dimitrislarisa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Καλησπέρα παίδες μόλις μου έβγαλε ενημέρωση για το s3 και αρχισα να κατεβαζω το αρχείο πριν λίγο... το αρχείο είναι στα 485mb αν δεν κανω λάθος... το έκανε κανένας αλλός?
dimitrislarisa Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ναι είναι η 4.3 την έβαλα μόλις τώρα... ελπίζω να μην έχω θέμα.. αναρωτηθηκα άν είναι η έκδοση με τα πολλα προβλήματα που έβγαλε η σαμμυ πριν κατι μήνες ή είναι νέα έκδοση?
chaplin1981 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Παρατηρηθηκαν σε ορισμενες συσκευες κρασαρισματα,κολληματα (μονο με reset επανερχεται) κ.α. Σε αυτη την περιπτωση επαναφερεις το s3 σε εργοστασιακες ρυθμισεις(μην ξεχασεις να κανεις back up αρχεια και τηλεφωνα) και κανεις το update. Φιλικα.
dim_mit Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Και εμένα μου μπήκε η 4.3 μέχρι στιγμής όλα καλά μη το ματιάσω...Πολύ καλύτερο από πριν πάντως.
gdriver Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 και της γυναίκας μου τη 4.3 έβαλε και μάλιστα χωρίς τα πριν και μετά reset και το κινητό πάει πολυ καλλίτερα από πριν. κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα.
dimitrislarisa Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Εμενα παντως μ φαίνεται καπως πιο αργη... εχει οποιαδηποτε στιγμη ανεβασμενη ram στα 730mb ενω με την παλια δεν ακουμπουσε ουτε τα 650mb... με τις ιδιες εφαρμογες εννοειται. .. κατα τ αλλα καμια διαφορα
naturalboy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Και της γυναίκας μου της φαίνεται πιό αργό και χάνει και το backround και άλλα πολά σε περίπτωση που δούμε οτι δέν πάει άλο πια είναι η διαδικασία να το γυρίσουμε πάλι στο παλιό??
Xvipes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αν θες να είσαι με official rom(από το kies) δε γίνεται μιας και σε όλες τις χώρες είναι πλέον 4.3. Διαφορετικά μπορείς να βάλεις έναν custom bootloader (π.χ CWM ) και να περάσεις όποια rom θέλεις αλλά δε θα έχεις εγγύηση και δε θα μπορείς να κάνεις τις επίσημες αναβαθμίσεις(όταν και αν βγουν άλλες). Προσωπικά είμαι με την sammy έκδοση 4.3 αλλά όχι μέσω του kies. Η έκδοση αυτή, χωρίς να μπορώ να βρω το λόγο, είναι η μοναδική που παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι εξίσου, ίσως και πιο γρήγορη, από την 4.1.2. (Με τη μαμά 4.3 του kies έχω καθυστέρηση,περισσότερο ram usage, αργεί να δείξει το "desktop" αν πατήσω το Home button, και καθυστερεί παραπάνω να "ξυπνήσει" από το deep sleep) Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2563562 Download link: https://mega.co.nz/#!nclzxBzQ!eEwstD1kOY99iE2siGBrMj9xaQR4BhjNbVfRXPPV36M
dimitrislarisa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Αν θες να είσαι με official rom(από το kies) δε γίνεται μιας και σε όλες τις χώρες είναι πλέον 4.3. Διαφορετικά μπορείς να βάλεις έναν custom bootloader (π.χ CWM ) και να περάσεις όποια rom θέλεις αλλά δε θα έχεις εγγύηση και δε θα μπορείς να κάνεις τις επίσημες αναβαθμίσεις(όταν και αν βγουν άλλες). Προσωπικά είμαι με την sammy έκδοση 4.3 αλλά όχι μέσω του kies. Η έκδοση αυτή, χωρίς να μπορώ να βρω το λόγο, είναι η μοναδική που παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα και είναι εξίσου, ίσως και πιο γρήγορη, από την 4.1.2. (Με τη μαμά 4.3 του kies έχω καθυστέρηση,περισσότερο ram usage, αργεί να δείξει το "desktop" αν πατήσω το Home button, και καθυστερεί παραπάνω να "ξυπνήσει" από το deep sleep) Link: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2563562 Download link: https://mega.co.nz/#!nclzxBzQ!eEwstD1kOY99iE2siGBrMj9xaQR4BhjNbVfRXPPV36M Δηλαδή (πές μου άν κατάλαβα γιατι δέν το πολυέχω) άν κανεις το upgrade σε 4.3 μέσω kies τότε υπάρχουν προβλήματα. Ποίος άλλος τρόπος υπάρχει να κάνεις το upgrade σε 4.3 (official παντα) χωρίς να έχει όλα αυτα τα θεματακια? επειδή την έκανα την αναβάθμιση απο την επιλογή " ενημέρωση λογισμικού" του κινητου. ΟΤΑ δεν λέγεται αυτο?
