Προς το περιεχόμενο

Αγορά καινούργια αυτοκινήτου για 4 μελή οικογένεια

stsksts123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οι ανάγκες του TS καλύπτονται από SUV ή crossover.

πχ.  https://www.google.com/search?q=ford+kuga&rls={moz:distributionID}:{moz:locale}:{moz:official}&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6VnhUtfhNovo7AbArIGAAg&ved=0CCYQsAQ&biw=2560&bih=1344#facrc=0%3Bford%20kuga%201.6%20τιμη&imgdii=_&imgrc=_

Και το Captur  είναι αξιόλογη επιλογή. . Και πολύ όμορφη.

Απο SUV/crossover μπορει να δει το opel mokka diesel,με μειονεκτημα ομως οτι ο κινητηρας απ'οτι διαβαζω θα αντικατασταθει ή το Mitsubishi asx 1.8 diesel με 150 hp,το οποιο ειναι αρκετα καλο αν και το εσωτερικο του ειναι αρκετα λιτο.Παντως πρεπει να δει τι χωρους χρειαζεται :)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συμφωνω με τα παραπανω, θα κοιταζα και το audi q3, πολυ ωραιο.

Αν δεν του αρεσουν μπορει να δει και τα octavia.

Το θεμα ειναι αν αξιζει το πετρελαιο για τα χλμ του?

Γεια σε όλους,

Έχω δύο μικρά παιδιά, ξέρετε καρότσια, καθισματάκια κτλ

Τώρα έχουμε ένα Yaris 1300 του 2006 και όπως καταλαβαίνετε είναι πολύ δύσκολο να χωρέσουμε.

Έχουμε στο μυαλό μας κάποια αυτοκίνητα αλλά ζητάω την βοήθειά σας γιατί δεν έχω μεγάλη εμπειρία (είχα μόνο το Yaris για 8 χρόνια).

Όπως έγραψα παραπάνω

είναι για 4 μελή οικογένεια,

κάνουμε περίπου 10000 χιλ. το χρόνο (δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον), οπότε δεν ξέρω εάν πρέπει να πάρω πετρέλαιο ή  βενζίνη,

με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων,

για τα χρήματα δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, θα πουλήσουμε και το Yaris, οπότε μπορεί να φτάσουμε μέχρι 25000 (πάντως δέχομαι προτάσεις ανεξάρτητα από την τιμή γιατί θέλω να πάρω κάτι για πολλά χρόνια)

επίσης δίνω μεγάλη σημασία στην αξιοπιστία και στην ασφάλεια εκτός από την τιμή

δεν θέλουμε με μεγάλο κυβισμό για προφανής λόγους (μέχρι 1600 νομίζω είναι καλά)

αυτά που λέμε εμείς είναι αυτά (μπορείτε να μου κάνετε και άλλες προτάσεις)

νέο Skoda Yeti 2014

http://www.protothema.gr/car-and-speed/article/325514/antigrafotoupote-tha-erthei-stin-ellada-to-neo-skoda-yeti/

http://www.skoda.gr/models/Yeti/exterior?ff=1

Nissan Qashqai 2014

http://www.nissan.gr/#crossover/range/qashqai

Ford c-max

(δεν ξέρω εάν είναι πολύ παλιό μοντέλο σε σχέση με τα άλλα)

http://www.ford.gr/Cars/C-MAX

renault scenic

http://www.renault.com.gr/cars/newscenic/overview.html

renault captur

http://www.renault.com.gr/cars/captur/overview.html

ευχαριστώ πολύ

Θα σου πω την γνωμη μου απο προσωπικη εμπειρια που δουλευα σε συνεργειο..!!! 

Μακρυα απο ολα τα γερμανικα... Βγαζουν προβληματα χωρις λογο και τα χρυσοπληρωνεις.

πχ.Audi A4 09' εχανε νερα. Το ανταλλακτικο κοστιζε 120€ και ηταν ενας πλαστικος διανεμητης νερου ο οποιος βρισκοταν βιδωμενος πανω στο μπλοκ του κινητηρα και "πετσικαρισε"...!!! Να τονισω οτι εχει αλλαχτει αλλη μια φορα μεσα στην Audi και ο ιδιοκτητης πληρωσε 350€..!!! (μου το ειπε ο ιδιος)

Ακριβως το ιδιο ενα Skoda Octavia 5 το οποιο ειχε αγοραστει 1 χρονο πριν και για καποιο λογο η εταιρεια δεν του το καλυπτε στην εγγυηση..!!!  Επισης καινε πολλα λαδια..!!

Στα Mercedes 1ον..>η αλλαγη λαδιων πρεπει να γινει μεσα σε 10 λεπτα..!! Δηλαδη οταν βγαλεις τα λαδια μεσα σε 10 λεπτα πρεπει να βαλεις τα καινουρια διοτι αδειαζει ο τεντωτηρας της καδενας με αποτελεσμα οταν θα βαλεις μπροστα να αρχισει να χτυπαει..!!!

2ον..>>  θα χρειαστεις λαδοπαγιδες γτ αλλιως το μοτερ θα γεμισει παντου λαδια..!!

3ον..>> Η ποιοτητα κατασκευης εχει πεσει σε χαμηλα επιπεδα

και 4ον..>> Αν ειναι κατω απο 2.000 κυβικα η αδεια δεν γραφει Mercedes... γραφει Chrysler γτ φτιαχνονται στο εργοστασιο της..!!! axaxaxa...Ελεος..!!!

Τα Ford ειναι καλα αλλα βγαζουν κι αυτα ζημιουλες..!! Συνηθως καινε αντλια βενζινης και σκιζονται τα σωληνακια της βενζινης που βρισκονται στο χωρο της μηχανης..!!! Ειναι ΠΛΑΣΤΙΚΑ με αποτελεσμα να ανοιγουν απο τις θερμοκρασιες..!! 

πχ. ενα s-max και ενα c-max ηρθαν και ετρεχε ολη η βενζινη απ'εξω..!!! 4 focus 07-08 μοντελο αλλαγη αντλια βενζινης και ενα Mondeo 08-09 ακριβως το ιδιο...!!! στην αντιπροσωπεια ζητησαν 400€ και δεν εχει ουτε μια μερα εγγυηση..!!! Ενα απο αυτους την πατησε...!!! 

Γαλλικα... τα χειροτερα EVER... Ηλεκτρολογιkα για "κλωτσες".. Στριβεις τιμονι και αναβει μονο του το φλας..!! Πατας να ανεβει το παραθυρο και αυτο κατεβαινει και το αντιθετο..!! Καινε συνεχεια λαμπες και ασφαλειες...!!!

Για μ'ενα αν θες ενα αυτοκινητο που το μονο που θα χρειαζεται ειναι το σερβις του πηγαινε σε ΤΟΥΟΤΑ..!!! 

Πιστευω οτι το Yaris σε εβγαλε ασπρο προσωπο..!!!

Μπορεις να επειλεξεις αναμεσα σε

Corolla (απλο) http://www.toyota.gr/cars/new_cars/corolla/index.tmex

Corolla Verso https://www.google.gr/search?q=corolla+verso+2013&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=fTjlUrqFKafOygPNooDoBA&ved=0CC4QsAQ&biw=1440&bih=799

και Avensis  http://www.toyota.gr/cars/new_cars/avensis/index.tmex

προσοχη ομως και σε αυτα... Αν αποφασισεις για καποιο απο τα παραπανω τοτε θα κοιταξεις το μοτερ να ειναι ΤΟΥΟΤΑ.. γτ μερικα φορανε κινητηρα Bmw...!! Αθλιος και μονο ζημιες..!!!

Εγω εχω Starlet του 92 μοντελο,,, το πηρα με 130.000χλμ και το μονο που εχω κανει ειναι λαδια-φιλτρα.

Ο πατερας μου εχει μια Carina του 97 μοντελο..!! Εχει 95.000 χλμ (δεν το μετακινει πολυ) και το μονο που εχει ζητησει εκτος απο σερβις ειναι ενα δισκο πλατο..!!!

πχ. ενα s-max και ενα c-max ηρθαν και ετρεχε ολη η βενζινη απ'εξω..!!! 4 focus 07-08 μοντελο αλλαγη αντλια βενζινης και ενα Mondeo 08-09 ακριβως το ιδιο...!!! στην αντιπροσωπεια ζητησαν 400€ και δεν εχει ουτε μια μερα εγγυηση..!!! Ενα απο αυτους την πατησε...!!! 

Εκτώς εγγύησης ; Τραγικοί. Για κάτσε να μουν εγω στην θέση του θα μου το φτιάχναν 100 % . Εδω γερμανική αντιπροσωπεία τίναξα στον αέρα επειδή έσπασε η βάση της πεταλιέρας στο αμάξι όταν οδηγούσα και πέσαν όλα τα πετάλ στο πάτωμα και ήμουν εκτώς εγγύησης για 2 χρόνια και δεν με κάλυπταν για δωρεάν επισκευή. Το φτιάξαν τσάμπα . Δεν θέλει κόπο ούτε βρισίδια θέλει τρόπο . 

• Like 1

Θα σου πω την γνωμη μου απο προσωπικη εμπειρια που δουλευα σε συνεργειο..!!!

Μακρυα απο ολα τα γερμανικα... Βγαζουν προβληματα χωρις λογο και τα χρυσοπληρωνεις.

πχ.Audi A4 09' εχανε νερα. Το ανταλλακτικο κοστιζε 120€ και ηταν ενας πλαστικος διανεμητης νερου ο οποιος βρισκοταν βιδωμενος πανω στο μπλοκ του κινητηρα και "πετσικαρισε"...!!! Να τονισω οτι εχει αλλαχτει αλλη μια φορα μεσα στην Audi και ο ιδιοκτητης πληρωσε 350€..!!! (μου το ειπε ο ιδιος)

Ακριβως το ιδιο ενα Skoda Octavia 5 το οποιο ειχε αγοραστει 1 χρονο πριν και για καποιο λογο η εταιρεια δεν του το καλυπτε στην εγγυηση..!!! Επισης καινε πολλα λαδια..!!

Στα Mercedes 1ον..>η αλλαγη λαδιων πρεπει να γινει μεσα σε 10 λεπτα..!! Δηλαδη οταν βγαλεις τα λαδια μεσα σε 10 λεπτα πρεπει να βαλεις τα καινουρια διοτι αδειαζει ο τεντωτηρας της καδενας με αποτελεσμα οταν θα βαλεις μπροστα να αρχισει να χτυπαει..!!!

2ον..>> θα χρειαστεις λαδοπαγιδες γτ αλλιως το μοτερ θα γεμισει παντου λαδια..!!

3ον..>> Η ποιοτητα κατασκευης εχει πεσει σε χαμηλα επιπεδα

και 4ον..>> Αν ειναι κατω απο 2.000 κυβικα η αδεια δεν γραφει Mercedes... γραφει Chrysler γτ φτιαχνονται στο εργοστασιο της..!!! axaxaxa...Ελεος..!!!

Τα Ford ειναι καλα αλλα βγαζουν κι αυτα ζημιουλες..!! Συνηθως καινε αντλια βενζινης και σκιζονται τα σωληνακια της βενζινης που βρισκονται στο χωρο της μηχανης..!!! Ειναι ΠΛΑΣΤΙΚΑ με αποτελεσμα να ανοιγουν απο τις θερμοκρασιες..!!

Γαλλικα... τα χειροτερα EVER... Ηλεκτρολογιkα για "κλωτσες".. Στριβεις τιμονι και αναβει μονο του το φλας..!! Πατας να ανεβει το παραθυρο και αυτο κατεβαινει και το αντιθετο..!! Καινε συνεχεια λαμπες και ασφαλειες...!!!

Για μ'ενα αν θες ενα αυτοκινητο που το μονο που θα χρειαζεται ειναι το σερβις του πηγαινε σε ΤΟΥΟΤΑ..!!!

Πιστευω οτι το Yaris σε εβγαλε ασπρο προσωπο..!!!

Μπορεις να επειλεξεις αναμεσα σε

Corolla (απλο) http://www.toyota.gr/cars/new_cars/corolla/index.tmex

Corolla Verso https://www.google.gr/search?q=corolla+verso+2013&espv=210&es_sm=93&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=fTjlUrqFKafOygPNooDoBA&ved=0CC4QsAQ&biw=1440&bih=799

και Avensis http://www.toyota.gr/cars/new_cars/avensis/index.tmex

προσοχη ομως και σε αυτα... Αν αποφασισεις για καποιο απο τα παραπανω τοτε θα κοιταξεις το μοτερ να ειναι ΤΟΥΟΤΑ.. γτ μερικα φορανε κινητηρα Bmw...!! Αθλιος και μονο ζημιες..!!!

Εγω εχω Starlet του 92 μοντελο,,, το πηρα με 130.000χλμ και το μονο που εχω κανει ειναι λαδια-φιλτρα.

Ο πατερας μου εχει μια Carina του 97 μοντελο..!! Εχει 95.000 χλμ (δεν το μετακινει πολυ) και το μονο που εχει ζητησει εκτος απο σερβις ειναι ενα δισκο πλατο..!!!

Δίπλα στην λέξη ΥΠΕΡΒΟΛΉ πρέπει να βάλουν αυτό το post.Ο μηδενισμός σε όλο του το μεγαλείο. Δύο seat έχουμε στην οικογένεια,ένα seat toledo του 2001 με 290.000 χιλιόμετρα, τους τελευταίους μήνες και με υγραέριο.Ζημιές; Μηδέν(0) μόνο τα κανονικά σέρβις και πολλαπλασιαστες φέτος.Seat ibiza του 2008 με 57.000 με μόνο πρόβλημα τον μηχανισμό που πας στο πίσω κάθισμα(3θυρο) που φτιάχτηκε εντός εγγύησης. Και τα δύο δεν καίνε ΚΑΘΌΛΟΥ λάδι.Επίσης φίλους με γαλλικά και άλλα γερμανικά που τους βγήκαν μια χαρά.Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να πάρει τα άσχημα και υπερκοστολογημενα (κατά την γνώμη μου) Toyota που παρέθεσες,την στιγμή που σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αρκετές επιλογές από Ευρώπη και Ιαπωνία (πχ το Mitsubishi asx diesel δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά τιμής απτό auris.

Φιλικά πάντα.

• Like 1

:blink:  :blink:  :wacko:  :huh:

• Like 1

:blink:  :blink:  :wacko:  :huh:

Daimler Crysler είναι όμιλος εταιρειών αυτοκινητοβιομηχανίας . Σε αυτήν ανήκει mercedes benz mercedes amg  smart και καποιες άλλες. 

Δε βρίσκω πουθενά το παράξενο να γράφει η άδεια crysler .  :huh:

• Like 1

H Crysler ανήκει στη Fiat. Έχει χωρίσει από την Daimler χρόνια τώρα.

Έρχονται στην Ευρώπη Mercedes φτιαγμένες στις ΗΠΑ αλλά δεν είναι κάτω από 2000cc μιας και είναι τα 2 μεγάλα SUV της εταιρείας η M-class και η GL-class.

Ποια μάρκα είναι ποιο αξιόπιστη κατά την γνώμη σας; (Nissan, skoda , Renault, citroen)

Τα επίπεδα ασφάλειας είναι τα περίπου στα ίδια;

Σας ρωτάω γιατί με το yaris τόσα χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα, άπλα δεν υπάρχει κάτι σε Toyota που να με ενδιαφέρει

Ποια μάρκα είναι ποιο αξιόπιστη κατά την γνώμη σας; (Nissan, skoda , Renault, citroen)

Τα επίπεδα ασφάλειας είναι τα περίπου στα ίδια;

Σας ρωτάω γιατί με το yaris τόσα χρόνια δεν είχα κανένα πρόβλημα, άπλα δεν υπάρχει κάτι σε Toyota που να με ενδιαφέρει

Ποιο αξιόπιστη Nissan  renault skoda citroen  σειρα προτεραιότητας. Αλλα για μένα αξιοπιστη είναι αυτή που δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση ;)

Τα επίπεδα ασφαλείας πλέον είναι σε όλα τα αμάξια σχεδον ίδια . Αμα το αμάξι είναι 5αστερο εχει αριστα επίπεδα ασφαλείας . Εκει όμως παίζουμε με την λεπτομέρια . Για το ποιό είναι πιο ασφαλές κτλ θα το δεις στο http://www.euroncap.com/home.aspx

Σκέψου σοβαρά το ix35 . Εγώ θα το παιρνα με κλειστά μάτια .

H Crysler ανήκει στη Fiat. Έχει χωρίσει από την Daimler χρόνια τώρα.

Έρχονται στην Ευρώπη Mercedes φτιαγμένες στις ΗΠΑ αλλά δεν είναι κάτω από 2000cc μιας και είναι τα 2 μεγάλα SUV της εταιρείας η M-class και η GL-class.

Ναι έχεις δίκιο !!! Μέχρι το 2007 είχε την mercedes η Daimler chrysler μετά έσπασε και ονομάστικε σε Daimler AG.

Anyway και πάλι το ότι οι μικροί κινητήρες της mercedes είναι κατασκευής άλλων εταιρειών ή στην καλύτερη τεχνογνωσία άλλων εταιρειών το ξέρουμε. Η mercedes όπως και η bmw δεν έχουν ιδέα απο κινητήρες μικρού κυβισμού. Προσπαθούν να αποκτήσουν τεχνογνωσία με συνεργασίες μπας και βγάλουν κανα καλό δικό τους μοτεράκι και να μπουν στο παιχνίδι του ανταγωνισμού της φιλοσοφίας του downsizing .

Ποιο αξιόπιστη Nissan  renault skoda citroen  σειρα προτεραιότητας. Αλλα για μένα αξιοπιστη είναι αυτή που δίνει την μεγαλύτερη εγγύηση ;)

Τα επίπεδα ασφαλείας πλέον είναι σε όλα τα αμάξια σχεδον ίδια . Αμα το αμάξι είναι 5αστερο εχει αριστα επίπεδα ασφαλείας . Εκει όμως παίζουμε με την λεπτομέρια . Για το ποιό είναι πιο ασφαλές κτλ θα το δεις στο http://www.euroncap.com/home.aspx

Σκέψου σοβαρά το ix35 . Εγώ θα το παιρνα με κλειστά μάτια .

Ναι έχεις δίκιο !!! Μέχρι το 2007 είχε την mercedes η Daimler chrysler μετά έσπασε και ονομάστικε σε Daimler AG.

Anyway και πάλι το ότι οι μικροί κινητήρες της mercedes είναι κατασκευής άλλων εταιρειών ή στην καλύτερη τεχνογνωσία άλλων εταιρειών το ξέρουμε. Η mercedes όπως και η bmw δεν έχουν ιδέα απο κινητήρες μικρού κυβισμού. Προσπαθούν να αποκτήσουν τεχνογνωσία με συνεργασίες μπας και βγάλουν κανα καλό δικό τους μοτεράκι και να μπουν στο παιχνίδι του ανταγωνισμού της φιλοσοφίας του downsizing .

Μήπως είναι λίγο παλιό σε σχέση με τα άλλα;

Είδα ότι βγήκε το 2010 (http://en.wikipedia.org/wiki/Hyundai_Tucson). Μήπως θα βγάλουν κανένα facelift το 2014;

Ο 1800αρης με τον κομπρεσορα που είναι και αυτός που έχουν οι περισσοτερες Mercedes στην Ελλάδα είναι κατασκευής και σχεδιασμου Mercedes.

Εκτός απο τον κινητήρα του Smart που είναι Mitsubishi και τον μικρό diesel που φοράνε τώρα κάποια μοντέλα που είναι Renault οι υπόλοιποι είναι Mercedes.

H BMW έχει βγάλει τον 1600 turbo με συνεργασία.

Δεν βλέπω βέβαια τι σχέση έχουν αυτά με τη βλακεία που γράφτηκε παραπάνω.

• Like 1

stsksts123,Πρέπει να μας πεις τι περίπου χώρους χρειάζεσαι.Από suv πάντως θα προτιμούσα το Mitsubishi asx απτό Hyundai ix35.Αν θες μεγάλους χώρους και μικρότερη κατανάλωση απο ένα suv,Δες και το Citroen c4 Picasso diesel με 115 hp.

Δίπλα στην λέξη ΥΠΕΡΒΟΛΉ πρέπει να βάλουν αυτό το post.Ο μηδενισμός σε όλο του το μεγαλείο. Δύο seat έχουμε στην οικογένεια,ένα seat toledo του 2001 με 290.000 χιλιόμετρα, τους τελευταίους μήνες και με υγραέριο.Ζημιές; Μηδέν(0) μόνο τα κανονικά σέρβις και πολλαπλασιαστες φέτος.Seat ibiza του 2008 με 57.000 με μόνο πρόβλημα τον μηχανισμό που πας στο πίσω κάθισμα(3θυρο) που φτιάχτηκε εντός εγγύησης. Και τα δύο δεν καίνε ΚΑΘΌΛΟΥ λάδι.Επίσης φίλους με γαλλικά και άλλα γερμανικά που τους βγήκαν μια χαρά.Δεν βρίσκω κάποιο λόγο να πάρει τα άσχημα και υπερκοστολογημενα (κατά την γνώμη μου) Toyota που παρέθεσες,την στιγμή που σε αυτά τα χρήματα υπάρχουν αρκετές επιλογές από Ευρώπη και Ιαπωνία (πχ το Mitsubishi asx diesel δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά τιμής απτό auris.

Φιλικά πάντα.

Ολοι λενε παντα την γνωμη τους βαση τα αυτοκινητα που εχουνε οι οικογενειες τους και οι παρεες τους..!! 

Αυτο ειναι απολυτα σωστα γτ μονο ετσι μπορεις να πεις την γνωμη σου..!!!

Η δικη μου ομως η γνωμη ειναι λογω της εργασιας μου σε αυτο τον τομεα..!!! (μηχανικος)...!!!

Αγαπητε michalisv..!!! Πραγματικα εισαι απο τους λιγους τυχερους με SEAT..!! Τα περισσοτερα βγαζουν ζημιες της πλακας οπως οτι πεφτει το τζαμι κ.α..!!! Αν ψαξεις, πραγματικα θα δεις πολλα..!!! Πηγαινε παιξε κανενα ΤΖΟΚΕΡ..!! Ειμαι σιγουρος οτι θα κερδισεις..!!

Οσο για τα γαλλικα που ανεφερα θα πω την αληθεια..!!! Τα πρωτα 3-4 χρονια ειναι ολα ενταξει..!!! Μετα πληρωνεις τα ηλεκτρολογικα τους..!!!

Πριν λοιπον αρχισεις και λες ρωτα 2-3 μηχανικους να σου πουν ποια αυτοκινητα ειναι τα καλυτερα..!!! 

Μιλαμε παντα γαι ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ..!!! Αξιοποιστια- Σερβις- Ανταλλακτικα- Καταναλωση- Ποιοτητα Κατασκευης..!! 

Σαν τα Ιαπωνικα φιλε μου δεν ειναι κανενα..!!! 

Φιλικα Γιαννης

Εκτώς εγγύησης ; Τραγικοί. Για κάτσε να μουν εγω στην θέση του θα μου το φτιάχναν 100 % . Εδω γερμανική αντιπροσωπεία τίναξα στον αέρα επειδή έσπασε η βάση της πεταλιέρας στο αμάξι όταν οδηγούσα και πέσαν όλα τα πετάλ στο πάτωμα και ήμουν εκτώς εγγύησης για 2 χρόνια και δεν με κάλυπταν για δωρεάν επισκευή. Το φτιάξαν τσάμπα . Δεν θέλει κόπο ούτε βρισίδια θέλει τρόπο . 

Ακριβως φιλε μου..!! Ο ενας την ειχε αλλαξει 15 μερες πριν..!!! Κι οταν το ξαναπηγε λογω καποιων διακοπων που εκανε το αυτοκινητο  του ειπαν οτι δεν εχει ουτε μια μερα εγγυηση..!!

Το αποτελεσμα ηταν να ερθει στο συνεργειο που δουλευα..!! Ξερεις που ηταν το προβλημα..?? Σε αυτα τα αμαξια καιγεται-βραχηκυκλωνει η φισα της αντλιας με αποτελεσμα να καιγεται η αντλια..!! Οταν λοιπον εσυ το πας στην Ford σου αλλαζουν την αντλια και την φισα στην αφηνουν την ιδια..!! Πες μου τωρα εσυ...!!! Ποιος θα συνδεε καινουριο ανταλλακτικο με καμενη φισα?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...