Προς το περιεχόμενο

Gaming pc budget 700e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω μονο πυργο με λειτουργικο ολα κομπλε...Το θελω κυριως για LoL αλλα και για παιχνιδια τυπου far cry3...Θελω ολα τα κομματια της συνθεσης να ειναι απο ενα καταστημα (εντος Αθηνων) Οθονη 1920x1080

Δεν υπαρχει κανενα κομματι απο παλιο pc που μπορει να αξιοποιηθει

Δημοσ.

Η πρώτη σύνθεση είναι μια καλή τυπική σύνθεση gaming pc 700 euros. οι μόνες παρατηρήσεις μου είναι ότι αργά ή γρήγορα (μάλλον γρήγορα)  θα χρειαστεί να μπει ένα cpu cooler και επίσης καλό είναι να μπουν 8GB RAM*(4x2) για να υπάρχει dual chanel. 

Από εκεί και πέρα αν θες να πας σε intel μεριά ή σε ακόμα καλύτερα gpu πρέπει να θυσιάσεις τον ssd, με την προϋπόθεσης όμως ότι σύντομα θα βάλεις έναν γιατί πραγματικά αξίζει!

Δημοσ.

Αμα πηγαινα σε intel i5 4440 

πολύ καλός επεξεργαστής αλλά θα ξεφύγεις σε μπατζετ, εκτός αν δεν βάλεις ssd  όπως ήδη σου είπα!

Όχι απαραίτητα, μπορεί τα 60€ που είναι ακριβότερος ο ι5 από τον 6300 να τα κερδίσει παίρνοντας μια φτηνή μητρική,με ότι αυτό συνεπάγεται, μιας και στον intel δεν θα χρειάζεται να έχει δυνατή μητρική που να αντέχει oc.

Δημοσ.

Όχι απαραίτητα, μπορεί τα 60€ που είναι ακριβότερος ο ι5 από τον 6300 να τα κερδίσει παίρνοντας μια φτηνή μητρική,με ότι αυτό συνεπάγεται, μιας και στον intel δεν θα χρειάζεται να έχει δυνατή μητρική που να αντέχει oc.

Ναι ένα 30αρι μπορεί να το εξοικονομίσει.

Δημοσ.

Παιδιά έβαλα τον fx για να είμαι εντώς μπάτζετ. Από εκεί και πέρα με λίγα παραπάνω μπορείς να βάλεις 4440 ή 4570 με μια 1150 Μητρική  και για να μην ξεφύγεις απ το μπάτζετ, βγάζεις το ssd..

Δημοσ.

Κοίτα αν είχε 4 σλοτς ΡΑΜ μια χαρά θα ήταν. Αλλά να μου πεις τα 16gb αργούν ακόμα για να γίνουν must...

Πέραν αυτόν πέφτει αρκετά η ποιότητα αλλά για τα λεφτά της και για τις ανάγκες κάποιον μια χαρά είναι !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...