Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μπει στο σύστημα μια κάρτα ίση ή καλύτερη από HD7770 .... για να πάρει παραπάνω απόδοση από τον A10-6800K !!!

Αυτό προσπαθούμε ! :-D

Διαφορετικό ο A10-6800K είναι η επόμενη λύση .... Το τροφοδοτικό δεν μου αρέσει πάντως ... Χρειάζεται καλύτερο.

Ωραιο φιλε αν και παραπανω λεφτα. Θα μπορουσα να μαζεψω κι αλλα χρηματα.... παντως για την αναλυση max που εχω θα παιζουν ολα μια χαρα.

Προσπάθησε να βρεις χρήματα . Δεν είναι μεγάλη η διαφορά στο κόστος .

Διαφορετικά θα πας σε ενσωματωμένα γραφικά σε APU .

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μπει στο σύστημα μια κάρτα ίση ή καλύτερη από HD7770 .... για να πάρει παραπάνω απόδοση από τον A10-6800K !!!

Αυτό προσπαθούμε ! :-D

Διαφορετικό ο A10-6800K είναι η επόμενη λύση .... Το τροφοδοτικό δεν μου αρέσει πάντως ... Χρειάζεται καλύτερο.

το εχω δυο χρονια το τροφοδοτικο και ειναια ξιοπιστο και να φανταστεις το εχω σε full load με hd 5850 οσο για τον επεξεργαστη ενας φιλος εναν δυπιρινο Α4 στα 3GHZ και ουτε καν κολαει σε παιχνιδια οπως COD4 full γραφικα και MW2 που το εχω δοκιμασει και εχει γραφικα hd 7480, οποτε o A10 θα πεταει και σε καλυτερα ενοειτε παιχνιδια! Αν παρει αυτα μπορει αργοτερα αν του περισευουν να βαλει μια 7790 και να ειναι αρχοντας!

Δημοσ.

αυτο μου φαινεται καλυτερο (οικονομικα). Το κουτι δεν παιζει και μεγαλη σημασια ε ?

Μονο αν είσαι ατακτος :P

Δημοσ.

αυτο μου φαινεται καλυτερο (οικονομικα). Το κουτι δεν παιζει και μεγαλη σημασια ε ?

To  cugar spike με τα 24€ είναι πολύ πολύ καλύτερο . +5€ έχει . Απλά προσπάθησα να κόψω από παντού.

Αν δεις έχω κόψει από μητρική, από σκληρό και από κουτί.

Και η μητρική είναι αρκετά κατώτερη ... αλλά τουλάχιστον παραμένει να έχει USB III και SATA III  ενώ είναι και rock solid ... :-D

Δημοσ.

To  cugar spike με τα 24€ είναι πολύ πολύ καλύτερο . +5€ έχει . Απλά προσπάθησα να κόψω από παντού.

Αν δεις έχω κόψει από μητρική, από σκληρό και από κουτί.

Και η μητρική είναι αρκετά κατώτερη ... αλλά τουλάχιστον παραμένει να έχει USB III και SATA III  ενώ είναι και rock solid ... :-D

Στην τελικη ομως, θα κρατησω το αρχικο σου build κρατωντας ομως τον 500αρι απο το 2ο build.

Και πιστευω θα ειναι μια χαρα για την χρηση που τον θελω. Δεν θελω τα τρελα gb ετσι κι αλλιως.

• Like 2
Δημοσ.

Όπως είναι επιπλωμένο !!!

CaptureTG8Y1.png

Θα παίζεις τα πάντα μια χαρά σε 1280X1050

Θα μπορουσα σε αυτο το build να αντικαταστησω ενα Corsair VX550W τροφοδοτικο που εχω ?

Δημοσ.

LoL κυριως και κανενα CoD 4 αμα κατσει. CS1.6, και ελεγα να ξεκινησω το Star Wars Old Republic και το Lotro αν γινοτανε και τα σηκωνε το PC. Αλλα τα επαιξε και δεν προλαβα :P

Μα'ρέσει που το παιδί ενδιαφέρεται μόνο για αρχαιολογίες παιχνίδια αλλά όλοι σας του προτείνεται vga στα 100€.

Μου πεις το μέλλον κοντά είναι, αλλά οκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...