτητα να ασχοληστε με αυτα τα ακριβα σπορ, παρτε τα και τα δυο, να ησυχασουμε, σιγουρα το ενα θα ειναι καλυτερο απο το αλλο σε καποιο τομεα ! 8
ntg1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει κινητο με 800 ευρα και δεν ειναι iPhone? Samsung Galaxy Note 3, 799,91€ για την ακρίβεια!
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Υπαρχει κινητο με 800 ευρα και δεν ειναι iPhone? Το μονο πραγμα που εχω καταλαβει ειναι οτι σε γενικες γραμμες εχει δημιουργηθει μια προπαγανδα κατα της Apple και ειδηκοτερα κατα των iPhone. Οι λεγομενοι iPhone-ακιδες, δεν εχω ακουσει ποτε να βριζουν και να κοροϊδευουν την Samsung, απλα πιστευουν οτι τα iPhone ειναι καλυτερα. Σε αντιθεση με τους υπολοιπους χρηστες smartphones, που ειναι ικανοι να ανεβουν στην πολιτικη μονο κ μονο για να σε πισουν οτι τα iPhone ειναι αχρηστα, ειναι πανακριβα, δεν κανουν τιποτα σε σχεση με τα υπολοιπα κ.ο.κ. p.s. απο την στιγμη που εχετε την δυνατοτητα να ασχοληστε με αυτα τα ακριβα σπορ, παρτε τα και τα δυο, να ησυχασουμε, σιγουρα το ενα θα ειναι καλυτερο απο το αλλο σε καποιο τομεα ! Βασικά μιλάς για Android fanboys. Αυτοί VS τα πάντα.. Έχουν "open source", το παίζουν γοογλε geeks, κτλ.. 6
ntg1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Βασικά μιλάς για Android fanboys. Αυτοί VS τα πάντα.. Έχουν "open source", το παίζουν γοογλε geeks, κτλ.. Ενώ όσοι αγόρασαν το iPhone, το πήραν καθαρά και μόνο για τη τεχνολογική του εξέλιξη. Δεν υπάρχουν ανάμεσα τους άτομα που το αγόρασαν απλά για να φιγουράρουν με το μήλο στο χέρι! 2
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ενώ όσοι αγόρασαν το iPhone, το πήραν καθαρά και μόνο για τη τεχνολογική του εξέλιξη. Δεν υπάρχουν ανάμεσα τους άτομα που το αγόρασαν απλά για να φιγουράρουν με το μήλο στο χέρι! Δεν είπα αυτό. Το είπε και ο φίλος παραπάνω. Επίσης το ίδιο ισχύει και για συγκεκριμένα μοντέλα Samsung..
alexatreides Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 O ´σχωρεμένος ο Jobs δεν ήταν κακός μπαμπάς, κι ας τον είχε διώξει η κόρη του στο παρελθόν. Άφησε μια προίκα περί τα 100 billion $ καταθέσεις και μια μεγάλη παράδοση καινοτομίας. Θα πρέπει να περιμένουμε κάποια χρόνια (σκαμπανεβάσματα για να δούμε αν η εταιρεία θα συνεχίσει μέσο-μακροπρόθεσμα το ίδιο καλά. Οι καρποί της ικανοποίησης των πελατών, για την Samsung και τη Microsoft είναι άξιοι επαίνου, να μην ξεχνάμε όμως και τα σαράντα κύματα που πέρασε -ειδικά η Microsoft- και τα λεφτά που η κάθε εταιρεία έχει επενδύσει. Θα ήθελα να δω και πώς η ικανοποίηση κατανέμεται ηλικιακά, ανάλογα με το πόσο παλιός πελάτης είναι κανείς, και ανά κατηγορία προϊόντος, Π.χ. Τηλέφωνα, λειτουργικά, tablets, τηλεοράσεις κλπ. Χαίρομαι να εναλλάσσονται οι εταιρείες και να δουλεύουν για την ικανοποίηση των πελατών τους. Μιχάλης. Sent from my iPhone using Insomnia
petrakis86 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Samsung Galaxy Note 3, 799,91€ για την ακρίβεια! κατι εφταρια, εννιάρια και άσσους βλεπω, αααα και κομμα. 1
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Τελικα το γυαλι και οι πατεντες δεν κανουν το μαγαζι . 2
ntg1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δεν είπα αυτό. Το είπε και ο φίλος παραπάνω. Επίσης το ίδιο ισχύει και για συγκεκριμένα μοντέλα Samsung.. Γενικά αυτή τη τάση ποτέ δε τη κατάλαβα. Ό,τι έχω εγώ είναι το καλύτερο, κι αν έχεις εσύ κάτι διαφορετικό, δεν αξίζει. Για μένα δεν υπάρχει "αξίζει και δεν αξίζει" ανάμεσα στα 3 λογισμικά (iOS, Android, Windows)! O καθένας χρησιμοποιεί αυτό που τον βολεύει και του αρέσει περισσότερο. Το προηγούμενο μου κινητό ήταν Android, τώρα έχω iPhone, το επόμενο θα'ναι Nokia Lumia. Simple!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ικανοποίηση πελατών? ο SJ έθεσε τον πήχη? Ας θυμηθώ πώς έλησε το greep of death στο iphone4 - είπε στον κόσμο το κρατάτε λάθος. Η ιστορία τότε πήρε διαστάσεις μεγαλύτερες απο όσο έπρεπε για διάφορους λόγους! Άνοιξε ένα manual ενός samsung για παράδειγμα και δες την υπόδειξη που λέει "η κεραία βρίσκεται στο κάτω μέρος. Μην καλύπτετε την περιοχή της κεραίας με τα χέρια σας ή άλλα αντικείμενα. Μπορεί να προκληθούν προβλήματα συνδεσιμότητας ή να εξαντληθεί η μπαταρία". Αυτό δεν είναι υπόδειξη να μην το κρατάς λάθος??? Στο θέμα μας πάντως, η έρευνα αυτή δεν μετράει τους haters ή όσους θεωρούν ακριβές τις συσκευές της Apple... 1
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Γενικά αυτή τη τάση ποτέ δε τη κατάλαβα. Ό,τι έχω εγώ είναι το καλύτερο, κι αν έχεις εσύ κάτι διαφορετικό, δεν αξίζει. Για μένα δεν υπάρχει "αξίζει και δεν αξίζει" ανάμεσα στα 3 4 λογισμικά (BB10, iOS, Android, Windows)! O καθένας χρησιμοποιεί αυτό που τον βολεύει και του αρέσει περισσότερο. Το προηγούμενο μου κινητό ήταν Android, τώρα έχω iPhone, το επόμενο θα'ναι Nokia Lumia. Simple! Fixed Άντε με το καλό και BlackBerry. Εγώ περιμένω και Tizen από Samsung και Firefox OS. 1
Shamans Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Samsung Galaxy Note 3, 799,91€ για την ακρίβεια! αδερφε δεν πας να τρολλαρεις πουθενα αλλου? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα