Luciddream Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Εν πάση περιπτώσει, για αυτό που θες, κοίτα εδώ το έχω κάνει εδώ και αρκετές μέρες, όταν ψαχούλευα το wiki το οποιο ίσως ειναι η μόνη πηγή που εχω βρει στο ιντερνετ μέχρι τώρα (απο την υπογραφη σου). επίσης κατάλαβα ότι επρεπε να δουλεύω με XeLaTeX απο το command που μου έστειλες στο topic του archlinux. το θέμα ειναι οτι το φορουμ ειναι και για τον κόσμο που θα μπεί μετά εδώ και θα ψάχνει πληροφορίες... και με τους "επιστήμονες" που γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του βλέπω να μπερδεύεται ο κόσμος.
Dracon.74 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 το έχω κάνει εδώ και αρκετές μέρες, όταν ψαχούλευα το wiki το οποιο ίσως ειναι η μόνη πηγή που εχω βρει στο ιντερνετ μέχρι τώρα (απο την υπογραφη σου). επίσης κατάλαβα ότι επρεπε να δουλεύω με XeLaTeX απο το command που μου έστειλες στο topic του archlinux. το θέμα ειναι οτι το φορουμ ειναι και για τον κόσμο που θα μπεί μετά εδώ και θα ψάχνει πληροφορίες... και με τους "επιστήμονες" που γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του βλέπω να μπερδεύεται ο κόσμος. Είσαι κάπως εριστικός, απένταντι σε κάποιον που προσπάθησε (αν μη τι άλλο) να σε βοηθήσει. Κανένα άλλο σχόλιο. 1
Luciddream Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2014 δεν ειμαι καθόλου εριστικός. εχεις γεμίσει 2 σελίδες σε αυτο το τοπικ "προσφέροντας" "βοήθεια" που είναι ενα pdf 140 σελίδων, μέσα στο οποιο γράφει ακριβώς οτι ΔΕΝ γίνεται αυτο που υποστηρίζεις. Φυσικά δεν εχεις όρεξη να μας πεις πως γίνεται αυτο που υποστηρίζεις, είτε γιατι δεν γίνεται, είτε γιατι δεν ξέρεις πως γίνεται, με πρόφαση οτι εμεις "βαριόμαστε" να ασχοληθούμε. Και εγώ χάνω χρόνο απο το διάβασμα μου, απο τις άλλες ασχολίες μου, για να κάνω μια κουβέντα χωρίς αποτέλεσμα. Τι περιμένεις δηλαδή? να σου πω και μπράβο? απο την άλλη ο pmav99 προφανώς ποιο εξοικιωμένος με το αντικείμενο και ο οποίος έχει προσφέρει πραγματικά στο τοπικ με το wiki του, υποστηρίζει το αντίθετο απο εσένα. τι να πώ, μπορεί να ειμαι και εγώ ο περίεργος τελικά. το μόνο που βλέπω είναι ένα πακέτο που λέγεται auto-greek και στο site του βρίσκω το εξής: There are (were) many plans to make auto-greek better but given the rise of XeLaTeX most development has been dropped. (By the way, feel free to report any issues or ideas on the github page)
Dr.Fuzzy Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Παιδιά μη τσακώνεστε με το babel πρέπει να το δηλώνεις κάθε φορά που θες να γράψεις Ελληνικά (έτσι ξέρω, αν είναι διαφορετικά ας με διαψεύσετε). Για mixed Αγγλικά-Ελληνικά, XeLatex, διαφορετικά αν είναι μόνο Αγγλικό κείμενο pdflatex, τουλάχιστον εγώ μέχρι σήμερα που χρησιμοποιώ κατά βάση Latex έτσι κάνω.
pmav99 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Για mixed Αγγλικά-Ελληνικά, XeLatex, διαφορετικά αν είναι μόνο Αγγλικό κείμενο pdflatex, τουλάχιστον εγώ μέχρι σήμερα που χρησιμοποιώ κατά βάση Latex έτσι κάνω. Έτσι. Ή για να είμαστε λίγο πιο ακριβείς, για μίξη διαφορετικών unicode sets, (πχ συνδυασμός γλυφών από το λατινικό αλφάβητο, το κυριλλικό, το ελληνικό, το εβραϊκό ή ότι άλλο) τότε XeLaTeX. Για αμιγώς αγγλικό κείμενο φυσικά pdflatex (είναι και λίγο πιο γρήγορο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα