Προς το περιεχόμενο

iphone 5s unlock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, να κανω μία ερώτηση παρακαλώ αν μπορειτε απαντηστε μου άμεσα, ο κουμπάρος μου πήρε ένα iphone 5s 32 gb απο ιδιωτη μεσω ebay ( Αμερική ), τώρα το ανοίγει ( ελληνικα κανονικά, μπαίνει wifi. .)άλλα του βγάζει το εξης μνμ <<Το κινητό τηλέφωνο έχει δηλωθεί απωλεσθεν και απαιτείται το Apple id του κατόχου του>> εστειλε email στον τύπο στην Αμερική που το είχε και του είπε ότι έχει ξεχάσει τα στοιχεία που είχε βάλει. ..!!!!???? Τώρα τι μπορεί να γίνει ρε παιδιά?

Δημοσ.

Τίποτα έχασε τα χρήματα που εδοσε. Ας τον εκδικηθεί στην αξιολόγηση η να ζητήσει πίσω τα χρήματα με το PayPal

Δημοσ.

Μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα του με το PayPal? Το κινητό του ήρθε χθες κι έχει βάλει τα χρήματα κοντα στις 20 μέρες πριν (πανω κάτω απο ότι μου είπε)...

Δημοσ.

Μπορεί να διεκδικήσει τα χρήματα του με το PayPal? Το κινητό του ήρθε χθες κι έχει βάλει τα χρήματα κοντα στις 20 μέρες πριν (πανω κάτω απο ότι μου είπε)...

Αν πλήρωσε με παυπαλ πριν 20 μερες ας κανει dispute

Θα τον πανε μεσα και για κλεπταποδόχο

Δημοσ.

το κλείδωμα αυτο δεν ξεκλειδώνει θα εχει μια συσκευή άχρηστη, το έχω ψάξει καλά γιατι μου έκλεψαν ενα 5 και μετά την αναβάθμιση 7+ μονο αν το βγάλει ο ιδιοκτήτης απο το λογαριασμό του θα δουλέψει αλλιώς είναι άχρηστο.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, να κανω μία ερώτηση παρακαλώ αν μπορειτε απαντηστε μου άμεσα, ο κουμπάρος μου πήρε ένα iphone 5s 32 gb απο ιδιωτη μεσω ebay ( Αμερική ), τώρα το ανοίγει ( ελληνικα κανονικά, μπαίνει wifi. .)άλλα του βγάζει το εξης μνμ <<Το κινητό τηλέφωνο έχει δηλωθεί απωλεσθεν και απαιτείται το Apple id του κατόχου του>> εστειλε email στον τύπο στην Αμερική που το είχε και του είπε ότι έχει ξεχάσει τα στοιχεία που είχε βάλει. ..!!!!???? Τώρα τι μπορεί να γίνει ρε παιδιά?

Δυστυχώς αυτό που σου είπαν τα παιδιά. Δεν ξεκλειδώνει, γιατί στην ιΟΣ 7 η αππλ έχει βάλει αυτή την έξτρα ασφάλεια. Και το πρόβλημά σου δεν είναι μόνο αυτό, γιατί κανονικά θα έλεγε απλά ότι χρειάζεται το apple id του κατόχου , εδώ σου λέει ότι έχει δηλωθεί απωλεσθέν, το οποίο σημαίνει ότι κάποιος το έχασε/του το κλέψανε και το δήλωσε (στην Αμερική γίνεται αυτό, στην Ελλάδα δε γίνεται δυστυχώς). Κακώς πήρε Αμερικάνικο αφενός, και κακώς δεν τόψαξε λίγο γιατί πραγματικά είναι άχρηστο το τηλέφωνο χωρίς τα στοιχεία του κατόχου για την ενεργοποίηση. Τώρα θα το έχει ως ipod. 

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια,την εκατσε...ο τυπος εκλεισε τον λογαριασμο του στο eBay...και δεν απανταει στα email...Το κινητο θα το παρει ο πιτσιρικας του για iPod...

Αν πλήρωσε με παυπαλ πριν 20 μερες ας κανει dispute

Το εκανε,αντε να δουμε τωρα...ο λογαριασμος του στο eBay δεν υπαρχει πλεον...

Θα τον πανε μεσα και για κλεπταποδόχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...