Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την τεταρτη στο νοβα εχει το προτωγονο.ταινα τρομου με ενα κροκοδειλο.

Επεξ/σία από alexdelpiero
Δημοσ.
ταινα τρομου με ενα κορκοδειλο.

:lol:

Σόρρυ για το off topic αλλά έχω πεθάνει,μου θύμισε εμένα που στο δημοτικό δε μπορούσα να πω τη λέξη,κι εγώ κορκόδειλος έλεγα

Δημοσ.
:lol:

Σόρρυ για το off topic αλλά έχω πεθάνει,μου θύμισε εμένα που στο δημοτικό δε μπορούσα να πω τη λέξη,κι εγώ κορκόδειλος έλεγα

Μάλλον είμαστε πολλοί που το λέγαμε :D

Δημοσ.

Sημερα για οποιον δεν θελει να τη βγαλει με eurovision το νοβα εχει ενα ωραιο πακετακι συλλεκτη οστων κ zodiac...

Δημοσ.
Η σιώπη των αμνών

Star , 23:15

Tρέμω και μόνο στην ιδέα πως θα ναι τα χρώματα. Αλλά και πάλι, θα δεις τέτοια ταινία από την τηλεόραση και όχι από blu-ray, mkv?

• 2 μήνες μετά...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν άχει άλλο τοπικ για τις ταινίες της tv οπότε γράφω εδώ.

Ρε μάγκες η ΕΤ1 ώρες ώρες παίζει κα μαμώ τα εργα.

Εχθές είδα αυτό http://www.imdb.com/title/tt0453383/ και έμεινα :shock: το είδε κανένας άλλος ? Νομίζω ότι αξίζει το κρατικό κανάλι στενής παρακολούθησης .Και παλιότερα έχει βάλει διαμάντια!!!

Δημοσ.
Δεν ξέρω αν άχει άλλο τοπικ για τις ταινίες της tv οπότε γράφω εδώ.

Ρε μάγκες η ΕΤ1 ώρες ώρες παίζει κα μαμώ τα εργα.

Εχθές είδα αυτό http://www.imdb.com/title/tt0453383/ και έμεινα :shock: το είδε κανένας άλλος ? Νομίζω ότι αξίζει το κρατικό κανάλι στενής παρακολούθησης .Και παλιότερα έχει βάλει διαμάντια!!!

δεν το εχω δει νομιζω το συγκεκριμενο,οποτε thanx.τωρα για τα κρατικα καναλια,επειδη παρακολουθω απο πιτσιρικας κινηματογραφο,εχω να πω οτι τα κρατικα και δη η ετ3 πιο παλια εβαζε απιστευτες ταινιες.ουσιαστικα κινηματογραφο απο εκει εμαθα...δωστε μια ευκαιρια στα κρατικα.

edit..απ'οτι ειδα στο imdb στα σχολια,η ταινια που ειδες μοιαζει με το the tenant του γαματου Polanski.θα το κατεβασω σημερα asap μολις παω σπιτι.yeaaah!

Δημοσ.
δεν το εχω δει νομιζω το συγκεκριμενο,οποτε thanx.τωρα για τα κρατικα καναλια,επειδη παρακολουθω απο πιτσιρικας κινηματογραφο,εχω να πω οτι τα κρατικα και δη η ετ3 πιο παλια εβαζε απιστευτες ταινιες.ουσιαστικα κινηματογραφο απο εκει εμαθα...δωστε μια ευκαιρια στα κρατικα.

edit..απ'οτι ειδα στο imdb στα σχολια,η ταινια που ειδες μοιαζει με το the tenant του γαματου Polanski.θα το κατεβασω σημερα asap μολις παω σπιτι.yeaaah!

Θα το μετανιώσεις... :)

Αντε κ παγωμενο δρομεα στα καπακια! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...