ideal09 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον,καθως μας εκοψαν το internet πλεον μπαινω απο τον γειτονα απο κατω που μου εχει δωσει τον κωδικο(εχει ΟΤΕ).Μια φορα λοιπον ειχε κολλησει το internet και ελειπε ο γειτονας ,με αποτελεσμα να μπω στις ρυθμισεις του modem του και να κανω restart.Αφου ανοιγει το modem ,σταματησα να το πιανω με το λαπτοπ και με το κινητο αλλα μονο με το ps3.Καποιε φορες για κανα πενταλεπτο το επιανα σε ολες τις συσκευες αλλα μετα τζιφος και η μονη συσκευση που το πιανει τωρα ειναι το πλαιστασιον(Το modem ειναι ενα ZTE αλλα δεν ξερω μοντελο..Γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει; ..Ευχαριστω εκ των προτερων
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 τι πρωτοτυπο που ειναι zte.εχω βαρεθει ηδη να βλεπω 100 θεματα για προβληματα σε zte. α.πηγαινε στο wireless και αλλαξε καναλι.βαλε οτι θες απο 1 εως 11.οχι 12 οχι 13 και οχι auto.
Invader Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Εχω την εντύπωση ότι έχει ρύθμιση για αυξηση του lvl στο wi-fi.
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 αν εχει τοτε ας φροντισει να ειναι στο High.ειτε θα γραφει High ειτε θα λεει 100% ειτε θα λεει 20dbm η 100mw.οτι βρει πιο πανω το βαζει.αν και αυτο δεν θα πειραχτηκε μονο του.επισης να πιανει το Ps3 σημα και να μην πιανει το λαπτοπ ειναι λιγο παραξενο.το κινητο οκ μπορει να μην εχει καλο wifi αλλα και το λαπτοπ να παιζει χειροτερα απο το Ps3??απλα αν το ρουτερ ειναι στο auto και παει σε κανα καναλι 12 ,13 μπορει να μην το πιανει ουτε το κινητο ουτε το λαπτοπ .μετα μπορει να αλλαζει και για αυτο να το πιανει. οι συσκευες που παιζουν ευρωπη πιανουν απο 1 εως 13.αν ειναι ομως κατι απο αμερικη πιανει απο 1 εως 11.
ideal09 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 channel 13 γραφει στο ps3,μαλλον θα κατεβω να συνδεσω το laptop στο modem με λαν και να κανω τις ρυθμισεις αν δεν καταφερω να τις κανω απ το ps3 .Σε καμια βδομαδα ευτυχως θα ερθει η συνδεση wind οποτε δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα.Και κατι αλλο .Εχω δυο modem αυτη τι στιγμη που και τα δυο υποστηριζουν WDS.To ενα ειναι thompson και το αλλο ενα NEt faster lad παλιο μοντελο που εδινε η HELLAS υπαρχει τροπος να κανω ενα απο τα δυο να λειτουργει σαν repeater ;
poulinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 channel 13 γραφει στο ps3,μαλλον θα κατεβω να συνδεσω το laptop στο modem με λαν και να κανω τις ρυθμισεις αν δεν καταφερω να τις κανω απ το ps3 .Σε καμια βδομαδα ευτυχως θα ερθει η συνδεση wind οποτε δεν υπαρχει μεγαλο προβλημα.Και κατι αλλο .Εχω δυο modem αυτη τι στιγμη που και τα δυο υποστηριζουν WDS.To ενα ειναι thompson και το αλλο ενα NEt faster lad παλιο μοντελο που εδινε η HELLAS υπαρχει τροπος να κανω ενα απο τα δυο να λειτουργει σαν repeater ; καλα σου ειπα οτι θα εχει γινει βλακεια με το καναλι.μπες με το Ps3 Μεσα στον ρουτερ και πηγαινε στο wireless και βαλε καρφωτα και οχι auto πχ καναλι9. αν και τα εχω πει απειρες φορες ας κανω ενα Repeat για να παιξει το wds πρεπει να το υποστηριζει και το adsl router και το δευτερο που θα κανει το Repeater>στο Thomson επειδη το εχω δοκιμασει παιζει α.μονο με wep,β.σεταρεται δυσκολα αν και λογικα ισως εχω οδηγιες και γ.ακομα και σε δυο ιδια thomson μπορει να εχεις Packet loss.αν βαλεις thmson με αλλο ρουτερ δεν θα παιξει καν.για το Netfaster δεν το εχω δοκιμασει αλλα γενικοτερα υπαρχουν διαφοροι περιορισμοι.και πρεπει και το zte να εχει wds.μπορεις να το δοκιμασεις αλλα θα παιδευτεις το πιο πιθανο χωρις λογο.απλα το προβλημα σου τωρα εσενα ειναι το καναλι 13.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα