Προς το περιεχόμενο

Visual basic 2005-2008.net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει για την επεξηγηση καποιων ασκησεων  στην Visual basic?ειτε με καποιες σημειωσεις ,συμβουλη η να με παραπεμψει καπου?Προκειται για ασκηση με λοττο αλλα και calculator για εξεταστικη σε σχολη...ευχαριστω...

Δημοσ.

Βασικα ναι για σχολη ειναι...ΤΕΙ τμημα διοικησης...αν θελει καποιος να βοηθησει μπορω να του στειλω και την ασκηση αν ειναι και ξερει...

Δημοσ.

Να υποθεσω κανεις δεν ξερει ?

Ναι.

Ή να υποθέσεις οτι σε κανέναν δεν αρέσει να λύνει ασκήσεις άλλων.

Φαντάζομαι καταλαβαίνεις ότι δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα να είσαι ο πρώτος φοιτητής που μπαίνει εδώ και ζητάει να του λύσουν τις ασκήσεις. Είσαι μάλλον ο εκατομμυριοστός.

Λοιπόν επειδή απ ότι καταλαβαίνω οι περισσότεροι βαριούνται να γράφουν τα ίδια πράγματα χίλιες φορές. Ασ το γράψω εγώ.

ΑΝ θες βοήθεια, δηλαδή έχεις προσπαθήσει μόνος σου, θες να μάθεις, και έχεις κολλήσει κάπου, γράψε εδώ την εκφώνηση, το τι έχεις κάνει μέχρι τώρα και που δυσκολεύεσαι. Ίσως έτσι να πάρεις βοήθεια.

ΑΝ θες κάποιον να σου κάνει τις ασκήσεις... ... ... ... ...

• Like 1
Δημοσ.

Μου φαινεται σε αυτο το φορουμ μονο να την πειτε θελετε και να το παιξετε εξυπνακηδες και ξερολες....την λυση τησ ασκησης την εχω απλα βοηθεια ζητησα και να στειλω την ασκηση σε καποιον για να μου εξηγησει κατι που δεν βγαζω ακρη ζητησα αλλα προφανως εδω μεσα οι περισσοτεροι θελετε απλα να την λετε σε καποιον που εχει αναγκη απο βοηθεια σε κατι ...

και δεν απευθυνομαι στο παιδι που μου εστειλε το Βιντεο απο youtube  και προσπαθησε να βοηθησει και τον ευχαριστω αλλα κυριως στον τελευταιο που προσπαθησε με τετοιον τροπο να το παιξει εξυπνακιας....

Δημοσ.

Υπαρχει καποιος που μπορει να βοηθησει για την επεξηγηση καποιων ασκησεων  στην Visual basic?ειτε με καποιες σημειωσεις ,συμβουλη η να με παραπεμψει καπου?Προκειται για ασκηση με λοττο αλλα και calculator για εξεταστικη σε σχολη...ευχαριστω...

Που είναι οι εκφωνήσεις;

Σε ένα ποστ, όταν ζητάς βοήθεια, πρέπει να γίνεσαι πιο περιγραφικός.

Στην περίπτωσή σου:

1. Ανεβάζεις την εκφώνηση
  2. Γράφεις τι σκέφτηκες
  3. Γράφεις που δυσκολεύεσαι
  4. Γράφεις τι βρήκες και που με μία αναζήτηση στον ιστό
  5. Γράφεις για το γενικότερο υπόβαθρό σου στο ζήτημα που ρωτάς.

Τίποτα από αυτά τα 5 δεν έκανες. Σε άλλα forum δε θα σου απαντούσαν καν. Θα σου κλείδωναν και το post και οι χρήστες θα σου μείωναν και το reputation...δοκίμασε το stackoverflow.

Ας κάνουμε μία νέα αρχή!

Ανέφερε με τη σειρά όλα αυτά που πρέπει και όποιος γνώστης θα χαρεί να σε κατευθύνει. :)

EDIT: Και το πιο σημαντικό! Ο τίτλος του post πρέπει να είναι περιγραφικός: πχ Calculator in Visual Basic 2005 2008 .net

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...