adi32 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2003 ayth th stigmh paizei h kalyterh komodia pou exw dei pote "stavoi pilotoi sta f16" to exei kaneis se dvd? vcd?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 ^^στη ΝΕΤ Παρασκευη 14/11 NET 18.30 Το προξενιο της Αννας του Παντελη Βουλγαρη (ελπιζω να αξιωθω να τη δω αυτη τη φορα) ΕΤ1 23.45 Και ενα και δυο... Οικογενειακοι ρυθμοι (γυρευε τι σημαινει ο αρχικος τιτλος Yi yi) Σαββατο 15/11 ΕΤ1 23.45 Νοσταλγια του Αντρει Ταρκοφσκι
dim_b Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2003 Τρίτη 22.15 Jackie Brown Ότι καλύτερο γιά να προετοιμαστούμε γιά το Kill Bill. Άντε, άλλες 10 μέρες έμειναν...
Panahs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Την Τετάρτη ρίχνει τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών στο MEGA.
Dreamstorm Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Την Τετάρτη ρίχνει τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών στο MEGA. kalo kouragio se opoion katsei na to dei...milame gia megalo stisimo mprosta stin tv.diafimiseis ktl...nomizo arxizei 9.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2003 ...nomizo arxizei 9 Αν αρχίζει 9, τελειώνει την άλλη μέρα στις 9...
Nemo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2003 κατι ελεγε προηγουμενως το σταρ για matrix revolutions -making of stis 5 peripoy....
Panahs Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Την Τετάρτη ρίχνει τον Άρχοντα των δαχτυλιδιών στο MEGA. kalo kouragio se opoion katsei na to dei...milame gia megalo stisimo mprosta stin tv.diafimiseis ktl...nomizo arxizei 9. Νομίζω ότι υπάρχουν κανόνες για το πόσα λεπτα διαφημίσεων επιτρέπονται. Αν δεν κάνω λάθος είναι 12 λεπτά διαφημίσεων, ανά 45 λεπτά προγράμματος. Το λέω με επιφύλαξη. Στο κάτω κάτω ρε παιδιά, Άρχοντας είναι αυτός :wink:, δεν είναι καράτε κιντ! Άμα θέλουμε να το ξαναδούμε (γιατί δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει δει) πρέπει να το υποστούμε.
Dreamstorm Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 kai nomizeis oti tha to tirisoun,den nomizo...katse na metriseis ta lepta me tis diafimiseis na deis an exo dikio...vevaia,makari na bgo pseutis.
dim_b Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2003 Στο κάτω κάτω ρε παιδιά, Άρχοντας είναι αυτός :wink:, δεν είναι καράτε κιντ! Άμα θέλουμε να το ξαναδούμε (γιατί δε νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που να μην το έχει δει) πρέπει να το υποστούμε. Αν θέλουμε να το ξαναδούμε, υπάρχει και το DVD (βιντεοκασσέτα, Divx ή ότι διαθέτει ο καθένας). Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο να υποστούμε τις διαφημίσεις.
dim_b Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Σε λίγο στο MEGA, Καζαμπλάνκα γιά άλλη μιά φορά, αλλά δε νομίζω ότι πειράζει κανέναν... Και γιά να μην ξεχάσω, την επόμενη Κυριακή στο MEGA έχει το Bone Collector. Ψιλομάπα το καρπούζι αλλά θα χαρεί ο φίλος μου ο KaizerSoze. ΥΓ. Την Έκτη Αίσθηση που είχε απόψε, πως δεν την πρόσεξε κανείς; :roll:
KaizerSoze Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2003 dim_b: Den eimai Ellada gia na tin dw Alla min fovasai,tis teleytaies meres exw parei megali dosi Angelinas(den lew ypervoliki dosi giati den yparxei tetoio pragma).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα