paylidis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Το μόνο που προστατεύει ΑΠΌΛΥΤΑ ένα αυτοκίνητο, είναι μια καλή ασφάλεια!!!! Αν το θέλετε για ψυχολογικούς λόγους οκ...... Π.χ. http://www.ebay.com/itm/voiture-car-GPS-Jammer-Blocker-Anti-GPS-Tracking-Tracker-/400628340917?pt=Accessoires_GPS&hash=item5d474f58b5 Προφανώς. Και πάλι βέβαια έχει tracking απο τις κυψέλες του δικτύου κινητής σαν εναλλακτική λειτουργία. ΑΣΕ που δε νομίζω να μπορεί αυτο το μαραφετι να κάνει παρεμβολή όταν γεφυρωσεις τις κεραίες του με το σασι του αυτοκινήτου κ είναι όλο μια κεραία...
bill987 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Προφανώς. Και πάλι βέβαια έχει tracking απο τις κυψέλες του δικτύου κινητής σαν εναλλακτική λειτουργία. ΑΣΕ που δε νομίζω να μπορεί αυτο το μαραφετι να κάνει παρεμβολή όταν γεφυρωσεις τις κεραίες του με το σασι του αυτοκινήτου κ είναι όλο μια κεραία... Το παραπάνω μαραφέτι μπορεί να μην κάνει δουλειά αλλά κάποιο από αυτά : http://www.aiswa.com/category-97-b0-GPS+GSM+Jammer.html κάνει πολύ καλή δουλειά!! Επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι - ενημερώνομαι σχετικά με τα αυτοκίνητα, αν ο κλέφτης έχει βάλει στόχο το αυτοκίνητό σου δεν σε σώζει τ'ιποτα, παρά μόνο η ασφάλεια που λέω και πιο πάνω...... Από την άλλη αφού δεν στοιχίζει και πολλά λεφτά, ας το βάλετε, κάτι είναι και αυτό! Επειδή είμαι εκτός θέματος, σταματάω την περαιτέρω συζήτηση
arc Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ε και? εγώ ρώτησα (κακός αφού είναι off topic) αν έχει να προτείνει κανείς gps tracker που δεν χρειάζεται sim και εσύ μου πετάς για περιστέρια και για smartphone. Εγω πετάω περιστέρια ή εσύ πετάς βατράχια; GPS tracking σημαίνει οτι με κάποιο εξοπλισμό καταγράφεται το στίγμα/θέση του καταγραφέα. Αυτή την καταγραφή μπορείς να την δεις με δυο τρόπους. Παίρνεις το καταγραφικό, το συνδέεις σε ένα υπολογιστή και βλέπεις τις διαδρομές. Αυτή η μέθοδος ΔΕΝ απαιτεί καμία είδους live επικοινωνία μεταξύ καταγραφικου και τελικου αναγνώστη. Live την ώρα της καταγραφής λαμβανεις "σήματα" που περιλαμβάνουν τα στίγματα. Αυτά τα σήματα μπορεί να είναι sms με τις συντεταγμένες ή μπορεί να είναι feed των στοιχείων σε κάποιο server στο διαδίκτυο, στον οποίο ο τελικός αναγνώστης βλέπει που είναι το όχημα του. Όπως φανταζομαι κατανοείς πρεπει να υπάρχει τρόπος να στέλνονται αυτά τα σήματα και οι διαθέσιμοι σήμερα μέθοδοι ειναι μέσω κάρτας sim (που στέλνει sms ή μπαίνει στο 3g και στέλνει δεδομένα στο διαδίκτυο) ή με wifi (με την ελπιδα οτι ο καταγραφέας θα περνά από open δίκτυα και θα προλαβαίνει να κάνει connect και feed στον server). Οποτε καταλήγουμε οτι αν θες gps tracker live (ωστε να βρεις το όχημα σου σε περιπτωση κλοπής) ΠΡΕΠΕΙ να εχει ΥΠΟΔΟΧΗ για sim (και αν γινεται σύνδεση στο διαδίκτυο <---- η SIM). Αν δεν εχει ΥΠΟΔΟΧΗ για sim (δηλαδή κατηγορία πρώτη καταγραφικών), όταν σου κλέψουν το όχημα, θα πρέπει να πας να βρεις τον κλέφτη, να σου δώσει το καταγραφικό, να το συνδεσεις τον υπολογιστή για να βρεις το όχημα σου (αυτό ήταν αστειάκι). Καμία απο τις συσκευές gps tracking που πωλούνται δεν συνοδεύεται απο sim, αλλά εχουν υποδοχη sim γιατί ουσιαστικά εχουν τεχνολογία κινητου τηλεφώνου. Στο ερώτημα σου αν υπάρχει gps tracker χωρίς sim, υπάγεσαι στην πρώτη κατηγορία και αν εχεις smart phone με gps, τοτε με την εφαρμογή nedmondo μπορεις να καταγράφεις offline τη διαδρομή σου. Αυτό που λες φίλε Νίκο δεν νομίζω να ισχύει. Αυτή άλλωστε είναι και η βασική λειτουργία του gps ,o απευθείας εντοπισμός (με το κατάλληλο λογισμικό βέβαια) δες πχ εδώ και εδώ Απλά ρώτησα ,επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα αν έχει κανείς εμπειρία από τέτοια gps και έχει βρει πουθενά σε καλή τιμή Οι συσκευές που προτείνες είναι ίδιας τεχνολογίας με αυτή του topic starter. Είναι gps tracker ΜΕ ΥΠΟΔΟΧΗ sim, στην οποία βάζεις δική σου sim και χρησιμοποιείται για να στέλνει live το στιγμα του οχήματος. Το μόνο που προστατεύει ΑΠΌΛΥΤΑ ένα αυτοκίνητο, είναι μια καλή ασφάλεια!!!! Αν το θέλετε για ψυχολογικούς λόγους οκ...... Π.χ. http://www.ebay.com/itm/voiture-car-GPS-Jammer-Blocker-Anti-GPS-Tracking-Tracker-/400628340917?pt=Accessoires_GPS&hash=item5d474f58b5 Η αλήθεια ειναι οτι άμα βάλουν στο μάτι το αμάξι σου σοβαροί επαγγελματίες, αργα ή γρηγορα θα το πάρουν ακόμα κι αν το παρκάρεις μέσα στην τσέπη σου. Σε συνέχεια του gps jammer υπάρχουν και συσκευές που ειναι gsm/gps jammers αλλά ειναι πολύ ακριβότερες. Βέβαια οργανωμένες ομάδες κλεφτών χρειάζονται και αυτοί τα κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια της επιχείρησης. Η πιο "all around" λύση ειναι το ακριβό ασφάλιστρο αλλά και εκεί δεν υπάρχει απολυτη λύση. Αν το αμαξι βρεθεί εντός 60 ημερών έστω και κατεστραμμένο ή μερικώς αποσυναρμολογημένο, η ασφαλιστική δεν σου δίνει μια (για την κλοπή βέβαια).
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αυτό που λες φίλε Νίκο δεν νομίζω να ισχύει. Αυτή άλλωστε είναι και η βασική λειτουργία του gps ,o απευθείας εντοπισμός (με το κατάλληλο λογισμικό βέβαια) δες πχ εδώ και εδώ Απλά ρώτησα ,επειδή δεν το έχω ψάξει το θέμα αν έχει κανείς εμπειρία από τέτοια gps και έχει βρει πουθενά σε καλή τιμή Οτι και να κάνεις χωρις κινητή δεν γινετε, το gps ειναι πομπός δεν μπορείς να "μιλήσεις" μαζι του, για αυτό χρειάζεσαι την κινητή για να μιλάς με το σύστημα σου και να σε ειδοποιεί για το τι κανει τοα αυτοκίνητο. Το παραπάνω μαραφέτι μπορεί να μην κάνει δουλειά αλλά κάποιο από αυτά : http://www.aiswa.com/category-97-b0-GPS+GSM+Jammer.html κάνει πολύ καλή δουλειά!! Επειδή μου αρέσει να ασχολούμαι - ενημερώνομαι σχετικά με τα αυτοκίνητα, αν ο κλέφτης έχει βάλει στόχο το αυτοκίνητό σου δεν σε σώζει τ'ιποτα, παρά μόνο η ασφάλεια που λέω και πιο πάνω...... Από την άλλη αφού δεν στοιχίζει και πολλά λεφτά, ας το βάλετε, κάτι είναι και αυτό! Επειδή είμαι εκτός θέματος, σταματάω την περαιτέρω συζήτηση Εναλλακτικά μπορεις να το αφηνεις και ξεκλείδωτο, αφου οπως λες το εβαλε στο ματι και ετσι και αλλιως θα στο κλεψει, μην του κανει και καμια ζημια. 4
Antwni Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μπορεί κάποιος καλό άνθρωπος να μου πει πώς δουλεύει αυτό το σύστημα? Τα ψιψιψίνια και τα κοκοκόψαρα που μπαίνουν?
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 1.Μπορεί κάποιος καλό άνθρωπος να μου πει πώς δουλεύει αυτό το σύστημα? 2.Τα ψιψιψίνια και τα κοκοκόψαρα που μπαίνουν? 1.Το σύστημα δουλεύει με εντολές, διάβασε http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CC8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fraqi.ca%2Fbraq%2Ftracking%2Fdivers%2FGPSTrackerManual.pdf&ei=vuLeUvv2AaSO4ASr8oHQAg&usg=AFQjCNGUV82WR7usgAgctcqXlvhTvMVp9A&sig2=5UBoHPGEiLQByKqFnwzesA 2.Αυτο ειναι ακρως απόρρητο, βρες εσυ ενα μερος στο αυτοκίνητο σου και βαλ' το 1
apostolispk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ε και? εγώ ρώτησα (κακός αφού είναι off topic) αν έχει να προτείνει κανείς gps tracker που δεν χρειάζεται sim και εσύ μου πετάς για περιστέρια και για smartphone. Το gps βλεπει την τοποθεσια σου, απλα συνδεεται με δορυφορο και εχει συντεταγμενες. Για να δεις τις συντεταγμενες πρεπει καπως να σου τις στειλει!! ή με καρτα sim ή με wifi (αμα προλαβει και βαλει ο Σαμαρας σε ολη την Ελλαδα )
jimis888 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 αυτο το μαραφετι μπορει να μπει οπουδηποτε μεσα στο αμαξι; αν ναι, ο κλεφτης μετα μπορει να το εντοπισει και να το απενεργοποιησει; αν δεν μπορει να το απενεργοποιησει, εγω δεν θα τον "παρακολουθω" κανονικα;
apostolispk Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 αυτο το μαραφετι μπορει να μπει οπουδηποτε μεσα στο αμαξι; αν ναι, ο κλεφτης μετα μπορει να το εντοπισει και να το απενεργοποιησει; αν δεν μπορει να το απενεργοποιησει, εγω δεν θα τον "παρακολουθω" κανονικα; Το βαζεις σε σημειο να μη φαινεται!! Αμα το βρει και το πεταξει την πατησες!!
nikos koulax Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Για τα λεφτά του φαίνεται αρκετά καλό, υπάρχει κάποιος που το έχει να μας πει αν αξίζει ?
paylidis Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2014 εχω γραψει τη γνώμη μου παραπανω και σε άλλο ενα θέμα που αν ψαχτείς θα το βρεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα