Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, 

αρχικά να σας πω ότι με έχετε βοηθήσει σε αρκετά προβλήματα που έχω αντιμετωπίσει και ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά. μη σας ζαλίσω άλλο όμως.

ένας φίλος έχει ένα laptop turbo-x m77 sun. είχε ένα πρόβλημα με την οθόνη, πήγε στο πλαισιο και του είπαν ότι έχει χαλάσει το καλώδιο που συνδέει την οθόνη με το πληκτρολόγιο. Η οθόνη του γινόταν άσπρη, αλλά του ζήτησαν αρκετά. επειδή ασχολούμαι με υπολογιστές είπαμε να το κάνουμε μόνοι μας. Αλλά δε ξέρω που μπορώ να βρω αυτό το καλώδιο ή ότι άλλο μπορεί να χρειάζεται. Στο πλαισιο μάλλον θα ζητήσουν αρκετά και για τα ανταλλακτικά.. υποθέτω.

Θα μπορούσε να είναι συμβατό με κάποιου άλλου μοντέλου; άλλης μάρκας.

ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Βασικά στο ebay δες μηπως βρεις κατι

Edit : Αν δεν κανω λάθος στα turbox  η πραγματική μάρκα ειναι η clevo , εκτος και αν εχει  αλλάξει κατι στα τελευταία μοντέλα

Δημοσ.

Αντί να υποθέτεις ότι στο Πλαίσιο θα είναι ακριβό, ρώτα πόσο κάνει.

Η ερώτηση είναι τσάμπα, και ρώτα μήπως σου πούνε και κάποιο part number το οποίο να σε βοηθήσει να βρεις αλλού το ανταλλακτικό.

Γενικά πολύ δύσκολο να το βρεις αλλού.

Turbo-X αγόρασε ο φίλος σου? Περαστικά πες του και την επόμενη φορά να το σκεφτεί περισσότερο.

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

πήγα σήμερα στο πλαισιο να ρωτήσω πόσο κάνει και δε μπορούσαν να μου πουν. περιμένω τηλ, σε κανα δυο μέρες είπαν.

το θέμα είναι ότι έπρεπε να πάω εκεί για να μου το πουν, απ το τηλέφωνο δε μπορούσαν.

αυτά δε μπορώ στο πλαίσιο και κάθε πλαισιο..

Δημοσ.

ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

πήγα σήμερα στο πλαισιο να ρωτήσω πόσο κάνει και δε μπορούσαν να μου πουν. περιμένω τηλ, σε κανα δυο μέρες είπαν.

το θέμα είναι ότι έπρεπε να πάω εκεί για να μου το πουν, απ το τηλέφωνο δε μπορούσαν.

περιμενε λοιπον νεα τους,για να δουμε τι μπορειτε να κανετε..

Δημοσ.

Turbo-X αγόρασε ο φίλος σου? Περαστικά πες του και την επόμενη φορά να το σκεφτεί περισσότερο.

Χαχαχα η θεία μου αγόρασε τούρμπο... Χάλασε, είχε εγγύηση κι αφού το πήραν να το φτιάξουν της το έδωσαν πίσω μετά από 5 μήνες+

Να μην αναφέρω καν πως είχε αγοράσει καινούριο...

Γιατί; Πονούσε ο ποπός τους;

Δημοσ.

Έτσι πάρτε Tuvla-X να βρείτε την υγεία σας και να κάνετε πλουσιότερο το Γεράρδο.

Ντροπή για ένα κατάστημα να πουλάει μόνο Tuvlo-X λάπτοπ, αλλά ακόμη πιο ντροπή είναι να μή μπορεί να παρέχει και σωστο support στο μοναδικό είδος που πουλάει...

Όπως προειπώθηκε ρίξε μια ματιά για Clevo LVDS cables.

Σου εύχομαι καλή τύχη. Θα τη χρειαστείς.

• Like 1
Δημοσ.

είναι πολιτική της εταιρίας να μην πουλάνε ανταλλάκτικα για turbo-x ώστε να έχουν μονοπώλειο στις επισκευές τους.

δεν θα σε πάρουν τηλέφωνο...

μετά απο αρκετές κλήσεις θα σου πούνε ότι το βρήκαν...

θα σου πούνε ότι μόνο από κατάστημα μπορείς να πας να το παραγγείλεις!!! (απλά για να γίνει πιο δύσκολη η διαδικασία)

μετά θα περιμένεις τηλέφωνο να σου πούνε ότι το φέραν...

πάλι θα τους παίρνεις και θα σου λένε ότι το ψάχνουν στις αποθήκες γιατί έχουν 1.000.000.00 κωδικούς...

και κάπως έτσι θα πάει η ιστορία...

γενικά μην στα πολυλογώ θα σου κάνουν τα ούλα μπαούλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...