Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 330€ (top)

Χρήση υπολογιστή : Gaming,σερφαρισμα και δημιουργια μουσικης (οχι τοσο συχνα το τελευταιο)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:  Πιθανη χρηση Sony Vegas και Cubase ή Mixcraft

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Υπαρχει μια οθονη Sony (Δεν ξερω το μοντελο, φτανει μεχρι 1280x1024)

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Ηρακλειο Κρητης

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? Αν γινετε απο ενα καταστημα (πχ e-shop) εαν υπαρχει δυνατοτητα, αλλιως, τι να κανουμε....

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Οχι

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . Οχι 

Δημοσ.

Gaming pc με 330 δεν γινεται...με τιποτα ομως! Εχεις καποιο κομματι απο παλιο pc??

Kανα κουτι , hdd, dvd κατι τελος παντων.

Δημοσ.

Τα 330€ είναι λίγα για gaming σύστημα ...  Μια κάρτα για gaming έχει το λιγότερο 130€

Εσύ επιπλέον μιλάς και για cubase , sony vegas κ.λ.π. που θέλουν πολυπύρηνα, πολύ μνήμη κ.λ.π.

Πρέπει να ανεβάσεις το budget σου αν θες να πετύχει το γλυκό.

Δημοσ.

Gaming pc με 330 δεν γινεται...με τιποτα ομως! Εχεις καποιο κομματι απο παλιο pc??

Kανα κουτι , hdd, dvd κατι τελος παντων.

Ωχ....ξεχασα να γραψω οτι υπαρχει hdd. Επισης, υπαρχει ενα κουτι...αλλα εχουν χαλασει τα πλαινα με τα χρονια (απο το 2003 νομιζω τον εχουμε) και ανοιγουνε μονο τους σε καθε μετακινηση που του κανω. Το θεμα ειναι οτι αυτο το PC (απανταω και στο επομενο post ταυτοχρονα) επαιζε μια χαρα[και Cubase και Sony Vegas αλλα και gaming(LoL στα 50 fps με high γραφικα)], αλλα σταδιακα χαλουσε το ενα, χαλουσε το αλλο, και στην τελικη καηκε ενας πυκνωτης απο την μητρικη. Και απο το να αλλαζω ολη την ωρα κατι, θα ηθελα να κανω κατι σιγουρο που θα κρατησει καμποσο.

Εν τελει ομως, το κουτι θα μπορουσε να αποθευχθει σαν αγορα.Και dvd τωρα που το ξανασκεφτομαι μπορει να βρεθει οποτε παραλειψτε το κι αυτο.

Δημοσ.

To καλύτερο που μπορούμε να σου κανουμε ειναι ενα σύστημα με APU(CPU και GPU μαζι). Ισα ισα να παιζει παιχνιδια στα medium (720p). Καλα και το lol με ολα στο full. Και στο μελών αν θες του βαζεις μια καρτα γραφικων και τα παιζεις ολα.

Δημοσ.

Ωχ....ξεχασα να γραψω οτι υπαρχει hdd. Επισης, υπαρχει ενα κουτι...αλλα εχουν χαλασει τα πλαινα με τα χρονια (απο το 2003 νομιζω τον εχουμε) και ανοιγουνε μονο τους σε καθε μετακινηση που του κανω. Το θεμα ειναι οτι αυτο το PC (απανταω και στο επομενο post ταυτοχρονα) επαιζε μια χαρα[και Cubase και Sony Vegas αλλα και gaming(LoL στα 50 fps με high γραφικα)], αλλα σταδιακα χαλουσε το ενα, χαλουσε το αλλο, και στην τελικη καηκε ενας πυκνωτης απο την μητρικη. Και απο το να αλλαζω ολη την ωρα κατι, θα ηθελα να κανω κατι σιγουρο που θα κρατησει καμποσο.

Εν τελει ομως, το κουτι θα μπορουσε να αποθευχθει σαν αγορα.Και dvd τωρα που το ξανασκεφτομαι μπορει να βρεθει οποτε παραλειψτε το κι αυτο.

Οι συσκευές είναι SATA ή IDE ?

Δημοσ.

Τι παιχνιδια παιζεις;

LoL κυριως και κανενα CoD 4 αμα κατσει. CS1.6, και ελεγα να ξεκινησω το Star Wars Old Republic και το Lotro αν γινοτανε και τα σηκωνε το PC. Αλλα τα επαιξε και δεν προλαβα :P

To καλύτερο που μπορούμε να σου κανουμε ειναι ενα σύστημα με APU(CPU και GPU μαζι). Ισα ισα να παιζει παιχνιδια στα medium (720p). Καλα και το lol με ολα στο full. Και στο μελών αν θες του βαζεις μια καρτα γραφικων και τα παιζεις ολα.

Και εγω κατι τετοιο σκεφτομουν.

Οι συσκευές είναι SATA ή IDE ?

Δεν ξερω φιλε μου, αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι SATA. Η μητρικη παιρνει DDR 1 αν αυτο βοηθαει.

Δημοσ.

Ποτε μη λες ποτε. Σημερα εφτιαξα ενα PC για την αδερφη μου με 350. 

mini-ATX κουτι

i3

Gigabyte mobo

Nvidia 650

8GB Ram

χωρις σκληρο & οθονη. 

Δυστυχως δεν εχω screenshot απο το καλαθι στο e-shop.gr αλλα αν θες τα ξαναβρισκω

Δημοσ.

Θα συμφωνησω μαζι σου φιλε, ενα APU συστημα αν και τα εχουν σε υποτιμηση ειναι πολυ καλα απο προσωπικη εμπειρια, ενας http://www.e-shop.gr/product?id=PER.559656 σε συνδιασμο με υποστιριξιμη μητρικη και 2-4Gb ram ειναι οτι καλυτερο για φθηνο pc game πιστευω πως θα παιξει και crysis 3 στα low-medium και επισης ειναι και 4πυρινο με καλη αποδοση, τωρα τα υπολοιπα pc parts πρεπει να τα βρεις στα μετρα σου για να εξασφαλισεις ενα χαμηλο ποσο χτισιματος! Καλη τυχη!!!

Δημοσ.

Θα παίζεις τα περισσότερα games σε 1280χ1050 μια χαρά  με αυτό που σου πόσταρα.

Είναι από visionstudio.gr

O επεξεργαστής είναι ξεκλείδωτος και ανεβαίνει στα 4,3-4,4Ghz με το καλημέρα .

Δημοσ.

Θα παίζεις τα περισσότερα games σε 1280χ1050 μια χαρά  με αυτό που σου πόσταρα.

Είναι από visionstudio.gr

330 ευρο max λεει...

Δημοσ.

Όπως είναι επιπλωμένο !!!

CaptureTG8Y1.png

Ωραιο φιλε αν και παραπανω λεφτα. Θα μπορουσα να μαζεψω κι αλλα χρηματα.... παντως για την αναλυση max που εχω θα παιζουν ολα μια χαρα.

Ποτε μη λες ποτε. Σημερα εφτιαξα ενα PC για την αδερφη μου με 350. 

mini-ATX κουτι

i3

Gigabyte mobo

Nvidia 650

8GB Ram

χωρις σκληρο & οθονη. 

Δυστυχως δεν εχω screenshot απο το καλαθι στο e-shop.gr αλλα αν θες τα ξαναβρισκω

Αν μπορεις να βρες το, θα με βοηθουσε πολυ. Ευχαριστω.

Δημοσ.

330 ευρο max λεει...

Me 330 δεν γίνεται.  εκτός και αν βγάλει το κουτί και βάλει μικρότερο σκληρό. :-D

Δίσκο από το 2003 ΔΕΝ βάζεις στο νέο σύστημα .... Θα μπλοκάρουν όλα ..... Ασε που θα είναι IDE και όχι SATA , άρα ασύμβατος !

Οπότε θέλει και δίσκο ....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...