Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ενδιαφερομαι να αλλαξω καρτα καρτα γραφικων το συστημα αποτελλειτε απο

επεξεργαστη amd fx -8320

μητρικη gigabyte 990xa-ud3

ram 8gb

psu thermaltake tr2 500w

ενδιαφερομαι να αγορασω αυτη την καρτα γραφικων https://www.skroutz.gr/s/4244025/Gigabyte-Radeon-R9-270X-2GB-Battlefield-4-Limited-Edition-GV-R927XOC-2GD-GA.html οποτε θα ηθελα τη γνωμη σας κι αν θα υπαρχει θεμα με το τροφοδοτικο

Δημοσ.

Ναι νομιζω ειναι καλη ευκαιρια στην ουσια βγαινει δωρεαν το παιχνιδι απλα απ οτι ειδα εχει εξτρα τροφοδοσια ρευματος 6Pin και λεω μηπως ηπυρχε θεμα ευχαριστω :P

Δημοσ.

Πολύ καλή υλοποίηση και αν σε ενδιαφέρει μαζί με το BF4.Όχι δε θα χεις θέμα με το τροφοδοτικό.

Mε το TR2 500WATT είναι λίγο επίφοβο .... Μπορεί να λέει 500watt , αλλά δεν δίνει πολλά Α στο 12v rail ...

Τώρα ποια κάρτα έχεις επάνω φίλε ?

Δημοσ.

τωρα εχω gt220 1gb 

αρα προτεινεις κατι αλλο?

Εγώ θα έκανα και αλλαγή τροφοδοτικού.

XFX 550WATT

IN WIN 650WATT

XFX 650WATT

LEPA 650WATT

THERMALTAKE SMART 630WATT

Τα TR2 ειδικά τα πρώτα , γιατί βγήκαν σε 2ή 3 rev , ήταν απαράδεκτα ....

Οπότε με ένα γερασμένο και όχι τόσο καλό τροφοδοτικό, δεν ξέρω αν θα έβαζα την 270X επάνω .

Η GT220 είναι ένα τίποτα από κατανάλωση, η 270X όμως είναι μεγάλη κάρτα που θέλει και την σωστή τροφοδοσία της.

Δημοσ.

και πως μπορεω να ξερω δλδ αν τη σηκωνει η οχι. με αλλο τροφοδοτικο ξεφευγει στην τιμη οποτε μαλλον θα παω σε λιγο κατοτερη καρτα γραφικων καμια προταση???

Δημοσ.

και πως μπορεω να ξερω δλδ αν τη σηκωνει η οχι. με αλλο τροφοδοτικο ξεφευγει στην τιμη οποτε μαλλον θα παω σε λιγο κατοτερη καρτα γραφικων καμια προταση???

τι καρτα γραφικών έχεις τωρα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...