Προς το περιεχόμενο

Problima Prosbasis sto site

UserX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H porcospino exei ena problima me to forum kai den mporei na syndethei. Metafero to minima tis aftousio edo, epidei i idia den mporei na mpei na postarei:

geiaaaaa...

exo ena problima me to insomnia kai den iksera pou na kano topic...

tha katalavete giati den ekana ekei...

anoigo loipon to http://www.insomnia.gr kai mpaino kanonika stin kentriki selida...

molis omos pao na clickaro kapou mou bgainei amesos to minima

"to IEXPLORE.exe ektelese mia esfalmeni leitourgia kai tha termatistei apo ta windows... ktl ktl".

prin liges meres mou ksanasynebaine meta apo ena dyo topic pou tha anoiga sto forum... tora omos molis mpaino...

episis anoigo kanonika opoiodipote allo site...

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα μελετηθεί το θέμα από τους ειδικευμένους τεχνικούς του forum (ευτυχώς εγώ δεν ανήκω σε αυτούς :P) και θα προσπαθήσουν να δούν αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα. Περίεργο πάντως ότι το κάνει μόνο σε εσένα.

Μήπως χρησιμοποιείς κάτι μη standard (browser, OS κλπ); Αν υπάρχει κάτι, διευκρίνησέ το σε παρακαλώ. :)

Δημοσ.

Σκατζοχοιράκο,μάλλον έχεις βγάλει κάποιο πρόγραμμα και δεν το έβγαλες τελείως...Χονδρικά,κάπου-κάπου αντιμετωπίζω και γω παραπλήσια προβλήματα.Ιδίως τη στιγμή που ποστάρω(είτε καινούργιο είτε απάντηση) και περιμένω να με βγάλει μόνο του στα προηγούμενα...Έμαθα να ζω μ΄αυτό...Μέχρι το καινούργιο ετήσιο format μου...

Δημοσ.
Σκατζοχοιράκο,μάλλον έχεις βγάλει κάποιο πρόγραμμα και δεν το έβγαλες τελείως...Χονδρικά,κάπου-κάπου αντιμετωπίζω και γω παραπλήσια προβλήματα.Ιδίως τη στιγμή που ποστάρω(είτε καινούργιο είτε απάντηση) και περιμένω να με βγάλει μόνο του στα προηγούμενα...Έμαθα να ζω μ΄αυτό...Μέχρι το καινούργιο ετήσιο format μου...

katalabes ti sou proteinei plagios o filos Marios e?? Nai, afto pou fantazosoun!! :P :p

• Super Moderators
Δημοσ.

Οι εκατοντάδες τεχνικοί του forum που ενέσκυψαν με περίσσια υπομονή και επιμονή στο πρόβλημα της αξιότιμης porcospino απεφάνθησαν: Το forum είναι καλά. Εσείς; Κοινώς, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το forum που να δημιουργεί προβλήματα στους υπολογιστές των μελών.

Φεύγοντας από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της Insomnia, ένας εκ των τεχνικών μου ψιθύρισε στο αυτί:

"Ένα format ετησίως,

διαλύει εκουσίως,

ό,τι και να έχεις πάθει,

και σου σβήνει όλα τα λάθη".

Δεν ξέρω τι εννοούσε... ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...