BritGreek Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Έχω ένα λάπτοπ LG P1 Express Dual στη δουλειά, στο οποίο θα μείνουν μεν τα windows xp γιατί χρειάζονται για το υλικό των διαδραστικών εφαρμογών, και θα χρησιμοποιείται διανομή linux για όλα τα υπόλοιπα. Συγκεκριμένα μόλις εγκατέστησα το Zorin OS 32bit. Έχω δοκιμάσει linux mint, mint KDE, Ubuntu, Kubuntu, και σε όλες αυτές τις διανομές αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Η κάρτα γραφικών του λάπτοπ είναι η Χ1400 της ΑΤΙ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν proprietary drivers και αυτός των διανομών, ενώ δίνει τη σωστή ανάλυση (1280χ800) ως επιλογή, κάνει την επιφάνεια εργασίας να είναι θολή και κουραστική, ενώ τα γράμματα είναι σαφώς μεγαλύτερα σε σχέση με την επιφάνεια εργασίας των XP. xorg.conf αρχείο δεν υπάρχει στο Χ11 του etc. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να είναι ανεκτή η χρήση του υπολογιστή; Σας ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι κατι παιζει με τα dpi που χρησιμοποιει το desktop enviroment ή ο xorg, ποσταρε καλυτερα ενα screenshot... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdimi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2014 Μπες σε single user mode ώστε να μη φορτώνει ο X και να είσαι root και εκεί πάταX - configure Θα φτιάξει ένα νέο αρχείο xorg.conf το οποίο μετά μπορείς να χρησιμοποιήσεις κατά το δοκούν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2014 Update: επειδή δεν γινόταν τίποτα, εγκατέστησα το ElementaryOS. Κανένα απολύτως πρόβλημα, όλα λειτουργούν όπως πρέπει, και στα δικά μου μάτια, έχω το ιδανικό λειτουργικό, του οποίου η εμφάνιση με έχει ενθουσιάσει. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα