jason_rethymno Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Δημοσ. 4 Μαΐου 2009 Τζέιμς Μποντ: Το αύριο πότε δεν πεθαίνει Σήμερα Star , 21:00
alexdelpiero Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 (επεξεργασμένο) την τεταρτη στο νοβα εχει το προτωγονο.ταινα τρομου με ενα κροκοδειλο. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2009 από alexdelpiero
elven Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 Δημοσ. 5 Μαΐου 2009 ταινα τρομου με ενα κορκοδειλο. Σόρρυ για το off topic αλλά έχω πεθάνει,μου θύμισε εμένα που στο δημοτικό δε μπορούσα να πω τη λέξη,κι εγώ κορκόδειλος έλεγα
Hades21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Σόρρυ για το off topic αλλά έχω πεθάνει,μου θύμισε εμένα που στο δημοτικό δε μπορούσα να πω τη λέξη,κι εγώ κορκόδειλος έλεγα Μάλλον είμαστε πολλοί που το λέγαμε
alexdelpiero Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Δημοσ. 14 Μαΐου 2009 Sημερα για οποιον δεν θελει να τη βγαλει με eurovision το νοβα εχει ενα ωραιο πακετακι συλλεκτη οστων κ zodiac...
georgeascona Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Δημοσ. 17 Μαΐου 2009 Σήμερα στο Mega δείχνει Charlies Anglels: Full Throtle.
afentiko7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Δημοσ. 19 Μαΐου 2009 Η σιώπη των αμνών Star , 23:15 Tρέμω και μόνο στην ιδέα πως θα ναι τα χρώματα. Αλλά και πάλι, θα δεις τέτοια ταινία από την τηλεόραση και όχι από blu-ray, mkv?
slipknot Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Bump, σήμερα έχει μερικές ενδιαφέρουσες ταινίες για όποιον τύχει να βρίσκεται σπίτι εκείνη την ώρα και δε σκοπεύει να δει μπάλα I Am Sam - Alpha, 21:00 Edipo re - Κανάλι της Βουλής, 23:00 Το προξενιό της Άννας - ΕΤ1, 24:00
hanzo Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω αν άχει άλλο τοπικ για τις ταινίες της tv οπότε γράφω εδώ. Ρε μάγκες η ΕΤ1 ώρες ώρες παίζει κα μαμώ τα εργα. Εχθές είδα αυτό http://www.imdb.com/title/tt0453383/ και έμεινα το είδε κανένας άλλος ? Νομίζω ότι αξίζει το κρατικό κανάλι στενής παρακολούθησης .Και παλιότερα έχει βάλει διαμάντια!!!
chaplin1981 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δημοσ. 25 Μαΐου 2010 Δεν ξέρω αν άχει άλλο τοπικ για τις ταινίες της tv οπότε γράφω εδώ. Ρε μάγκες η ΕΤ1 ώρες ώρες παίζει κα μαμώ τα εργα. Εχθές είδα αυτό http://www.imdb.com/title/tt0453383/ και έμεινα το είδε κανένας άλλος ? Νομίζω ότι αξίζει το κρατικό κανάλι στενής παρακολούθησης .Και παλιότερα έχει βάλει διαμάντια!!! δεν το εχω δει νομιζω το συγκεκριμενο,οποτε thanx.τωρα για τα κρατικα καναλια,επειδη παρακολουθω απο πιτσιρικας κινηματογραφο,εχω να πω οτι τα κρατικα και δη η ετ3 πιο παλια εβαζε απιστευτες ταινιες.ουσιαστικα κινηματογραφο απο εκει εμαθα...δωστε μια ευκαιρια στα κρατικα. edit..απ'οτι ειδα στο imdb στα σχολια,η ταινια που ειδες μοιαζει με το the tenant του γαματου Polanski.θα το κατεβασω σημερα asap μολις παω σπιτι.yeaaah!
pantoleon Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 Δημοσ. 26 Μαΐου 2010 δεν το εχω δει νομιζω το συγκεκριμενο,οποτε thanx.τωρα για τα κρατικα καναλια,επειδη παρακολουθω απο πιτσιρικας κινηματογραφο,εχω να πω οτι τα κρατικα και δη η ετ3 πιο παλια εβαζε απιστευτες ταινιες.ουσιαστικα κινηματογραφο απο εκει εμαθα...δωστε μια ευκαιρια στα κρατικα.edit..απ'οτι ειδα στο imdb στα σχολια,η ταινια που ειδες μοιαζει με το the tenant του γαματου Polanski.θα το κατεβασω σημερα asap μολις παω σπιτι.yeaaah! Θα το μετανιώσεις... Αντε κ παγωμενο δρομεα στα καπακια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα