Xvipes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Φυσιολογικά τηλέφωνα 5-6 μέσα στη μέρα για 2-3 λεπτά το κάθε ένα, το wifi όλη την ώρα ανοιχτό,ακούω μουσική κοντά στα 30 λεπτά τη μέρα, έλεγχος email με push, κλειστό το Mobile data και δεν έχω skype και facebook. Δοκίμασε να κάνεις ένα calibrate τη μπαταρία με κάποιο πρόγραμμα μήπως φταίει αυτό και σου δείχνει πλασματική απώλεια, από εκεί και πέρα όπως σου ξαναείπα ενώ είμαστε και οι 2 με 4.3 εγώ έχω διαφορετική έκδοση από την OFFICIAL οπότε ίσως αυτό παίζει το σημαντικότερο ρόλο.
dimitrislarisa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Φυσιολογικά τηλέφωνα 5-6 μέσα στη μέρα για 2-3 λεπτά το κάθε ένα, το wifi όλη την ώρα ανοιχτό,ακούω μουσική κοντά στα 30 λεπτά τη μέρα, έλεγχος email με push, κλειστό το Mobile data και δεν έχω skype και facebook. Δοκίμασε να κάνεις ένα calibrate τη μπαταρία με κάποιο πρόγραμμα μήπως φταίει αυτό και σου δείχνει πλασματική απώλεια, από εκεί και πέρα όπως σου ξαναείπα ενώ είμαστε και οι 2 με 4.3 εγώ έχω διαφορετική έκδοση από την OFFICIAL οπότε ίσως αυτό παίζει το σημαντικότερο ρόλο. α δηλαδή εγώ που έχω ακριβώς την ίδια έκδοση με εσενα (I9300XXUGMK6) έχω τοσο μεγάλες διαφορές? .. βρε τι γίνεται... μάλιστα σ ευχαριστώ φίλε μου για τον κόπο σου. Όπως έγραψα και παραπάνω δε γίνεται πλέον μιας και η ΕΠΙΣΗΜΗ έκδοση του galaxy s3 είναι η 4.3 Να ένα screenshot από τη μπαταρία με τη 4.3 (I9300XXUGMK6)
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 εγώ με την ίδια χρήση όπως και πρίν, είδα χαωτική μείωση διάρκειας ζωής της μπαταρίας... Εχω την 4.3 σχεδόν απ'το τότε που βγήκε και το μετάνιωσα μπορώ να πω. Για το θέμα της αυτονομίας κυρίως. Αλλη διαφορά δεν εντόπισα.
Xvipes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Παιδιά βάλτε το BetterBatteryStats (google it ) και μπορείτε να βρείτε ακριβώς τι σας τρώει τη μπαταρία. Υποψιάζομαι ότι έχετε το κλασικό πρόβλημα με το wifi που δεν αφήνει το κινητό να μπει σε Deep Sleep Mode. Με το παραπάνω apk μπορείτε να εξακριβώσετε τι γίνεται και για πιο λόγο σας τρώει τη μπαταρία.
kanesaxo Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δε πρόσεξες τι ειπα πριν. Ιδια/Ομοια χρήση πριν και μετά την 4.3, ήτοι wlan ανοικτό 24/7. (οχι απαραίτητα σερφάρισμα όμως) Τεσπα, ποσώς με ενδιαφέρει στη τελική. Οποτε εξάλλου ερχομαι σπιτι το συνδέω απλά στο φορτιστή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα