viper2005 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 μια χαρα νοημα βγαζει το μανγκα και το τελος του. την ταινια δεν την εχω δει ακομα αλλα κατι μου λεει οτι μου ειναι πατατα Ο σεναριογράφος δεν ήθελε happy end. Ο cruise ήθελε. Guess who won http://screenrant.com/edge-tomorrow-alternate-ending/ 1
Plug Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2014 Ο σεναριογράφος δεν ήθελε happy end. Ο cruise ήθελε. Guess who won http://screenrant.com/edge-tomorrow-alternate-ending/ All hail zinuΈλεος με κάτι αγγλικά
gdriver Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 όντως παιδιά.δεν το είχα προσέξει. γυρνάει πίσω στο χρόνο σε διαφορετική loopa από ότι σε όλη την ταινία. ξενέρωσα τώρα. κρίμα
Swimmer21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 όντως παιδιά.δεν το είχα προσέξει. γυρνάει πίσω στο χρόνο σε διαφορετική loopa από ότι σε όλη την ταινία. ξενέρωσα τώρα. κρίμα Δεν καταλαβα.. Εγω νομιζα πως οταν πεθανε στο τελος, γυρισε ο χρονος πισω και ο tom ηταν πλεον ο επικεφαλης εκει, μετα τον πολεμο.. ή ηταν πριν τον πολεμο αλλα πλεον δεν υπηρχαν alpha και Omega και θα τους νικουσαν
gdriver Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2014 όταν πεθαίνει ξαναξυπνάει μέσα στο στρατόπεδο πάνω στο λουκάνικο του. στο τέλος όταν πεθαίνει ξαναξυπνάει πιο πριν, στο γραφείο του στρατηγού, αποδέχεται την αποστολή και παραμένει ταγματάρχης και ανατινάζει το omega πριν ξεκινήσει η γνωστή μάχη
mentoras99 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Γουστα ειναι αυτα, αλλα προσωπικα το βρηκα μεγαλη πατάτα! Παροτι ηθελα να ειναι καλο, και ημουν θετικα προδιατεθειμενος. Για την ακριβεια πανω στα 40 λεπτα το εκοψα, δεν αντεξα αλλο να χανω την ωρα μου!!!! Αντιθετως, το περσινο Oblivion, το βρηκα κορυφαιο, απο τις καλυτερες ταινιες, και το κρατησα στη συλλογη μου να το ξαναδω.
trayban Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Γουστα ειναι αυτα, αλλα προσωπικα το βρηκα μεγαλη πατάτα! Παροτι ηθελα να ειναι καλο, και ημουν θετικα προδιατεθειμενος. Για την ακριβεια πανω στα 40 λεπτα το εκοψα, δεν αντεξα αλλο να χανω την ωρα μου!!!! Αντιθετως, το περσινο Oblivion, το βρηκα κορυφαιο, απο τις καλυτερες ταινιες, και το κρατησα στη συλλογη μου να το ξαναδω. τα πρώτα σαράντα είναι κωμωδία, μετά αλλάζει
gpgalanis Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Ωραία ταινία σε γενικές γραμμές απλά κι εγώ δεν κατάλαβα το τέλος της. 1. Γιατί επέστρεψέ σε διαφορετικό σημείο από το αρχικο loop; Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως παίρνοντας τις δυνάμεις του Omega μπορεί να ελέγχει καλύτερα τον χρόνο και να κάνει το restart εκει που θελει. 2. Αν ισχύει το παραπάνω τοτε πως το Omega σκοτώθηκε πριν καν ξεκινήσει η μαχη; Θα μπορούσε να το σκότωσε ο ίδιος πιο πριν αλλά ποτέ ακριβώς αφού με το που ξυπνάει το Omega θεωρητικά έχει ήδη πεθάνει;
LongTom Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Είναι ωραία ταινία που θυμίζει τις τραγελαφικές καταστάσεις του groundhog days,σε κάποια σημεία βέβαια, και αλλού κλασσικά sci-fi. Λίγο με χάλασε το happy ending,αλλά τι να κάνουμε...
KilliK Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 o Τομ παντα θελει οι ταινιες του να εχουν happy ending. δες πχ Minority Report. αν τελειωνε η ταινια με τον Τοm στο κελι θα ηταν αριστουργημα.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Περίμενα πιο close call.
frenzy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2014 o Τομ παντα θέλει... Μπατζανάκης σου είναι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα