rafinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Γεια σας έχω ένα blog στο blogger (αυτό της υπογραφής μου) και έχω το εξής θέμα... Έχω φτιάξει ένα custom navbar αλλά θέλω να εμφανίζεται μόνο όταν κάποιο μπαίνει από υπολογιστή γιατί δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά από φορητές συσκευές (tablets, smartphones)... Υπάρχει τρόπος να απομονώσω τον κώδικα και τον εμφανίζω μόνο στα pc; ***Το έχω απευθείας στο πρότυπο γιατί ως widget έχει κάποια θέματα αλλιώς θα ήξερα τι να κάνω... τελικά κατάφερα να το κάνω windget αλλά μου αυξάνει το χρόνο φόρτωσης της σελίδας οπότε αν κάποιος ξέρει πως μπορώ να το κάνω με τον αρχικό τρόπο ας μου πει...
SlackulatoR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δοκίμασε αυτό το javascript τρικ: if ($(window).width() < 480 || $(window).height() < 480) { //small screen, load other JS files $.getScript('/js/script.js', function () { //the script has been added to the DOM, you can now use it's code }); } Και κάτι ίσως πιο σωστό: if( /Android|webOS|iPhone|iPad|iPod|BlackBerry|IEMobile|Opera Mini/i.test(navigator.userAgent) ) { // some code.. }
Crawl_From_Death Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ενας ακομα πιο σωστος τροπος θα ηταν με χρηση CSS @media screen and (min-width: USER MINIMUM WIDTH ΣΕ EM) and (max-width: USER MAXIMUM WITH ΣΕ EM) { } Ενα παραδειγμα για αναλυσεις εως 534px πλατος @media screen and (min-width:0em) and (max-width:33.313em) { .your_menu_class { display: none } } Αν θελεις να μετατρεψεις τα pixel, για τα οποια θελεις να κρυβεις αντικειμενα απο το site, σε em μπες στο Site: pxtoem.com Επιπλεον μην ξεχασεις να συμπεριλαβεις στον κωδικα πριν το κλεισιμο του <head> την εντολη <!--[if lt IE 9]> <script src="https://css3-mediaqueries-js.googlecode.com/svn/trunk/css3-mediaqueries.js"></script> <![endif]--> Αυτος ο κωδικας κανει συμβατη την χρηση mediaqueries σε ΙΕ 7 και 8. Δεν το εχω δοκιμασει σε 6 αν και θα ηταν ασκοπο.Καλη συνεχεια.
rafinos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Ξέρω ότι με το css είναι ο πιο σωστός τρόπος... αλλά σε landscape της οθόνης του κινητού γίνεται η ζημιά οπότε...
Crawl_From_Death Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ε τοτε θα κανεις το εξης: ορισε σε ενα αρχειο οτι η κλαση του μενου σου εχει display: none και ορισε οτι για οθονες πχ απο 700px και ανω θα γινεται block. Στο δειχνω και με κωδικα (700px minimum width) @media screen and (min-width:43.750em) { .your_menu_class { display: block; } } 1
rafinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Ωραίος!!! Το έκανα Θα το αφήσω έτσι και ότι γίνει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα