Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδιά έβαλα στο  pc  μου τον phenom ii x4 965 be με την μανήσια ψήκτρα .άκουγα  απο διαφορους οτι κάνει πολύ φασαρία αλλά τίποτα άκρος αθόρυβος με την μαμά ψήκτρα αλλά έφτανε τους 50 c βαθμούς .τελικά κράτησα  μόνο την ψήκτρα  και μόνταρα ένα fan 10αρη πάνω και τώρα το αποτέλεσμα είναι παρακάτω .  και μια ακόμα απορία γιατί σε μερικές τιμές λέει [TRIAL] σε διαφορετικά σημεία κάθε φορά που το ανοίγω το πρόγραμμα??

post-222964-0-79434000-1390344591_thumb.png

Δημοσ.

το idle είναι μια κατάσταση "ηρεμίας" δλδ η cpu δεν έχει τι να κάνει και "χαλαρώνει" για λόγους οικονομίας-θερμοκρασιών. στο bios απ ότι ξέρω το pc δεν είναι σε idle κατάσταση καθώς η cpu στο bios δουλεύει αρκετά. τώρα για το hwmonitor ξανά κατέβασε το free και αν σου κάνει τα ίδια κατέβασε το coretemp ή το occt.

• Like 1
Δημοσ.

το idle είναι μια κατάσταση "ηρεμίας" δλδ η cpu δεν έχει τι να κάνει και "χαλαρώνει" για λόγους οικονομίας-θερμοκρασιών. στο bios απ ότι ξέρω το pc δεν είναι σε idle κατάσταση καθώς η cpu στο bios δουλεύει αρκετά. τώρα για το hwmonitor ξανά κατέβασε το free και αν σου κάνει τα ίδια κατέβασε το coretemp ή το occt.

Όπως πολύ σωστά λες, στο BIOS η CPU δεν είναι πρακτικά σε idle κατάσταση, έτσι δε μπαίνει σε power saving mode. Από τη στιγμή που θα φορτώσει το λειτουργικό, οι power saving λειτουργίες ενεργοποιούνται.

τι είναι το ldle μην βαράτε τώρα μαθαίνω .μέσα στο bios λέει 45 βαθμούς ενώ στο πρόγραμμα 10 κάτω   

Οπότε οι θερμοκρασίες σου είναι λογικές. Εγώ σε Phenom II x3 720 @stock ρολόγια και με τη μαμά ψύκτρα, έχω σε idle 30-33 βαθμούς Κελσίου. Με ελαφρύ load η θερμοκρασία παίζει γύρω στους 40°, και υπό πλήρες load φτάνει μέχρι και τους 50°- 52°.

Δοκίμασε να τρέξεις κάποια απαιτητική εφαρμογή για μερικά λεπτά και έλεγξε ξανά με το HWMonitor. Λογικά θα πρέπει να έχεις θερμοκρασίες ανάλογες αυτών στο BIOS, άντε 4-5 βαθμούς παραπάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...