Προς το περιεχόμενο

Αξίζει να εμπιστεύεται κανείς την LG;...

Artis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...

Πρώτα συνδέουμε τον σταθεροποιητή ρεύματος σε μια ακριβή συσκευή και μετά την συσκευή.Νόμος απαράβατος. Αγοράζουμε μια ΤιΒι 500 ευρώ και λυπόμαστε τα 15 για τον σταθεροποιητή.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα εξουσιοδοτημένα συχνά κοπανάνε οπότε κοιτάζουμε και προς τεχνικό της γειτονιάς, πάντως και οι crt χαλούσαν, δεν είναι νέο το σπορ, και τότε ζητούσαν ότι να'ναι τα μεγαλομάγαζα..

• 2 μήνες μετά...

Για τον επίλογο της ιστορίας η τηλεόραση επισκευάστηκε ταχύτατα και επιτυχώς μέσα στις επόμενες μέρες της παρούσης δημοσίευσης από ένα πολύ ικανό γείτονα τεχνικό με συνολικό κόστος 70 ευρώ (και με απόδειξη) αλλάζοντας, όπως μου είπε κάποιο εξάρτημα πάνω στην mainboard. Είναι ευνόητο ότι όποια ηλεκτρονικά προβλήματα έχω απευθύνομαι σ' αυτόν με κλειστά μάτια. :-D

• Like 1

Μπορείς να στείλεις με πμ τα στοιχεία του ?? Έχω και εγώ μια παρόμοια περίπτωση με μια Sony η οποία έχει αρχίσει και σκοτεινιάζει σε σημείο που να μη βλέπεις καλά τη μέρα

Για τον επίλογο της ιστορίας η τηλεόραση επισκευάστηκε ταχύτατα και επιτυχώς μέσα στις επόμενες μέρες της παρούσης δημοσίευσης από ένα πολύ ικανό γείτονα τεχνικό με συνολικό κόστος 70 ευρώ (και με απόδειξη) αλλάζοντας, όπως μου είπε κάποιο εξάρτημα πάνω στην mainboard. Είναι ευνόητο ότι όποια ηλεκτρονικά προβλήματα έχω απευθύνομαι σ' αυτόν με κλειστά μάτια. :-D

Μπορείς να στείλεις με πμ τα στοιχεία του ?? Έχω και εγώ μια παρόμοια περίπτωση με μια Sony η οποία έχει αρχίσει και σκοτεινιάζει σε σημείο που να μη βλέπεις καλά τη μέρα

μπραβο ολα καλα, στην ατυχια σου, τυχερος εισουν

• 4 μήνες μετά...

Είχα καιρό να μπω στο site και έτσι δεν απάντησα, ως όφειλα, στο φίλο που ψάχνει για κάποιον αξιόπιστο ηλεκτρονικό.

Το τηλέφωνο του εργαστηρίου που με εξυπηρέτησε είναι:

e-tronics   210 9886 986

Για την ιστορία βέβαια πρέπει να πω ότι η αλλαγή της LG 37LD450 δεν θα αποφευχθεί τελικά, γιατί παρ' όλες τις φιλότιμες προσπάθειες η main board επανέρχεται πεισματικά στην ίδια βλάβη.

• 3 μήνες μετά...
Sorry graphist83 για την καθυστέρηση, ο τεχνικός άλλαξε κάποιο εξάρτημα.

Τελικά αγόρασα τη Samsung 48UH6500 με 24 άτοκες δόσεις κι ο Θεός βοηθός.

Στις ψηφιακές φωτογραφίες που προβάλλω και έχω μέτρο σύγκρισης δεν με ενθουσίασε.

Λοιπόν θα προσθεσω και εγώ την εμπειρία μου:

1. ΓΡΑΦΕΙΟ 8 υπολογιστες με περιπου  3-4HD/PC (WD ολοι) και σχεδον διπλά μονιτορ σε καθένα (Samsung  κυριως..) Κεντρική εγκατασταση με σταθεροποιημενες μπρίζες και ups  μεγαλα >3kw APC/Powerware/Eaton. Θα προσθεσω οτι στον ίδιο χώρο υπάρχουν και επαγγελματικα μηχανήματα όλα επανω σε on line (ακριβα ...) ups.... Δεκα χρονια τώρα  και αφού έχουν περάσει  δεκαδες μονιτορ και εκατονταδες δισκοι ... καμμία απώλεια!!!

2. ΣΠΙΤΙ... πιο χαλαρα μαζι με των παιδιων  2-3 υπολογιστες ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ... χωρις ups  μεσα σε ένα χρόνο έφυγε 1WD 1 bluray 1 Zyxel  και μια οθόνη... ευτυχώς τα περισσότερα εντός εγγυησης.... αποτελεσμα  APC ONLINE 2KW UPS.....   ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...