kostas_dr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2014 Οι παλιές crt, ήταν και πολύ πιο απλές κατασκευές βέβαια. Just saying. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RODIATAXI Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Πρώτα συνδέουμε τον σταθεροποιητή ρεύματος σε μια ακριβή συσκευή και μετά την συσκευή.Νόμος απαράβατος. Αγοράζουμε μια ΤιΒι 500 ευρώ και λυπόμαστε τα 15 για τον σταθεροποιητή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dungeon master Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 τα εξουσιοδοτημένα συχνά κοπανάνε οπότε κοιτάζουμε και προς τεχνικό της γειτονιάς, πάντως και οι crt χαλούσαν, δεν είναι νέο το σπορ, και τότε ζητούσαν ότι να'ναι τα μεγαλομάγαζα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artis Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Για τον επίλογο της ιστορίας η τηλεόραση επισκευάστηκε ταχύτατα και επιτυχώς μέσα στις επόμενες μέρες της παρούσης δημοσίευσης από ένα πολύ ικανό γείτονα τεχνικό με συνολικό κόστος 70 ευρώ (και με απόδειξη) αλλάζοντας, όπως μου είπε κάποιο εξάρτημα πάνω στην mainboard. Είναι ευνόητο ότι όποια ηλεκτρονικά προβλήματα έχω απευθύνομαι σ' αυτόν με κλειστά μάτια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsino Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μπορείς να στείλεις με πμ τα στοιχεία του ?? Έχω και εγώ μια παρόμοια περίπτωση με μια Sony η οποία έχει αρχίσει και σκοτεινιάζει σε σημείο που να μη βλέπεις καλά τη μέρα Για τον επίλογο της ιστορίας η τηλεόραση επισκευάστηκε ταχύτατα και επιτυχώς μέσα στις επόμενες μέρες της παρούσης δημοσίευσης από ένα πολύ ικανό γείτονα τεχνικό με συνολικό κόστος 70 ευρώ (και με απόδειξη) αλλάζοντας, όπως μου είπε κάποιο εξάρτημα πάνω στην mainboard. Είναι ευνόητο ότι όποια ηλεκτρονικά προβλήματα έχω απευθύνομαι σ' αυτόν με κλειστά μάτια. Μπορείς να στείλεις με πμ τα στοιχεία του ?? Έχω και εγώ μια παρόμοια περίπτωση με μια Sony η οποία έχει αρχίσει και σκοτεινιάζει σε σημείο που να μη βλέπεις καλά τη μέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2014 Τυχερός είσαι φίλε, που βρήκες καλό τεχνίτη και έκανες την δουλειά σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIANNIS400 Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2014 Μπορείς να στείλεις με πμ τα στοιχεία του ?? Έχω και εγώ μια παρόμοια περίπτωση με μια Sony η οποία έχει αρχίσει και σκοτεινιάζει σε σημείο που να μη βλέπεις καλά τη μέρα Μπορείς να στείλεις με πμ τα στοιχεία του ?? Έχω και εγώ μια παρόμοια περίπτωση με μια Sony η οποία έχει αρχίσει και σκοτεινιάζει σε σημείο που να μη βλέπεις καλά τη μέρα μπραβο ολα καλα, στην ατυχια σου, τυχερος εισουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artis Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Είχα καιρό να μπω στο site και έτσι δεν απάντησα, ως όφειλα, στο φίλο που ψάχνει για κάποιον αξιόπιστο ηλεκτρονικό. Το τηλέφωνο του εργαστηρίου που με εξυπηρέτησε είναι: e-tronics 210 9886 986 Για την ιστορία βέβαια πρέπει να πω ότι η αλλαγή της LG 37LD450 δεν θα αποφευχθεί τελικά, γιατί παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες η main board επανέρχεται πεισματικά στην ίδια βλάβη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Άλλαξε όλη την Mainboard? Η κάποιο εξάρτημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Artis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Sorry graphist83 για την καθυστέρηση, ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα.Τελικά αγόρασα τη Samsung 48UH6500 με 24 άτοκες δόσεις κι ο Θεός βοηθός. Στις ψηφιακές φωτογραφίες που προβάλλω και έχω μέτρο σύγκρισης δεν με ενθουσίασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorC Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2015 Λοιπόν θα προσθεσω και εγώ την εμπειρία μου: 1. ΓΡΑΦΕΙΟ 8 υπολογιστες με περιπου 3-4HD/PC (WD ολοι) και σχεδον διπλά μονιτορ σε καθένα (Samsung κυριως..) Κεντρική εγκατασταση με σταθεροποιημενες μπρίζες και ups μεγαλα >3kw APC/Powerware/Eaton. Θα προσθεσω οτι στον ίδιο χώρο υπάρχουν και επαγγελματικα μηχανήματα όλα επανω σε on line (ακριβα ...) ups.... Δεκα χρονια τώρα και αφού έχουν περάσει δεκαδες μονιτορ και εκατονταδες δισκοι ... καμμία απώλεια!!! 2. ΣΠΙΤΙ... πιο χαλαρα μαζι με των παιδιων 2-3 υπολογιστες ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ... χωρις ups μεσα σε ένα χρόνο έφυγε 1WD 1 bluray 1 Zyxel και μια οθόνη... ευτυχώς τα περισσότερα εντός εγγυησης.... αποτελεσμα APC ONLINE 2KW UPS..... ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα