iMarilina Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν δεν μπορώ να μην το σχολιάσω! Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο έχουν εμφανιστεί δύο εκδόσεις του S5 στο Antutu με σκορ 31.843 και 35.445 αντίστοιχα. Θέμα κλοπής δεν υπάρχει εδώ καθώς πρόκειται για συσκευές Samsung. Λοιπόν το i9506 με 35.807 βάζει κάτω και το S5!!! Θα μου πείτε τώρα "σιγά τα ωά", δεν παίζει ρόλο το τι σκορ χτυπάει μια συσκευή αλλά το τι νέες τεχνολογίες ενσωματώνει και πόσο χρηστικές είναι. Όντως, αλλά όπως και να το κάνουμε φαίνεται ότι από πλευράς ισχύος το i9506 είναι στα ίδια επίπεδα με το S5. Τι να το κάνεις αυτό το Antutu, και το οχταπύρηνο S4 μια χαρά το έβγαζε, όμως τα σκαλώματά του τα είχε. ΥΓ: Πότε βγήκε το S5 και δεν το ξέρω?
Skylined Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2014 Θα παρουσιαστεί σε 2 εβδομάδες. Αν όντως αληθεύει ότι έχει μεγαλύτερη από 1080p ανάλυση αυτό μπορεί να εξηγεί τη στασιμότητα στα σκορ αλλά ας μη βιαζόμαστε.
gramacar Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Δημοσ. 5 Απριλίου 2014 Τελικά υπάρχει περίπτωση να το δούμε στην Ελλάδα έστω και ως παραεισαγωγή από τα γνωστα σκρουτζομάγαζα?
gougoul1234 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Δημοσ. 4 Μαΐου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να παραγγειλω το s4 i9506! Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι απο που να το αγορασω και αν μπορει να παρει το update to 4.4 kitkat γιατι απο οτι εχω ψαξει δν εχει βγει στο συγκεκριμενο μοντελο?
Enki1 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2014 το s4 i9506 lte-a ειναι το best phone τηλεφωνο...το τηλ τα σπαει παιδια.το θεωρω ενα σκαλι ποιο πανω απο το g2!!!και δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις νεες ναυαρχιδες!!!marilina το to s4 i9500 το ειχα και εγω..ειναι φοβερο τηλ,καλθτερο απο την εκδοση snapdragon 600!!!οκταπυρηνο στ αληθεια δεν ειναι..ψευδο οκταπυρηνο..εχει 4*4 πυρηνες στα 1,6 ο big a-15 και ο little 1,2!!!τεσσερις δουλευουν και οχι 8!!οταν ζοριζεται δουλευει στα 1,6 και οταν ειναι στασιμο 1,2!!!
anax111 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να παραγγειλω το s4 i9506! Αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι απο που να το αγορασω και αν μπορει να παρει το update to 4.4 kitkat γιατι απο οτι εχω ψαξει δν εχει βγει στο συγκεκριμενο μοντελο? Για όσους ρωτάνε για τις αναβαθμίσεις του i9506 το μοντέλο έχει πάρει την 4.4.2 Kit Kat από τον Αύγουστο. Επειδή δεν ενδιαφερόμουνα να την περάσω την άφησα και την έβαλα πριν κανένα μήνα. Δεν άλλαξε και τίποτα σπουδαίο. Το κινητό συνεχίζει να δουλεύει σφαίρα. Η σημαντικότερη αλλαγή είναι η πολύ καλύτερη πλέον διαχείριση της μπαταρίας που βελτιώθηκε τουλάχιστον κατά 20%. Ωστόσο παρατήρησα κάτι που με εκνεύρισε. Το Kingston Office δεν μου σώζει διορθώσεις ή κείμενα στην microSD και μου βγάζει το μήνυμα πως η παρούσα έκδοση του Android δεν του το επιτρέπει! Στην αρχή νευρίασα σκεπτόμενος όλες τις m@l@ci€$ που κάνει η Google προσπαθώντας να εκτοπίσει τις κάρτες microSD από τα Android phones αλλά μετά δοκίμασα στο Xperia tablet Z που φοράει την 4.4.4. το ίδιο πρόγραμμα και είδα ότι σώζει κανονικά και στην κάρτα. Άρα πρόκειτε ή για κάποιο bug της 4.4.2 ή για κάποιο πρόβλημα του Kingston Office στην συγκεκριμένη έκδοση. Σίγουρα πάντως δεν είναι σημαντικό. Θα δοκιμάσω πάντως κάποια στιγμή και με άλλο πρόγραμμα. Δεν παρατήρησα πάντως κάποιο άλλο πρόβλημα με την microSD. Για όσους ενδιαφέρονται για customs Roms οι Cyanogen έχουν βγάλει ήδη την CyanogenMod12 Lolipop για το i9506 η οποία όμως έχει αρκετά προβλήματα από ότι είδα αν και συνεχώς την διορθώνουν. Δεδομένου ότι βασίζεται στην ROM του Νοτε 3 που έχει το ίδιο τσιπ σετ κάποια στιγμή θα γίνει πλήρως λειτουργική. Ωστόσο επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί εάν τελικά θα πάρει Lolipop το i9506. Στον πίνακα που διέρρευσε δεν αναφέρεται το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά ο πίνακας δεν ήταν επίσημος και η Samsung δεν τον επιβεβαίωσε. Προσωπικά πιστεύω πως θα την πάρει το καλοκαίρι όπως και τα άλλα αναβαθμισμένα S4 που αναφέρονται στον πίνακα, τα μοντέλα της T-Mobile και της AT&T. Προσωπικά δεν με πολυενδιαφέρει. Για όσους ενδιαφέρονται ωστόσο καλό θα είναι να ξέρετε πως όλα τα Ευρωπαϊκά μοντέλα i9506 έχουν ακριβώς την ίδια ROM που οι εταιρίες φορτώνουν με τις δικές τους εφαρμογές. Επίσης όλες φέρουν τον χαρακτηρισμό Nordic Countries που σημαίνει τις σκανδιναβικές χώρες, ακόμα και για τα κομμάτια που κυκλοφορούν στην Γερμανία. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε όταν πληροφορηθείτε πως κυκλοφόρησε η Lolipop για το i9506 σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα είναι να συνδεθείτε VPN με DNS αυτής της χώρας και θα πάρετε αμέσως την ενημέρωση ΟΤΑ. Έτσι το έκανα και εγώ και την πήρα από Ολλανδία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα