Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,θα ηθενα να κανω μια ερωτηση...
αγορασα μια μητρικη asus z87k(με i7-4770k) και εχω ενα τροφοδοτικο 520w μαρκας trust....
το ερωτημα μου ειναι πως το τροφοδοτικο μου βγαζει 1 καλωδιο με 4pin για τον επεξεργαστη..
και η μητρικη εχει θεση για 8pin...

1) ποια η διαφορα 4 και 8 pin
2)εαν βαλω μονο το 1 χ 4 pin που εχω υπαρχει κυνδυνος?
3)υπολειτουργει?

και επιπλεον σκεφτομαι να αγορασω αυτο το τροφοδοτικο
https://www.skroutz.gr/s/2746872/Corsair-CX-Series-Modular-CX750M-750Watt-80-PLUS-Bronze.html
αλλα βλεπω οτι ουτε αυτο βγαζει 8pin...

4)αν δεν κανει αυτο το τροφοδοτικο θα ηθελα μια προταση σε αυτα τα λεφτα (και επωνυμο αν γινεται οχι τυπου trust)

Δημοσ.

Να συνεχισει να λειτουργέι αυτο τον υπολογιστή με το trust εεε? nice....!!!

καλησπερα,θα ηθενα να κανω μια ερωτηση...

αγορασα μια μητρικη asus z87k(με i7-4770k) και εχω ενα τροφοδοτικο 520w μαρκας trust....

το ερωτημα μου ειναι πως το τροφοδοτικο μου βγαζει 1 καλωδιο με 4pin για τον επεξεργαστη..

και η μητρικη εχει θεση για 8pin...

1) ποια η διαφορα 4 και 8 pin

2)εαν βαλω μονο το 1 χ 4 pin που εχω υπαρχει κυνδυνος?

3)υπολειτουργει?

και επιπλεον σκεφτομαι να αγορασω αυτο το τροφοδοτικο

https://www.skroutz.gr/s/2746872/Corsair-CX-Series-Modular-CX750M-750Watt-80-PLUS-Bronze.html

αλλα βλεπω οτι ουτε αυτο βγαζει 8pin...

4)αν δεν κανει αυτο το τροφοδοτικο θα ηθελα μια προταση σε αυτα τα λεφτα (και επωνυμο αν γινεται οχι τυπου trust)

Φιλε μου το corsair βγαζει 8πιν απλα μαλλον θα το αναφερει σαν 4+4...

Πες μας λιγο ολα τα κομματια του υπολογιστή σου διοτι το πιο πιθανο ειναι να σου ειναι υπεραρκετό και ένα ΠΟΙΟΤΙΚΟ 550αρι...και να μπορεις να την βγάλεις πιο φθηνά!!

Δημοσ.

Την διάφορα 4 με 8 πιν την ξέρετε;;

Το μηχάνημα αποτελείται απο

Asus z87k

I7 4770k

Gtx 770

Kai 16gb ram vangeance

1 DVD writer

H80 υδροψυξη

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κρίμα καλο μηχάνημα και καινούργιο με τετεοιο τροφοδοτικό , παρε ενα επώνημο να εχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Δημοσ.

καλησπερα! σχετικα με την ερωτηση σου με την διαφορα του βισματος 8πιν και 4πιν το 8πιν ειναι 2 ιδια 4πιν στη σειρα! σε καποια τροφοδοτικα το 8πιν χςριζει στη μεση! οσο για το αν τηα υπολειτουργει καλυτερα να μην το ρισκαρεις! αγορασε εναν ανταπτορα απο τροφοδοσια ide σε 4πιν! Παντως με υδροψυξη ι7 κλπ μαλλον και το ποιοτικοτερο τροφοδοτικο των 520watt σα να μου φαινεται λιγο μικρο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...