Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Ψάχνω για TV Monitor (με απασχολεί κυρίως να περιέχει ηχεία και όχι TV tuner).

Η χρήση του προορίζεται για άπειρες ώρες προγραμματισμού/browsing, παρακολούθηση

ταινιών καθώς και gaming στον υπολογιστή αλλά και σε PS3 μέσο HDMI.

Το διαθέσιμο budget είναι μέχρι και 200 ευρώ.

Προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δύο οθόνες: 

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/othones/Samsung-LED-TV-Monitor-R-23-T23C350EW.htm

http://www.plaisio.gr/periferiaka-othones/othones/tv-monitor/LG-TV-Monitor-24-24MN43D-PZ.htm

Έχετε κάτι άλλο να προτείνετε ή κάποια παρατήρηση σχετικά με τις οθόνες που ανέφερα παραπάνω ;

Συνοπτικά, θέλω μια οθόνη Full HD με ενσωματωμένα ηχεία και σύνδεση HDMI. Επίσης σκεφτόμουν

το ενδεχόμενο να πάρω κάποιο monitor που δεν έχει ηχεία αλλά να μπορείς να συνδέσεις εξωτερικά ηχεία.

Απλά δεν μου φαίνεται και τόσο πρακτικό, γιατί έχω ήδη τα ηχεία του υπολογιστή πάνω στο γραφείο... :P

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ενδιαφέρον φαίνεται. Είχα βρει μια άλλη αντίστοιχη LG αλλά δεν είχε ενσωματωμένα ηχεία. 

Όσο αναφορά το panel, το IPS είναι καλύτερο για gaming;

Γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι έχει αρκετά αργή απόκριση σε σημείο που να φαίνεται ακόμα

και όταν κάνεις scrolling σε browser (ghosting)...δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει βέβαια. 

Δημοσ.

Ενδιαφέρον φαίνεται. Είχα βρει μια άλλη αντίστοιχη LG αλλά δεν είχε ενσωματωμένα ηχεία. 

Όσο αναφορά το panel, το IPS είναι καλύτερο για gaming;

Είναι μια χαρά και για gaming.

Γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι έχει αρκετά αργή απόκριση σε σημείο που να φαίνεται ακόμα

και όταν κάνεις scrolling σε browser (ghosting)...δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει βέβαια. 

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...