newtech Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00D84BYO6 Σε άριστη τιμη απο οτι φενεται απο το γράφημα 2
lmak Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Καλή προσφορά αλλά μάλλον είναι για αγγλικές μπρίζες.
DownUNDERground Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Προσφορές για τέτοιου τύπου extenders στο amazon παίζουν συνέχεια πάντως. Δεν το λέω για να εννοήσω ότι δεν είναι προσφορά του φίλου. Κάθε άλλο. Δεν έψαξα για την συγκεκριμένη και δεν ξέρω Πιθανότατα να είναι. Απλά δείτε και άλλα μοντέλα και συγκρίνετε πριν σπεύσετε σε αγορά.
newtech Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Προσφορές για τέτοιου τύπου extenders στο amazon παίζουν συνέχεια πάντως. Δεν το λέω για να εννοήσω ότι δεν είναι προσφορά του φίλου. Κάθε άλλο. Δεν έψαξα για την συγκεκριμένη και δεν ξέρω Πιθανότατα να είναι. Απλά δείτε και άλλα μοντέλα και συγκρίνετε πριν σπεύσετε σε αγορά. Για να το ανεβασα παει να πει οτι το εψαξα. Η τιμη ειναι χώμα! Καλή προσφορά αλλά μάλλον είναι για αγγλικές μπρίζες. Adapter
geodimis Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 ~26E με τα μεταφορικά δε ξέρω αν θεωρείται μεγάλη διαφορά τιμής όταν το αντίστοιχο ζευγάρι TP LINK κινείται πλέον στα 30-35Ε τελική εδώ ελλάδα.
costaspl Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Κατι σαν αυτο θα εννοεις μαλλον:[link=http://www.nsys.gr/el/tp-link-tl-pa2010pkit-av200-powerline-adapter-ac-pass-through.html][/link]
lionheart75 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δεν αξίζει καθώς οι Tp link nano, 200mbps και αυτοί, κοστίζουν εδώ 30 ευρώ και τα παίρνετε άμεσα αν τα χρειάζεστε (τους έχω και είναι άψογοι και σε μικρό μέγεθος με ότι αυτό συνεπάγεται). http://www.skroutz.gr/s/2445278/TP-LINK-TL-PA2010-AV200-Nano-Powerline-Adapter-Starter-Kit.html Μόνο και μόνο η αγορά 2 ανταπτόρων απο UK σε EU πρίζα κοστίζουν παραπάνω (στις περισσότερες περιπτώσεις που θα βρείτε αν πάτε ντουγρού και δεν ψάξετε) απο το υποτιθέμενο όφελος των ~4,5 ευρώ συν (+) το γεγονός ότι η χρήση αντάπτορα αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης συσκευής (δεν μιλάμε για απλό καλώδιο με αγγλική πρίζα) καθώς επίσης επηρεάζει σε κάποιες περιπτώσεις, (ανάλογα τον αντάπτορα που θα βρείτε να αγοράσετε), την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής καθώς κάποιοι δεν εφαρμόζουν καλά στην αγγλική πρίζα με αποτέλεσμα με κάποιο μικρό κούνημα να χάνουν την επαφή και να απενεργοποιείται η συσκευή (μου έχει συμβεί σε 2 αντάπτορες απο τους αρκετούς που έχω στο σπίτι απο αγορές μέσω amazon.uk και τους έχω δέσει με την πρίζα με δεματικά). Εν κατακλείδι δεν νομίζω για τους παραπάνω λόγους ότι αξίζουν σαν αγορά τα συγκεκριμένα powerline. Kαλό και χρυσό το amazon αλλά κάποιες αγορές πρέπει και οφείλουμε να τις κάνουμε απο την εγχώρια αγορά εφόσον όπως αποδεικνύεται δεν αξίζουν. Ψάξιμο και πάλι ψάξιμο πριν ανεβάζουμε προσφορές. 1
k_dinos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Σημαντικό, ότι πιάνουν την πρίζα στον τοίχο χωρίς να έχουν είσοδο ώστε να βάλουμε από πάνω άλλη συσκευή. Έχω διαβάσει ότι πιθανον να αυξάνεται ο θόρυβος αν μπούνε σε πολύπριζο. Κάτι τέτοιο πχ έχει βγεί αρκετές φορές σε έκπτωση από το e-shop
Deathy Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 εγω πηρα 500 nano 40 ευρω απο e-shop σε πολυπριζο το εχω χωρις φιλτρα.
newtech Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Δεν αξίζει καθώς οι Tp link nano, 200mbps και αυτοί, κοστίζουν εδώ 30 ευρώ και τα παίρνετε άμεσα αν τα χρειάζεστε (τους έχω και είναι άψογοι και σε μικρό μέγεθος με ότι αυτό συνεπάγεται). http://www.skroutz.gr/s/2445278/TP-LINK-TL-PA2010-AV200-Nano-Powerline-Adapter-Starter-Kit.html Μόνο και μόνο η αγορά 2 ανταπτόρων απο UK σε EU πρίζα κοστίζουν παραπάνω (στις περισσότερες περιπτώσεις που θα βρείτε αν πάτε ντουγρού και δεν ψάξετε) απο το υποτιθέμενο όφελος των ~4,5 ευρώ συν (+) το γεγονός ότι η χρήση αντάπτορα αυξάνει τον όγκο της συγκεκριμένης συσκευής (δεν μιλάμε για απλό καλώδιο με αγγλική πρίζα) καθώς επίσης επηρεάζει σε κάποιες περιπτώσεις, (ανάλογα τον αντάπτορα που θα βρείτε να αγοράσετε), την απρόσκοπτη λειτουργία της συσκευής καθώς κάποιοι δεν εφαρμόζουν καλά στην αγγλική πρίζα με αποτέλεσμα με κάποιο μικρό κούνημα να χάνουν την επαφή και να απενεργοποιείται η συσκευή (μου έχει συμβεί σε 2 αντάπτορες απο τους αρκετούς που έχω στο σπίτι απο αγορές μέσω amazon.uk και τους έχω δέσει με την πρίζα με δεματικά). Εν κατακλείδι δεν νομίζω για τους παραπάνω λόγους ότι αξίζουν σαν αγορά τα συγκεκριμένα powerline. Kαλό και χρυσό το amazon αλλά κάποιες αγορές πρέπει και οφείλουμε να τις κάνουμε απο την εγχώρια αγορά εφόσον όπως αποδεικνύεται δεν αξίζουν. Ψάξιμο και πάλι ψάξιμο πριν ανεβάζουμε προσφορές. Καταρχας οι ADAPTERS κοστιζουν 89 λεπτα ο ενας.. εχω πανω απο 20 συσκευες και με καμια δεν ειχα θεμα κουνιματος. Ισως οφειλουμε να ψαχνουμε λιγο τους adapters πριν τους αγοράσουμε. Οσο για τα TP λινκ τα ειχα και αυτα και μπορω με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ να πω οτι το KIT αυτο (αφου το εχω πλέων λιγες μερες στα χερια μου) ειναι κατα 25-33% καλύτερο. Δεν παίζουν ρολο ΜΟΝΟ τα specs! Εγινε το σωστο ψάξιμο και για αυτο τους προτίμησα. Το σωστο ψαξιμο δεν περιορίζεται σε σύγκριση SPECS κ τιμης ΜΟΝΟ! £32.92 πλεων. Σε αυτην την τιμη ΝΑΙ δεν συμφερει.. στα 14.99 ηταν "τζαμπα"
geodimis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Γιατι οταν μπει στο καλαθι, παει 13.20 και μετα βαζει μεταφορικα;
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Μάλλον περνάει ΦΠΑ Ελλάδας. Αν κάποιος απο αθηνα παραγγείλει και θέλει να μοιραστούμε τα έξοδα ας στείλει ένα πμ 1
darkdog Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 παιδιά αντίστοιχο υπάρχει που να δίνει και lan πορτ αλλα να μεταδίδει και ασύρματα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα