Προς το περιεχόμενο

οθονη για λαπτοπ

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από ramarg,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας.. προσφατα μου εσπασε η οθονη του λαπτοπ υστερα απο μια απροσεξια και σκεφτηκα να την αντικαταστησω μονος μου μεσω του ebay!! το λαπτοπ μου ειναι ενα dell inspiron n5110 και με μια συντομη ερευνα στο ebay βρηκα αυτο..  http://www.ebay.com/itm/New-15-6-LED-Screen-for-Dell-Inspiron-N5110-M5110-Laptop-HD-Glossy-LCD-9HXXJ-/190762093830?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item2c6a4e8d06

θελω αν ειναι ευκολο να μου πειτε αν ταιριαζει με το λαπτοπ μου γτ δν ειμαι και απολυτα σιγουρος ετσι οπως το βλεπω!! θα σας στειλω και 2 εικονες με τα ακριβη στοιχεια του λαπτοπ!!

ευχαριστω!!

Επεξ/σία από panis21
Δημοσ.

σβησε τη δεξια φωτογραφια....φαινεται το serial number σου απο τα windows 7... αυτα δεν τα δειχνουν φιλε...θα εχεις προβλημα μετα..βγαλε μονο το service tag και την αριστερη φωτο κρατα την κανονικά..

Δημοσ.

σβησε τη δεξια φωτογραφια....φαινεται το serial number σου απο τα windows 7... αυτα δεν τα δειχνουν φιλε...θα εχεις προβλημα μετα..βγαλε μονο το service tag και την αριστερη φωτο κρατα την κανονικά..

συγνωμη για την παρεμβαση τη προβλημα θα εχει ακριβως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

συγνωμη για την παρεμβαση τη προβλημα θα εχει ακριβως?

o kωδικός φιλε ειναι αυθεντικός..αλλοι τα πουλάνε τα serial numbers...αγορασμενα κλεδιά είναι...

εαν γινει καταχρηση κωδικου σε πολλους υπολογιστες ο κωδικός ακυρωνεται-θεωρείται σπασμένος,και για να αποφευχθούν χρηματικές απώλειες  στη microsoft ,ακυρώνει το licence σε ολους τους υπολογιστές..με λίγα λογια μενεις ξεκρεμμαστος και εσυ ο ιδιος  χωρίς λειτουργικό,εφόσον θα του ζητάει νέο serial number σε 30μερες,παρολο που ήταν δικό σου το κλειδί και αγορασμένο..

ποσο μαλλον που το  serial του φιλου ειναι για windows 7..δεν ειναι vista που δεν τα θελει κανεις.. αν θελεις απλο παραδειγμα,πηγαινε στο youtube σε ενα τυχαιο video και δες οτι τα serial που δινουν ειναι ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ,για τον απλο λογο οτι ολοι επεσαν πανω απο τους κωδικους,εγινε καταχρηση,και ολοι εμειναν ξεκρεμμαστοι μετα..

(θυμησου οτι λαπτοπ δεν εχουν τυχαια αυτο το αυτοκολλητο απο κατω..ειναι η αγορασμενη αδεια χρησης...αν τα περασεις αλλου θα δεις οτι ενεργοποιείται κανονικά σαν GENUINE)

ελπίζω να μην ρωτάς για να πάρεις τον κωδικό.ντροπή

Επεξ/σία από ramarg
Δημοσ.

πωπωπω μαγκες ευχαριστω που παρεμβηκατε!! ελπιζω με 94 εμφανισεις οποιος σκεφτεται να κανει καποια κινηση να μοιρασει τον κωδικο μου αν προλαβε να τον παρει να μην το κανει διοτι θα ακυρωθει μετα απο λιγες μερες... δικο μου λαθος ευχαριστω για την ενημερωση!! 

παμε τωρα ομως στο αλλο... πως θα καταλαβω αν η οθονη που εστειλα θα ταιριαζει με το λαπτοπ μου?? πειτε μου αν υπαρχει καπου καποιος κωδικος να παω να τον δω γιατι χαλασε η αλλη και δν μπορω ετσι..

τωρα με το λαθος που εκανα αν φτιαξω την οθονη και κλειδωσουν τα windows παω για αλλα τι να κανω!!

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πωπωπω μαγκες ευχαριστω που παρεμβηκατε!! ελπιζω με 94 εμφανισεις οποιος σκεφτεται να κανει καποια κινηση να μοιρασει τον κωδικο μου αν προλαβε να τον παρει να μην το κανει διοτι θα ακυρωθει μετα απο λιγες μερες... δικο μου λαθος ευχαριστω για την ενημερωση!! 

παμε τωρα ομως στο αλλο... πως θα καταλαβω αν η οθονη που εστειλα θα ταιριαζει με το λαπτοπ μου?? πειτε μου αν υπαρχει καπου καποιος κωδικος να παω να τον δω γιατι χαλασε η αλλη και δν μπορω ετσι..

τωρα με το λαθος που εκανα αν φτιαξω την οθονη και κλειδωσουν τα windows παω για αλλα τι να κανω!!

Δεν κανει τιποτα,αλλα να εχεις το νου σου...οταν μπηκα ειχε ηδη 80 εμφανισεις και κανενας δεν το επισημανε..Ευτυχως για σενα εκανα εγκαιρα και αμεσα αναφορα για να μην εχεις προβλημα με τα windows..! τωρα αν εχεις προβλημα θα σου δωσω εγω serial number απο το παλιο μου laptop win7.

λοιπον μιας και εχω μπει στην ιδια διαδικασια να αλλαξω μονος οθονη σε vaio με lg oθονη και αυτό,ειμουν στο ψαξιμο και κατεληξα πως ο μονος σιγουρος τροπος να δεις αν ταιριαζει η οθονη που ψαχνεις ειναι να βγαλεις πρωτα την ελαττωματικη απο το λαπτοπ,και να δεισ στα πισω αυτοκολλητα το μοντελο της οθονης...εν ολιγοις θα δεις αν ταιριαζει ο κωδικος μαυτον που βλεπεις στην εικονα του ebay 

2ec8.png

Aν υποθέσουμε πως η οθόνη είναι όντως η LG  LP156WH4,ψάξτην και ετσι στο EBAY μήπως τη βρεις φθηνότερα..Απ'όσο είδα η τιμή που βρήκες είναι πολύ καλή.

Αν το μοντέλο της οθόνης ταιριάζει με αυτό της ελλαττωματικής,και μάλιστα αναφέρει στην περιγραφή ότι κάνει και για το λάπτοπ σου θα είσαι ΟΚ..

Επεξ/σία από ramarg
  • Like 1
Δημοσ.

οκ αδερφε σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!! πραγματικα δεν περιμενα καποιον να βοηθησει ετσι οπως εσυ επι του θεματος!! ευχαριστω και παλι!! και ευχαριστω για τις πληροφοριες.. οκ θα το τσεκαρω και οτι χρειαστω θα σ στειλω μνμ!!

Δημοσ.

οκ αδερφε σε ευχαριστω παρα παρα πολυ!! πραγματικα δεν περιμενα καποιον να βοηθησει ετσι οπως εσυ επι του θεματος!! ευχαριστω και παλι!! και ευχαριστω για τις πληροφοριες.. οκ θα το τσεκαρω και οτι χρειαστω θα σ στειλω μνμ!!

Δεν κανει τιποτα..Οτι χρειαστεις ακόμα και για να την περάσεις μη διστάσεις ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...