Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ μπαταρίες παίρνω πάντα από την αντιπροσωπεία, ποτέ δεν είχα πρόβλημα, δύο made in china, μία made in germany.

ότι πουλάει ο Δήσιος πουλάνε και οι άλλοι δεν νομίζω ο Δήσιος να έχει κανά εργοστάσιο. 

Προσωπικά δεν αγοράζω τίποτα αν δεν το δω να δουλεύει, από τη στιγμή που είμαι στο κατάστημα. 

Δημοσ.

Είτε από το Δήσιο πάρεις είτε από το ηλεκτρολογίο να κοιτάξεις Α να είναι επώνυμη, όχι made in PRC (νομίζουν μας ξεγέλασαν :devil:  )

και Β να τη δοκιμάσεις πρώτα και μετά να την πάρεις, έχουν αυτοί μηχάνημα που μετράει τις μπαταρίες.

Αυθεντική θα βρεις από την αντιπροσωπεία, που λογικά θα είναι απλά φασόν, δεν ποιος κατασκευάζει την μπαταρία σου και ζήτα ακριβώς την ίδια.

Εγώ μπαταρίες παίρνω πάντα από την αντιπροσωπεία, ποτέ δεν είχα πρόβλημα, δύο made in china, μία made in germany.

ότι πουλάει ο Δήσιος πουλάνε και οι άλλοι δεν νομίζω ο Δήσιος να έχει κανά εργοστάσιο. 

Προσωπικά δεν αγοράζω τίποτα αν δεν το δω να δουλεύει, από τη στιγμή που είμαι στο κατάστημα. 

Συνεχίζω στα πόστς της άγνοιάς σου: PRC = China. Αν googlάρεις, θα διαπιστώσεις ότι PRC = Peoples Republic of China.

Κανένα μα κανένα κατάστημα δε θα σου ανοίξει μπαταρία να τη δοκιμάσεις, αφενός ανέφερα το γιατί, αφετέρου γιατί θέλει και κάποιο χρόνο φόρτισης. Οπότε αν έχεις την ευγενή καλοσύνη, μην παραμυθιάζεις τον κόσμο με αναλήθειες που δεν ισχύουν.

Δημοσ.

το βασικο ειναι τι θελει να φερει ο καθενας.οπως και στο ebay.θα δεις ατομα να πουλανε original θα δεις ατομα να πουλανε οτι να νε σε μαρκα χωρις εγγυηση και ατομα να πουλανε μη Original αλλα με εγγυηση.το ιδιο και για εδω για τις Μη original παντα.ο καθενας μπορει να φερει οτι θελει απεξω και οτι ποιοτητα θελει.

Δημοσ.

Οκ ευχαριστώ. Θα μιλήσω πρώτα με την acer και εάν δεν γίνει κάτι θα ψάξω για αυθεντική μέσω ίντερνετ

κοιτα απευθειας για original απο ebay η κανα amazon.απο acer και γενικα απο ελλαδα δεν νομιζω να ακουσεις ωραια τιμη.οποτε καλου κακου πριν την παρεις κοιτα και μια εξωτερικο για original αφου θες original.

Δημοσ.

εσενα μαλλον σε ανυσυχει για αυτο εφυγες πιο μακρια απο το hong kong χιλιομετρικα.για να αποφυγεις τους φιλους σου που ειχαμε δει στην εκθεση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...