Xvipes Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 OTA είναι όταν κάνεις το firmware update μέσω του wifi(δλδ χωρίς να συνδέσεις καλώδια). Από το kies επαναφέρεις ουσιαστικά το κινητό σου στην default κατάσταση αν έχει κολλήσει, δεν ανοίγει κλπ Η συγκεκριμένη έκδοση που αναφέρω είναι η επίσημη που βγήκε στην Aγγλία , οι επομενες εκδοσεις (που ειναι παραπανω mb και ετσι ξεχωριζω αν εχουν παραπανω ή λιγοτερα πραγματα) για καποιο λογο ηταν βαριες και αργες στο κινητο μου ενω η συγκεκριμενη ηταν οπως θα την ηθελα(οκ το κλασικο lag της sammy το εχει αλλα ειναι οπως της 4.1.2). Η εκδοση αυτη που αναφερω ενω ειναι η επισημη εχει γινει ξανα recompile για να μπορεσει να γινει install μεσω custom bootloader. Χωρις να το εχω δοκιμασει αναφερουν πως αν το κανεις μέσω odin( δλδ χωρις bootloader) το κινητο σου θα ειναι μια χαρα και θα μπορει να κανει updates κανονικα. Δε το έχω κανει οποτε ας μας πει καποιος αλλος που ισως γνωριζει. Προσωπικη μου αποψη αν ψαχτεις λιγο μπορεις να βρεις ανετα τροπους να περασεις custom roms και να μη φοβασαι για την εγγυηση μιας και αν γινει κατι μπορεις ανα πασα στιγμη να συνδεθεις με το kies και να επιστρεψεις στην εργοστασιακη κατασταση. Πάντα είναι δικό σου το ρίσκο και δε φέρω καμια ευθυνη αν τελικα παθει καμια ζημια(το κλασικο precaution που λενε ολοι για να νιψουν τα χερια τους ) 1
dimitrislarisa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2014 OTA είναι όταν κάνεις το firmware update μέσω του wifi(δλδ χωρίς να συνδέσεις καλώδια). Από το kies επαναφέρεις ουσιαστικά το κινητό σου στην default κατάσταση αν έχει κολλήσει, δεν ανοίγει κλπ Η συγκεκριμένη έκδοση που αναφέρω είναι η επίσημη που βγήκε στην Aγγλία , οι επομενες εκδοσεις (που ειναι παραπανω mb και ετσι ξεχωριζω αν εχουν παραπανω ή λιγοτερα πραγματα) για καποιο λογο ηταν βαριες και αργες στο κινητο μου ενω η συγκεκριμενη ηταν οπως θα την ηθελα(οκ το κλασικο lag της sammy το εχει αλλα ειναι οπως της 4.1.2). Η εκδοση αυτη που αναφερω ενω ειναι η επισημη εχει γινει ξανα recompile για να μπορεσει να γινει install μεσω custom bootloader. Χωρις να το εχω δοκιμασει αναφερουν πως αν το κανεις μέσω odin( δλδ χωρις bootloader) το κινητο σου θα ειναι μια χαρα και θα μπορει να κανει updates κανονικα. Δε το έχω κανει οποτε ας μας πει καποιος αλλος που ισως γνωριζει. Προσωπικη μου αποψη αν ψαχτεις λιγο μπορεις να βρεις ανετα τροπους να περασεις custom roms και να μη φοβασαι για την εγγυηση μιας και αν γινει κατι μπορεις ανα πασα στιγμη να συνδεθεις με το kies και να επιστρεψεις στην εργοστασιακη κατασταση. Πάντα είναι δικό σου το ρίσκο και δε φέρω καμια ευθυνη αν τελικα παθει καμια ζημια(το κλασικο precaution που λενε ολοι για να νιψουν τα χερια τους ) χαχα οκκκ το επιασα... όχι ευχαριστω προτιμώ να ψιλοσέρνεται παρά να το ρισκάρω... 2 μηνες κινητο είναι κρίμα ν το σκαλισω απο τωρα οπως και ν εχει η samsung φθινει!!!
dimitrislarisa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Και άν θέλω να επιστρέψω στην 4.1.2 official τι κάνω? αν γίνεται να μου το εξηγήσει κάποιος όσο πιο απλά γίνεται γιατί δέν παλευεται η 4.3 τώρα έχω θέμα με την μπατάρ πέρα απο όλα τα άλλα. Δεν κρατάει καθόλου!
Xvipes Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Όπως έγραψα και παραπάνω δε γίνεται πλέον μιας και η ΕΠΙΣΗΜΗ έκδοση του galaxy s3 είναι η 4.3 Να ένα screenshot από τη μπαταρία με τη 4.3 (I9300XXUGMK6)
dimitrislarisa Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2014 Όπως έγραψα και παραπάνω δε γίνεται πλέον μιας και η ΕΠΙΣΗΜΗ έκδοση του galaxy s3 είναι η 4.3 Να ένα screenshot από τη μπαταρία με τη 4.3 (I9300XXUGMK6) 2014-01-30 07.41.30.jpg το εχεις 2 μέρες και 7 ώρες με μπατάρ και έχεις 39% ακομα. δεν το χρησιμοποιεις καθολου το κινητό? με 3 κλησεις δευτερολέπτων μόνο π εκανα τώρα το πρωι έπεσε 4%...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα