Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 431
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
«Ασανσέρ για δολοφόνους» του Λουί Μαλ, σήμερα στην ΕΤ-1, 21:15. Από τις αγαπημένες μου, σε λογική ώρα.

Εξαιρετική ταινία με ένα επίσης καταπληκτικό soundtrack του Miles Davis. Highly recommended.

Ευτυχώς που υπάρχει και η κρατική τηλεόραση...

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μαλλον γραφω σε λαθος τοπικ αλλα επειδη εδω γραφετε για ταινιες που προκειται να προβληθουν στην τηλεοραση θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τον τιτλο μιας ταινιας που ηδη προβληθηκε το Σαββατο που μας περασε απο την Ετ 1 λιγο μετα τα μεσανυχτα.

Ηταν μια ταινια ιρακινης παραγωγης ισως,ιδεα δεν εχω αλλα ηταν συγκλονιστικα ρεαλιστικη και θα θελα αν καποιος γνωριζει,πληροφοριες γι αυτην.Πρωταγωνιστουσαν παιδια.

Ευχαριστω:-)οπως και να χει.

Δημοσ.
Μαλλον γραφω σε λαθος τοπικ αλλα επειδη εδω γραφετε για ταινιες που προκειται να προβληθουν στην τηλεοραση θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τον τιτλο μιας ταινιας που ηδη προβληθηκε το Σαββατο που μας περασε απο την Ετ 1 λιγο μετα τα μεσανυχτα.

Ηταν μια ταινια ιρακινης παραγωγης ισως,ιδεα δεν εχω αλλα ηταν συγκλονιστικα ρεαλιστικη και θα θελα αν καποιος γνωριζει,πληροφοριες γι αυτην.Πρωταγωνιστουσαν παιδια.

Ευχαριστω:-)οπως και να χει.

Tren :-)

Η ταινία είχε τίτλο "Τα μεθυσμένα άλογα"

και αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες Εδώ

Δημοσ.
Tren :-)

Η ταινία είχε τίτλο "Τα μεθυσμένα άλογα"

και αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες Εδώ

:confused:

Εσυ απαντησες;

To ξερες και δεν το μαρτυρουσες;:-D

Αριστουργημα ετσι;

Eυχαριστω σε!:-)

• 7 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλη ταινια το Doomsday δεν το λες. Υπαρχουν βεβαια καποιοι επιθετικοι προσδιορισμοι που μπορουν να το περιγραψουν αλλα εχουν σιγουρα αρνητικη σημασια. :P

Επισης, δεν καταλαβα που βρηκες ομοιοτητες με το 28 days later. Να μου πεις και τα 2 επιστημονικης φαντασιας ειναι. :-)

Δημοσ.
Καλη ταινια το Doomsday δεν το λες. Υπαρχουν βεβαια καποιοι επιθετικοι προσδιορισμοι που μπορουν να το περιγραψουν αλλα εχουν σιγουρα αρνητικη σημασια. :P

Επισης, δεν καταλαβα που βρηκες ομοιοτητες με το 28 days later. Να μου πεις και τα 2 επιστημονικης φαντασιας ειναι. :-)

Οι δυο ταινιες βασιζονται στο σεναριο της καταστροφης του κοσμου απο ενα θανατηφορο ιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...