MethCooker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Λοιπον εχω το εξης προβλημα...οταν παιζω league of legends(online παιχνιδι για οσους δν ξερουν) στο λαπτοπ μου μετα απο λιγο μου πεταει μηνυμα οτι η μνημη ειναι ανεπαρκης...το παιχνιδι εκεινη τν ωρα καταναλωνει περιπου 1-1.5gb..εγω εχω 6gb μνημη...δν καταλαβενω που ειναι το προβλημα..επισης υπαρχει κ ενα αλλο θεμα..καποιες φορες ενα εχω απλα ανοικτο το chrome ή μπορει να μν εχω κ τπτ ανοικτο στο task bar δειχνει τν σκληρο να ειναι 100% κ φυσικα εκεινη τν ωρα δν μπορω να κανω τπτ γτ κολλαει παρει πολυ το pc...ξεκολλαει μετα απο 1 λεπτο περιπου...καποιες φορες κανει κ τα 2 προβληματα ταυτοχρονα...τι παιζει??μπορει να μου εξηγησει καποιος??
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κατέβασε το hdsentinel και πες μας τι γράφει στην υγεία του σκληρού δίσκου. 1
MethCooker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 λοιπον γραφει τα εξης:επιδοση 100% αριστη υγεια 78% πολυ καλη
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κάτι παίζει με το σκληρό δίσκο. Δεν είναι στη καλύτερη κατάσταση και μάλλον αυτός δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις μια εξέταση δίσκων μήπως μειωθεί λίγο το πρόβλημα. Καλό είναι να πάρεις backup τα πιο σημαντικά αρχεία που έχεις γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πότε θα χαλάσει εντελώς ο δίσκος. Για το πως θα κάνεις εξέταση δίσκων κοίτα αυτό εδώ http://support.microsoft.com/kb/2641432/el
MethCooker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω..εχω βεβαια τα win8 αλλα ειναι αντιστοιχο με αυτο..θα το κοιταξω..!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα