ksideras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 κξαλησπερα στην παρεα εχω ενα θεμα εδω και μερες μετα απο update των windows μολις ανοιγει το pc μου πεταει αυτο το μυνημα εβαλα το avast και το malwarebytes να ψαξει για ιους δεν βρηκε τιποτα εψαξα στο ιντερνετ παλι τιποτα ξερει καπιος καμια λυση να σταματησει αυτο το πραγμα? ευχαρηστω για τον χρονο σας
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Κάνε και ένα scan με το Emsisoft Emergency Kit. Τρέξε το αρχείο start, εκεί που θα το κάνεις extract και μετα επέλεξε το πρώτο απο τις επιλογές που σου δίνει. Μην ξεχάσεις να το κάνεις ένα update πρώτα. Μετά κάνε ένα deep scan.
ksideras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 εκανα ενα σκαναρισμα βρηκε ενα και εγραφε no risk τιποτα αλλο δεν βρηκε βρηκα και αυτο http://www.file.net/process/ati.exe.html
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Τρέξε το autoruns και δες άμα υπάρχει το ati.exe στη λίστα που θα βγει και διέγραψε το. http://technet.microsoft.com/el-gr/sysinternals/bb963902.aspx
ksideras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 γιατι μερικα αρχεια τα βγαζει με ροζ και κιτρινο χρωμα?
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Τα κίτρινα είναι συνήθως απο αρχεία που έχουν ξεμείνει απο uninstall προγραμμάτων. Τα κόκκινα είναι απο καταχωρίσεις που δεν μπορεί να βρει το signature το autorun. Λογικά θα υπάρχει το ati.exe με κίτρινο χρώμα στις καταχωρίσεις. Το βρήκες;
ksideras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 δεν υπαρχει απενεργοποισα ολα τα ροζ και τα κοιτρινα και μεχρι στιγμης δεν μου το εχει βγαλει..
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Αφού λύθηκε το πρόβλημα είσαι ok. Να ξέρεις όμως οτι δεν είναι καλή τεχνική να απενεργοποιήσεις όλες τις καταχωρίσεις που μαρκάρει, γιατί μπορεί να σταματήσει να δουλεύει κάποιο πρόγραμμα που δεν είχε σχέση με αυτό το μήνυμα.
ksideras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 θα δουμε στην πορεια αν και εγω εβγαλα αυτα τα κιτρινα και τα ροζ
thomasG4 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 θα δουμε στην πορεια αν και εγω εβγαλα αυτα τα κιτρινα και τα ροζ Σε αυτά αναφέρομαι και εγώ. Ειδικά τα ροζ μπορεί να ανήκουν σε εφαρμογή που απλά το autoruns δεν μπορεί να βρει το signature για αυτό το αρχείο, αλλά να είναι απαραίτητα σε κάποια εφαρμογή.
ksideras Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2014 εκανα επανεκινησει παλι αλλα δεν μου εβγαλε παλι τιποτα ανοιξα το catalyst control center και τα προγραματα που ανοιγω συνηθως δεν ειδα τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα