jimpoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα έχω το thomson TG585 v8 δουλεύει μια χαρά αλλά όποτε συνδέομαι με wifi με το smartphone μου (SONY Xperia T) μετά από κάποια ώρα αποσυνδέεται μόνο του το router και ξανακάνει σύνδεση μετα απο 2 3 λεπτά..μετά από κανένα 10λεπτο τέταρτο πάλι το ίδιο ξεσυνδέεται το router και ξανασυνδέεται μετά από λίγο..λίγο περίεργο δεν είναι αυτό?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 δες στις ρυθμισεις του wifi του κινητου μηπως εχεις ορισει να γινεται αποσυνδεση υστερα απο καποια ωρα αδρανειας.
jimpoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 δεν αποσυνδέται το κινητό το router αποσυνδέεται..και εκτός από αυτό δε μου το κάνει σε κανένα άλλο router..
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 τι θα πει αποσυνδεεται το ρουτερ?κανει επανεκκινηση το ρουτερ?σβηνει καποιο λαμπακι του ιντερνετ η του broadband?επισης δοκιμασε α.αλλο καναλι. β.δες για αλλο firmware για το Thomson.Λογικα forthnet δεν εχεις?στην σελιδα της εχει και αλλο firmware.επισης αν στο wireless εχει για wps τοτε κλειστο.
jimpoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 τι θα πει αποσυνδεεται το ρουτερ?κανει επανεκκινηση το ρουτερ?σβηνει καποιο λαμπακι του ιντερνετ η του broadband?επισης δοκιμασε α.αλλο καναλι. β.δες για αλλο firmware για το Thomson.Λογικα forthnet δεν εχεις?στην σελιδα της εχει και αλλο firmware.επισης αν στο wireless εχει για wps τοτε κλειστο.ε σβήνουν όλα τα λαμπάκια στο thompson εκτός του ρεύματος και ξανασυνδέεται από την αρχή..άλλο κανάλι πως βρίσκω? συγνώμη αλλά δεν είμαι πολύ του θέματος..και ναι forthnet έχω..
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 σβήνουν όλα τα λαμπάκια στο thompson εκτός του ρεύματος και ξανασυνδέεται από την αρχή..άλλο κανάλι πως βρίσκω? συγνώμη αλλά δεν είμαι πολύ του θέματος..και ναι forthnet έχω.. κοινως κανει reboot.τωρα το λες καλυτερα. οποτε α. firmware απο εδω http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 β.καναλι απο εδω 192.168.1.254 Home network wlan:thomson η οτι αλλο γραφει. πανω δεξια configure και μετα πας στο channel απο automatic το κανεις manual και δοκιμασε καποιο αλλο καναλι.οχι 12 καναλι οχι13.
jimpoul Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 κοινως κανει reboot.τωρα το λες καλυτερα. οποτε α. firmware απο εδω http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954 β.καναλι απο εδω 192.168.1.254 Home network wlan:thomson η οτι αλλο γραφει. πανω δεξια configure και μετα πας στο channel απο automatic το κανεις manual και δοκιμασε καποιο αλλο καναλι.οχι 12 καναλι οχι13. ευχαριστώ πολύ! δοκίμασα πρώτα αυτό με το κανάλι και μέχρι τώρα είναι εντάξει..αν το ξανακανει θα δοιμάσω τα υπόλοιπα!
poulinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 οκ αν και καλο θα ηταν να δεις και για το firmware αν εχει το 8.2.7.8 .
jimpoul Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 οκ αν και καλο θα ηταν να δεις και για το firmware αν εχει το 8.2.7.8 . ναι εγω έχω το παλιό..θα το κάνω δε το ήξερα ότι χρειάζεται, αλλά λύθηκε το πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 αν εχεις πιο παλιο απο αυτο τοτε αλλαξε το.καλο θα του κανει.
jimpoul Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 αν εχεις πιο παλιο απο αυτο τοτε αλλαξε το.καλο θα του κανει. σ ευχαριστώ πάρα πολύ! Πραγματικά πολύτιμη βοήθεια..!
poulinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 απλα ειναι λιγο γνωστο θεμα των thomson να τρωνε κατι σκαλωματα με τo wireless ειδικα οταν το ζοριζεις.τωρα που ειναι σαν Technicolor δεν το εχω δει τουλαχιστον στο μοντελο που εχω εγω να γινεται αυτο.(reboot ολο το ρουτερ) με firmware συνηθως ψιλοστρωνει η το κανει πιο αραια.
jimpoul Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 να ρωτήσω κάτι τελευταίο..επειδή θα κάνω αναβάθμιση στο firmware το μόνο που χρειάζεται είναι οι κωδικοί της forthnet σωστά?είναι αυτοί που μου είχε στείλει η forthnet στο κινητό και λεει η "η υπηρεσία σας ενεργοποιήθηκε μπλα μπλα.." username "****[email protected]" μαζί με ένα password?
jimpoul Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2014 το ρουτερ ξανακάνει το ίδιο και τώρα το κάνει ακόμα πιο συχνά..και με το τελευταίο firmware...καμιά άλλη λύση??
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 να ρωτήσω κάτι τελευταίο..επειδή θα κάνω αναβάθμιση στο firmware το μόνο που χρειάζεται είναι οι κωδικοί της forthnet σωστά?είναι αυτοί που μου είχε στείλει η forthnet στο κινητό και λεει η "η υπηρεσία σας ενεργοποιήθηκε μπλα μπλα.." username "****[email protected]" μαζί με ένα password? ναι αυτο ειναι το Username αν και αμα περασεις το firmware Της forthnet τοτε δεν χρειαζεται να τα βαλεις τα στοιχεια.περνας το firmware και μετα απο λιγο θα παρει μονο του τα στοιχεια .αυτο ισχυει και οταν κανεις Hard reset.συνδεεται στο ιντερνετ και τραβαει τα στοιχεια σου και τα αλλαζει μονο του αρκει να περιμενεις μερικα λεπτα.δεν κανεις κατι αλλο εσυ. το ρουτερ ξανακάνει το ίδιο και τώρα το κάνει ακόμα πιο συχνά..και με το τελευταίο firmware...καμιά άλλη λύση?? δοκιμασε καποιο Generic firmware απο εδω αν ειχες περασει της forthnet.αν περασεις Generic απλα θα χρειαστει να περασεις εσυ τα στοιχεια. http://leoforeia.gr/thomson/ (αν δουλευει) αλλιως εδω http://download.modem-help.co.uk/mfcs-A/Alcatel/Modems/TG585/v8/Firmware/ απλα θες και τον wizard που ειναι ο ιδιος με της forthnet. αλλιως πριν κανεις αυτο δοκιμασε α.οτι firmware για το κινητο υπαρχει να το περασεις (λογισμικο). β.στο ρουτερ κλεισε το Upnp ,αλλαξε καναλι,αλλαξε κλειδωμα.ειδικα τα 2 τελευταια μηπως και στρωσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα