Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ένα από τα σημαντικότερα «κάστρα» της Apple, αυτό της ικανοποίησης πελατών, δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με βάση έρευνα της Forrester Research την οποία αναδημοσιεύει η Wall Street Journal.ν οποία αναδημοσιεύει η Wall Street Journal.Στην έρευνα η Apple μένει πίσω από τη Microsoft, Samsung και τη Sony κάτι που γίνεται για πρώτη φορά. Συγκεντρώνοντας τις απόψεις 7.500 χρηστών, η έρευνα καταμετρεί την εμπειρία του πελάτη με μια εταιρεία είτε στο κατάστημα είτε με άλλο τρόπο και δημιούργησε ένα πίνακα ικανοποίησης πελατών. Όπως βλέπουμε, η Amazon βρίσκεται στην πρώτη θέση μεταξύ 17 εταιρειών που ασχολούνται με καταναλωτικά προιόντα στη Βόρεια Αμερική, αποσπώντας βαθμολογία «άριστη». Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Sony με αξιολόγηση 83 ενώ ακολουθεί η Microsoft, η Samsung και στη συνέχεια η Apple. Πάντως η Apple βελτίωσε τη θέση της με βάση το παρελθόν, με την εταιρεία να «πολεμάει» με τη συνεχή αύξηση του αριθμού των ανθρώπων που επισκέπτονται τα καταστήματά της για αγορά ή για τεχνική υποστήριξη Το επόμενο διάστημα και αφού έχει περάσει 1.5 χρόνος χωρίς υπεύθυνο για τα γνωστά Apple Stores ανά τον κόσμο, η CEO της Burberry, Angela Ahrendts αναλαμβάνει τη συγκεκριμένη θέση με αρκετές φιλοδοξίες. Site: MacRumors
michael92 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ο Jobs είχε θέσει τις προσδοκίες πολύ υψηλά, οπότε είναι λογικό ο κόσμος να μην είναι ικανοποιημένος. 1
ntg1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δε μου κάνουν εντύπωση τ'αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την Apple σήμερα - και μάλιστα έχω iPhone και το λέω. Θεωρώ την τιμολογιακή της πολιτική εντελώς δυσανάλογη μ'αυτό που σου προσφέρει. 5
tor_mentor Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ναι όντος, οι μετρήσεις από το πρώτο 20ήμερο του '14 είναι απόλυτα αξιόπιστες....! 1
mourouzis2005 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ναι όντος, οι μετρήσεις από το πρώτο 20ήμερο του '14 είναι απόλυτα αξιόπιστες....! Το σχόλιό σου είναι πολύ σωστό.. Επίσης αν δούμε ΠΟΥ ΗΤΑΝ και ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ η Apple βλέπουμε ότι 80% των πελατών της ήταν ευχαριστημένοι και τώρα είναι το 82%. 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δε μου κάνουν εντύπωση τ'αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από την Apple σήμερα - και μάλιστα έχω iPhone και το λέω. Θεωρώ την τιμολογιακή της πολιτική εντελώς δυσανάλογη μ'αυτό που σου προσφέρει. Όπως καταλαβαίνεις, άλλη η ικανοποίηση πελατών από την εταιρεία κι άλλη η τιμολογιακή πολιτική. Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος από την τιμολογιακή πολιτική, δεν γίνεται πελάτης της. 12
nickelodeon Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ναι όντος, οι μετρήσεις από το πρώτο 20ήμερο του '14 είναι απόλυτα αξιόπιστες....! Όλοι αγόρασαν στις γιορτές iPhone και τώρα ψάχνονται πώς να περάσουν τις επαφές τους από το παλιό τηλέφωνο, πώς να βάλουν ένα mp3 για ringtone και τα γνωστά που τραβάει κάθε άσχετος και όλα αυτά τα χρεώνουν ως κακή ικανοποίηση των πελατών. 5
ntg1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Όπως καταλαβαίνεις, άλλη η ικανοποίηση πελατών από την εταιρεία κι άλλη η τιμολογιακή πολιτική. Όποιος δεν είναι ικανοποιημένος από την τιμολογιακή πολιτική, δεν γίνεται πελάτης της. Μη προτρέχεις, δώρο μου το κάνανε! Εγώ δε θα τ'αγόραζα. Και ιδιαίτερα τώρα που το έχω στα χέρια μου, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τ'αγόραζα. Πέρα απ'αυτό αυτές είναι απόψεις του καθενός! Σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει - αλλά έχουν και οι 2 πλευρές το δικαίωμα να εκφράζουν την άποψη τους.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μη προτρέχεις, δώρο μου το κάνανε! Εγώ δε θα τ'αγόραζα. Και ιδιαίτερα τώρα που το έχω στα χέρια μου, το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν υπήρχε περίπτωση να τ'αγόραζα. Πέρα απ'αυτό αυτές είναι απόψεις του καθενός! Σε άλλους αρέσει, σε άλλους δεν αρέσει - αλλά έχουν και οι 2 πλευρές το δικαίωμα να εκφράζουν την άποψη τους. Βλέπεις πουθενά στο μήνυμά μου αμφισβήτηση του δικαιώματός σου να εκφράζεις την άποψή σου; Απλώς θεωρώ το "κριτήριο" που έθεσες για την μη ικανοποίησή σου ως άστοχο. 3
ntg1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι καθόλου άστοχο! Θα πλήρωνα 800€ για ν'αγοράσω κινητό, όχι όμως iPhone!
Shamans Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Βασικα ειναι καργα αστοχο και δεν εχει καμια σχεση με την ουσια της ερευνας 5
ntg1980 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 To ότι δεν είμαι ικανοποιημένος ως πελάτης από την Apple ούτε απ'την εμπειρία μου με το iPhone, ούτε απ΄τις τιμές της?Μήπως απαντάω σε λάθος topic τόση ώρα και δε το'χω καταλάβει?
Poulotreliths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δεν είναι καθόλου άστοχο! Θα πλήρωνα 800€ για ν'αγοράσω κινητό, όχι όμως iPhone! Απο τον ορο ¨"Ικανοποιηση πελατων" τι δεν καταλαβαινεις? Αμα δεν παρεις το τιμημενο το τηλεφωνο δεν εισαι πελατης.Αρα δεν μετρας.Αμα το παρεις και δεν σου αρεσε η τιμη του τοτε καλα να παθεις. Η Ικανοποιηση πελατων μετραει την εξυπηρετηση, τις εγγυησεις, την τιμη των ανταλλακτικων, τα software updates κτλ. Η τιμολογιακη πολιτικη ειναι κατι τελειως ασχετο. 8
Poulotreliths Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παντως το οτι εβαλε την CEO της Burberry σε αυτη τη θεση δειχνει το πως αντιμετωπιζει η Apple τα προιοντα της και σε ποιο κοινο απευθυνεται.Φευγει πλεον απο το mainstream και παει στο prestige niche.
jmirko15 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Παντως το οτι εβαλε την CEO της Burberry σε αυτη τη θεση δειχνει το πως αντιμετωπιζει η Apple τα προιοντα της και σε ποιο κοινο απευθυνεται.Φευγει πλεον απο το mainstream και παει στο prestige niche. Εγώ πιστεύω ότι πάντα ήταν στο prestige niche..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα