Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω μηχάνημα και αν είναι value for money ή αν καλύτερα να πάω για κάτι άλλο.

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=59606&pcode=SHOW_PROD59606  

Προορίζεται κυρίως για gaming (LOL, κ.α.).

Max budget: 400€ 

Ευχαριστώ!

Καλησπέρα παιδιά,

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω μηχάνημα και αν είναι value for money ή αν καλύτερα να πάω για κάτι άλλο.

http://www.info-world.gr/pegasus/products01/show00.php?code=59606&pcode=SHOW_PROD59606  

Προορίζεται κυρίως για gaming (LOL, κ.α.).

Max budget: 400€ 

Ευχαριστώ!

(δεν ξέρω τι συνέβη αλλά ακόμα και με edit δε μου εμφανίζει ολόκληρο το post που έγραψα)

Δημοσ.
Δημοσ.

Ναι με τα ιδια χρηματα φτιάχνεις καλύτερο... Συμπλήρωσε την φορμα για αγορα υπολογιστη αν ενδιαφέρεσαι.

Ζαπεε με εφτιαξες τώρα!!!

• Like 2
Δημοσ.

Αυτή τη φόρμα σχεδόν κανένας δε τη βλέπει..

χαχαχαχ κλαιω!!! ο Millennium μπαινει και γραφει τον πονο του την φορμα σε ολα τα τοπικ!!!

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά έχετε δίκιο για τη φόρμα... Στο αρχικό post έγραφα ότι:
α) προορίζεται για χρήση gaming (LOL, κτλ) 
β) το Max Budget είναι 400€
γ) σε περίπτωση διαφορετικής σύνθεσης θα πρέπει όλα τα κομμάτια να είναι από το ίδιο το μαγαζί καθώς δεν έχουμε τη γνώση/εμπειρία να τα συναρμολογήσουμε μόνοι μας
δ) πόλη: Ιωάννινα

Δεν ξέρω γιατί δεν τα πήρε...και όσες φορές προσπάθησα να κάνω edit και πάλι δεν έπαιρνε την αλλαγή :-( . Και επιπλέον το link "συνεχίστηκε" πάνω στην υπογραφή μου (αν πατήσετε στην υπογραφή σας βγάζει στη σελίδα του infoworld)!!!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Μέχρι τώρα σίγουρα η πρόταση του Σαϊνόμπι είναι καλύτερη.

Δημοσ.

Μη κλαις. Αργά ή γρήγορα αυτοί που ασχολούνται συστηματικά με τις συνθέσεις αντιλαμβάνονται τον σκοπό ύπαρξης της φόρμας.

Σε καταλαβαινω αφου και εγω προτεινω "νεα συστηματα" καμια φορα.

Οταν μου ερχεται ο αλλος και γραφει παιδια θελω να κανω αναβαθμιση vga να παρω "αυτη"?? και δεν γραφει τιποτα μετα ψαχνεις να βρεις τι συστημα εχει...τα κλασικα,εχω βαρεθει να ρωταω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...