Bourdoulas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 20 ευρώ; χαχαχα και να φανταστείς είμαστε μήνες πριν την Πρωταπριλιά. 1
spartan29gr Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Το πολυ πολυ θα μας το αγορασει ο θειος.
grouspen Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Καταραμένη capcom θα καταντήσεις το re4 σαν το street fighter 4 . Οπότε θα περιμένω για το Super Resident Evil 4: Ultimate Arcade HD Edition Σοβαρά όμως 7 χρόνια μετά το 1ο τραγικό πορτ του re4 για το pc το βγάζουν όπως έπρεπε να είναι από την αρχή .... + θέλουν και 20 ε ? μπαααα... αν έχω κάψες κατεβάζω το gamecube από το πατάρι 3
Liquidsnake Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Σοβαρά όμως7 χρόνια μετά το 1ο τραγικό πορτ του re4 για το pc το βγάζουν όπως έπρεπε να είναι από την αρχή .... + θέλουν και 20 ε ? μπαααα... αν έχω κάψες κατεβάζω το gamecube από το πατάρι Εμ γι' αυτό βρε σε χρεώνουν τα 20 ευρώ για να μην κουράζεσαι :-D . Περα απο τη πλάκα, για το summer sales αν το έχει -75% μια χαρα θα είναι. 2
slipknot Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Περα απο τη πλάκα, για το summer sales αν το έχει -75% μια χαρα θα είναι. Ούτε καν, αρπαχτή παραμένει και πέρα απ' αυτό κάτι μου λέει ότι σε steam sales πάνω από -25% (ή πόσο είναι η minimum έκπτωση) δεν παίζει να μπει. Το κανονικό RE 4 θαρρώ πως παίζεται άνετα και σήμερα, ακόμα και χωρίς mods με κάποιες υποχωρήσεις. Όπως είπε κάποιος πιο πίσω, port (δουλεμένο όμως) του REmake ή γενικά σωστό remake παλιότερου με μοντέρνα γραφικά, μόνο αυτά θα άξιζαν. Κρίμα για το franchise.
Liquidsnake Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2014 Ούτε καν, αρπαχτή παραμένει και πέρα απ' αυτό κάτι μου λέει ότι σε steam sales πάνω από -25% (ή πόσο είναι η minimum έκπτωση) δεν παίζει να μπει. Το κανονικό RE 4 θαρρώ πως παίζεται άνετα και σήμερα, ακόμα και χωρίς mods με κάποιες υποχωρήσεις. Όπως είπε κάποιος πιο πίσω, port (δουλεμένο όμως) του REmake ή γενικά σωστό remake παλιότερου με μοντέρνα γραφικά, μόνο αυτά θα άξιζαν. Κρίμα για το franchise. Καλά δε το συζητάμε σαφώς και είναι αρπαχτή. Συμφωνώ και τα υπόλοιπα που γράφεις. Απλά για κάποιον που δε το έχει αγοράσει θα είναι μια καλή περίπτωση. Δε μπορεί κάποια στιγμή θα μπει και -75%.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Το πηρε κανεις? Υπαρχει αποψη για την ποιοτητα του?
Bourdoulas Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Capcom <> Ποιότητα. Δύο αντίθετοι βίοι τα τελευταία χρόνια
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Μωρε το ξερω καλα αυτο. Γι αυτο ειπα το θειο να μου το φερει και να το τσεκαρω πριν κανω καμια κινηση. Θα ενημερωσω καταλληλα μολις εχω περισσοτερες πληροφοριες.
ikaruga24 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2014 Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες. Βεβαιωθειτε οτι τρεχετε το παιχνιδι με post process στο κλειστο γιατι οτιδηποτε αλλο αλλαζει την παλετα του παιχνιδιου και βγαινουν λαθος τα χρωματα. Με το F510 παιζει αψογα. Θα συνεχισω παρακατω να δω λιγο τις ποιο "δυσκολες" περιοχες και να αποφασισω αν αξιζει τα λεφτα του ή οχι. 1
Oroku Saki Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Το ξεκινησα σημερα. Εχω το εξης προβλημα το παιχνιδι δεν κραταει το save. Αφου κανω save μετα οταν βγαινω απο το παιχνιδι και ξαναμπαινω λεει save file didnt found. Εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα? Κατα τα αλλα η pc εκδοση ειναι πολυ καλυτερη απο την αρχικη που ειχε βγει πριν απο χρονια . Τρεχει σταθερα στα 60 fps και μπορει να παιχτει με πληκτρολογιο και ποντικι
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Δημοσ. 13 Απριλίου 2014 Είναι μια χαρά το παιχνίδι όσον αφορά το Keyboard/mouse ? Γιατί βλέπω για BETA patches που το διορθώνουν και λένε ότι χωρίς αυτά δεν την παλεύει.
ikaruga24 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δεν εχω ιδεα για keyboard/mouse αλλα το controller δουλευει απλα αψογα. Εχω 2 ωρες μεσα και παιζει αψογα. Το conversion ειναι μια χαρα.
kataramenos32 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Δημοσ. 14 Απριλίου 2014 Παιδες με τα games RS δεν εχω ασχοληθει καθολου αλλα τις ταινιες τις ξεσκισα.Αν το παιξω θα καταλαβω τιποτα η μπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα