Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια θελω να κανω μια αναβάθμιση στο υπολογιστή

intel core™2duo cpu E [email protected] ghz

eam 2gb ddr21 νομιζω

και καρτα γραφικων nvidia gfore 8400gs εχει και προβλημα

2 σκηρους δισκους απο 232 gb

τροφοδοτικο fortron source , model fsp  350-60lhp 350 watt max

μητρικη

G31T-M (V1.0)  

ECS G31T-M v1.0 motherboard supports Intel® Core 2 Duo processors, and supports FSB up to 1333MHz.

τωρα θελω να αλλαξω τις μνημες , να τις κανω 4 gb ποιες ομως ?

τροφοδοτικο για να βαλω μια καλη καρτα γραφικων να παιζω κανενα καλο παιχνίδι ποσα wattt?

και καρτα γραφικών ποια απο ολες ?

εχω win 8 , χρηματα δεν περισσεύουν   οποτε παμε η σε μεταχειρισμενα η απο e shop  με δόσεις  τωρα τι να παρω??αν μπορερι καποιος να μου στειλει ακριβος τι να παρω θα ημουν ευγνώμων

ειναι πολλες εταιριες μοντελα και δεν βγαζω ακρη............

αυτο που θελω εγω απο το υπολογιστη να παιζει παιχνιδια καινούργια χωρις να κολλάει ειμαι ασχετος με τα pc 

διαθέτω περιπου 150 ευρο

Δημοσ.

Για αυτά που θες χρειάζεσαι πολλές αλλαγές στο σύστημα νομίζω.Με μεταχειρισμένα κάτι γίνεται αν και καλύτερα θα'ταν να μάζευες για καινούριο.

Δημοσ.

όποτε να μην κανω τίποτα ? ενας καινουριος ετοιμος μονο κουτι ποσο κανει ? απο eshop πλαισιο κλτ? καλυτερα να φτιαξω εναν? η να παρω ενα ετοιμο μεταχειρισμένο?

Δημοσ.

όποτε να μην κανω τίποτα ? ενας καινουριος ετοιμος μονο κουτι ποσο κανει ? απο eshop πλαισιο κλτ? καλυτερα να φτιαξω εναν? η να παρω ενα ετοιμο μεταχειρισμένο?

συμπλήρωσε την φορμα και μετα μιλαμε!

Δημοσ.

καλύτερα να βάλουμε δικά μας κομμάτια και τα συναρμολογούν στο μαγαζί.

Όσο περισσότερα χρήματα τόσο καλύτερα. Αυτό εσύ θα το καθορίσεις.

Για εμένα  gaming pc πρέπει να έχει τουλάχιστον 500 ευρώ. Θα βγουν και άλλοι που θα σου πουν ότι και με λιγότερα λεφτά γινεται να φτιάξεις, αλλά σε προηδοποιώ ότι θα απαγοητευτείς αργά ή γρήγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...