fotakas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 καλησπερα σας, εχω φτιαξει ενα αρχειο excel στο οποιο εχω βαλει ολες τις εργασιες που πρεπει να κανω στην δουλεια μου. καποιες απο αυτες πρεπει να γινονται καθε μερα και αλλες καθε μηνα (ειναι καποιες φορμες που πρεπει να συμπληρωνω.). θα ηθελα την βοηθεια σας ωστε να φτιαξω ετσι το φυλλο εργασιας που να κανει αντιστροφη μετρηση να αλλαζει χρωμα στα κελια της εκαστοτε εργασιας που τελειωνουν τα περιθωρια ακομα να βγαζει καποια ειδοποιηση στην περιπτωση που εχουν περασει μερες και δεν εχει γινει η εργασια και τελος να υπαρχει καποια εντολη που αν την πατησω να θεωρει το προγραμμα οτι η εργασια εχει γινει και να ξεκινισει παλι να μετραει αντιστροφα μεχρι την επομενη φορα που πρεπει να γινει..
nikomas50 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2014 Για κάθε εργασία φαντάζομαι θα υπάρχει σε κάποιο κελί στο φύλλο εργασίας η αντίστοιχη ημερομηνία/ώρα που πρέπει να γίνει αυτό. Με ένα συνδυασμό μορφοποίησης του κελιού υπό όρους και μιας συνάρτησης ηλερομηνίας/ώρας μπορείς να χρωματίζεις κατάλληλα τα κελιά ή/και τη γραμματοσειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα