Προς το περιεχόμενο

Mid-Full Case

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε αναζήτηση case μιας και αυτό που εχω είναι αρκετά στενό. Τιμή να κυμαίνεται γύρω στα 100-120 ευρώ, να χωρά 2 σκληρούς δίσκους και 2 ssd. Πραιρετικά να βγάζει USB 3.0 πάνω ή μπροστά στο case. Επειδή θα είναι στο υπνοδωμάτιο, θα προτιμούσα να μην είναι διάφανο στο πλάι, ώστε να αποφευχθούν τυχόν φωτισμοί όταν είναι κλειστό.

Δημοσ.

Κάτοχος Fractal design Define R4 στα 107 χωρίς window.

(Εγώ έχω το windowed)

https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=fractal+design

Μπορείς να δεις και τα υπόλοιπα κουτιά, που όλα μ'αρέσουν πολύ και σαν ποιότητα και σαν ύφος(άλλοι το λένε κάδος σκουπιδιών) :P

Επίσης το define r4 έχει ηχομονωτικό σφουγγαράκι παντού για να μειωθεί ο θόρυβος μιας και το προορίζεις για υπνοδωμάτιο. 

Δημοσ.

Το έχω για htpc. Το πιο ήσυχο που είχα ποτέ. Χωράει τα πάντα,εκτός custom υδρόψυξης.<br><a class="bbc_url" href="https://www.skroutz.gr/s/3821962/Corsair-Carbide-Series-330R-Quiet.html?from=autocomplete&keyphrase=corsair+330r">https://www.skroutz.gr/s/3821962/Corsair-Carbide-Series-330R-Quiet.html?from=autocomplete&keyphrase=corsair+330r</a>

Το 330r για την τιμη του (~80€) ειναι πολυ καλο. Αριστα υλικά κατασκευής και αθόρυβοι ανεμιστήρες.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

330R  VS 500R

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Νικητής 500R Λάστιχα στις τρύπες που έχει για το cable managment,Μεγάλος πλαινός ανεμιστήρας,Διακόπτης για μπλε φως στους ανεμιστήρες και διακόπτης για ρύθμιση τριών θέσεων στις στροφές τους,Αρκετός χώρος στο πάνω μέρος για custom ψυγείο.Πολλές θέσεις για hdd,sdd σε αντίθεση με τους 4  του 330R

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ:Νικητής 500R  Με το ίδιο hardware η διαφορά αγγίζει τους 2 στην cpu 2-4 ,βαθμούς στην gpu.Aκόμη και στους δίσκους είναι ανεβασμένη.Φαντάζομαι sli,cf  θα είναι μεγαλύτερη η διαφορά.Αυτό οφείλεται μάλλον και στο ότι το 500R είναι τρύπιο παντού.Σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορείς να πείς ότι το 330R είναι ζεστό κουτί.Στην τιμή που κυμαίνεται είναι από τα πιο κρύα της κατηγορίας του.

ΟΜΟΡΦΙΑ Νικητής 330R Καθαρά υποκειμενικό αλλά εγώ ψηφίζω χωρίς δεύτερη σκέψη 330R

ΘΟΡΥΒΟΣ Νικητής 330R Το 330R έχει ένα υλικo στα πλαινά καπάκια σαν σπογγώδες gel που πραγματικά κάνουν την διαφορά.  (και τα 2 έχουν τους ίδιους όχι και αθόρυβους ανεμιστήρες) 

• Like 1
Δημοσ.

330R  VS 500R

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: Νικητής 500R Λάστιχα στις τρύπες που έχει για το cable managment,Μεγάλος πλαινός ανεμιστήρας,Διακόπτης για μπλε φως στους ανεμιστήρες και διακόπτης για ρύθμιση τριών θέσεων στις στροφές τους,Αρκετός χώρος στο πάνω μέρος για custom ψυγείο.Πολλές θέσεις για hdd,sdd σε αντίθεση με τους 4  του 330R

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ:Νικητής 500R  Με το ίδιο hardware η διαφορά αγγίζει τους 2 στην cpu 2-4 ,βαθμούς στην gpu.Aκόμη και στους δίσκους είναι ανεβασμένη.Φαντάζομαι sli,cf  θα είναι μεγαλύτερη η διαφορά.Αυτό οφείλεται μάλλον και στο ότι το 500R είναι τρύπιο παντού.Σε καμιά περίπτωση όμως δεν μπορείς να πείς ότι το 330R είναι ζεστό κουτί.Στην τιμή που κυμαίνεται είναι από τα πιο κρύα της κατηγορίας του.

ΟΜΟΡΦΙΑ Νικητής 330R Καθαρά υποκειμενικό αλλά εγώ ψηφίζω χωρίς δεύτερη σκέψη 330R

ΘΟΡΥΒΟΣ Νικητής 330R Το 330R έχει ένα υλικo στα πλαινά καπάκια σαν σπογγώδες gel που πραγματικά κάνουν την διαφορά.  (και τα 2 έχουν τους ίδιους όχι και αθόρυβους ανεμιστήρες) 

Ουδέτερα: Τα grommets που έχει είναι καθαρά ομορφιά για κάποιο κουτί με πλαϊνό και δεν τα θεωρώ μειονέκτημα σε κάποιο που δεν τα έχει. Αν τα έχει όμως καλώς.  Το 500r έχει 2 παραπάνω θέσεις για δίσκους, που δεν κάνουν την διαφορά απο το 330r (έχει λεχθεί ότι το 330r θα μπορεί να πάρει άλλο ένα 4πλο cage μελλοντικά ως add-on).

Θετικά: Χώρος για custom υδρόψυξη και αφαιρούμενο πανελ για προσθηκη παραπάνω ανεμιστήρων στην οροφή. Ενσωματωμένος fan controller και κουμπί για ενεργοποίηση των led των ανεμιστήρων. Οι ανεμιστήρες είναι πολύ καλοί που έχει το 330r, για να καταλάβεις διαφορά πρέπει να πάρεις έναν be quiet ή noctua και πάλι δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στον θόρυβο. Το καπάκι μπροστά στο 330r μου φέρνει κάτι πολύ κομψό και δεν υπάρχουν οι σίτες όπως στο 500r.

Αρνητικά: Ο πλαϊνός ανεμιστήρας δεν μου ειναι και ότι καλύτερο γιατί κάνει διαφορά μόνο σε sli/crossfire. Αν μπορούσες να το κλείσεις με κάποιο καπάκι θα ήταν καλύτερα. Για το 330r δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω γιατί στην κατηγορία του είναι ένα από τα πιο ποιοτικά και αθόρυβα κουτιά που μπορείς να βρεις.

Δημοσ.

<p>από θέμα σκόνης, πως τα πανε τα 500r/330r ?</p>

Το 330r που εχω εχει μπροστα και κάτω φίλτρα σκόνης. Για το 500r δεν ξέρω

Δημοσ.

Το 330r που εχω εχει μπροστα και κάτω φίλτρα σκόνης. Για το 500r δεν ξέρω

Κι το 500ρ έχει κάτω κι μπροστά φίλτρα...

Προσπαθείτε να συγκρίνετε 2 κουτιά από τα φανάκια τους;

Όταν πάτε για αγορά ενός επεξεργαστή κοιτάτε τι cooler έχει; Λες κι δεν θα τον αλλάξετε.

Κι τα 2 είναι τοπ κουτιά σε όλα τα θέματα... Οπότε θα αγοράσεις ό,τι σου αρέσει...

Απλά, να πω επειδή είδα το θέμα "ομορφιά", αν βάλω 4 πρόσθετα πράσινα φανάκια ξέρεις πόσο όμορφο θα γίνει; Ούτε κι εγώ γιατί δεν έχω βάλει ακόμα μα με συλλογή razer όλο μαύρο κι πράσινο, θα είναι τοπ.

EDIT: Θα επιλέξεις κι αναλόγως το budget σου.

Δημοσ.

Ότι έγραψα το έγραψα μόνο και μόνο γατί τα έχω σε χρήση και τα 2. Το ένα σαν main pc και το άλλο σαν htpc.

Είναι η δική μου υποκειμενική εμπειρία.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά πήρα το 500r. Αρκετα ευρύχωρο κουτί, μόνο που έχω θέμα πως να βολέψω όλα αυτά τα καλώδια :) Τα έχω στριμώξει στο πίσω μέρος, κάπως άναρχα!

Δημοσ.

Τελικά πήρα το 500r. Αρκετα ευρύχωρο κουτί, μόνο που έχω θέμα πως να βολέψω όλα αυτά τα καλώδια :) Τα έχω στριμώξει στο πίσω μέρος, κάπως άναρχα!

Έχει αρκετό χώρο από πίσω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...