Προς το περιεχόμενο

Resident Evil 4 Ultimate HD Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταραμένη capcom θα καταντήσεις το re4 σαν το street fighter 4 .

Οπότε θα περιμένω για το Super Resident Evil 4: Ultimate Arcade HD Edition :P

Σοβαρά όμως

7 χρόνια μετά το 1ο τραγικό πορτ του re4 για το pc το βγάζουν όπως έπρεπε να είναι από την αρχή .... + θέλουν και 20 ε ?

μπαααα...  αν έχω κάψες κατεβάζω το gamecube από το πατάρι

• Like 3
Δημοσ.
Σοβαρά όμως

7 χρόνια μετά το 1ο τραγικό πορτ του re4 για το pc το βγάζουν όπως έπρεπε να είναι από την αρχή .... + θέλουν και 20 ε ?

μπαααα...  αν έχω κάψες κατεβάζω το gamecube από το πατάρι

Εμ γι' αυτό βρε σε χρεώνουν τα 20 ευρώ για να μην κουράζεσαι :-D :-D .

Περα απο τη πλάκα, για το summer sales αν το έχει -75% μια χαρα θα είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Περα απο τη πλάκα, για το summer sales αν το έχει -75% μια χαρα θα είναι.

Ούτε καν, αρπαχτή παραμένει και πέρα απ' αυτό κάτι μου λέει ότι σε steam sales πάνω από -25% (ή πόσο είναι η minimum έκπτωση) δεν παίζει να μπει. Το κανονικό RE 4 θαρρώ πως παίζεται άνετα και σήμερα, ακόμα και χωρίς mods με κάποιες υποχωρήσεις. Όπως είπε κάποιος πιο πίσω, port (δουλεμένο όμως) του REmake ή γενικά σωστό remake παλιότερου με μοντέρνα γραφικά, μόνο αυτά θα άξιζαν. Κρίμα για το franchise. 

Δημοσ.

Ούτε καν, αρπαχτή παραμένει και πέρα απ' αυτό κάτι μου λέει ότι σε steam sales πάνω από -25% (ή πόσο είναι η minimum έκπτωση) δεν παίζει να μπει. Το κανονικό RE 4 θαρρώ πως παίζεται άνετα και σήμερα, ακόμα και χωρίς mods με κάποιες υποχωρήσεις. Όπως είπε κάποιος πιο πίσω, port (δουλεμένο όμως) του REmake ή γενικά σωστό remake παλιότερου με μοντέρνα γραφικά, μόνο αυτά θα άξιζαν. Κρίμα για το franchise. 

Καλά δε το συζητάμε σαφώς και είναι αρπαχτή. Συμφωνώ και τα υπόλοιπα που γράφεις. Απλά για κάποιον που δε το έχει αγοράσει θα είναι μια καλή περίπτωση. Δε μπορεί κάποια στιγμή θα μπει και -75%.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μωρε το ξερω καλα αυτο. Γι αυτο ειπα το θειο να μου το φερει και να το τσεκαρω πριν κανω καμια κινηση. Θα ενημερωσω καταλληλα μολις εχω περισσοτερες πληροφοριες. 

Δημοσ.

Πρωτες εντυπωσεις θετικοτατες. Βεβαιωθειτε οτι τρεχετε το παιχνιδι με post process στο κλειστο γιατι οτιδηποτε αλλο αλλαζει την παλετα του παιχνιδιου και βγαινουν λαθος τα χρωματα. Με το F510 παιζει αψογα. Θα συνεχισω παρακατω να δω λιγο τις ποιο "δυσκολες" περιοχες και να αποφασισω αν αξιζει τα λεφτα του ή οχι. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το ξεκινησα σημερα. Εχω το εξης προβλημα το παιχνιδι δεν κραταει το save. Αφου κανω save μετα οταν βγαινω απο το παιχνιδι και ξαναμπαινω λεει save file didnt found. Εχει κανεις αλλος τετοιο προβλημα? Κατα τα αλλα η pc εκδοση ειναι πολυ καλυτερη απο την αρχικη που ειχε βγει πριν απο χρονια . Τρεχει σταθερα στα 60 fps και μπορει να παιχτει με πληκτρολογιο και ποντικι

Δημοσ.

Είναι μια χαρά το παιχνίδι όσον αφορά το Keyboard/mouse ? Γιατί βλέπω για BETA patches που το διορθώνουν και λένε ότι χωρίς αυτά δεν την παλεύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...