michelangelo Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Δειτε σημερα ο Επιμονος Κηπουρος στις 21.00 στο star.Πολυ ωραια ταινια!!!
Panathachamp Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 «Ασανσέρ για δολοφόνους» του Λουί Μαλ, σήμερα στην ΕΤ-1, 21:15. Από τις αγαπημένες μου, σε λογική ώρα.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 4 Μαΐου 2008 «Ασανσέρ για δολοφόνους» του Λουί Μαλ, σήμερα στην ΕΤ-1, 21:15. Από τις αγαπημένες μου, σε λογική ώρα. Εξαιρετική ταινία με ένα επίσης καταπληκτικό soundtrack του Miles Davis. Highly recommended. Ευτυχώς που υπάρχει και η κρατική τηλεόραση...
Panathachamp Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Δημοσ. 10 Μαΐου 2008 Άυριο Κυριακή στην ET-1 και ώρα 21:15 επαληθεύει τον paredwse η απολαυστική Laura.
Tren Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μαλλον γραφω σε λαθος τοπικ αλλα επειδη εδω γραφετε για ταινιες που προκειται να προβληθουν στην τηλεοραση θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τον τιτλο μιας ταινιας που ηδη προβληθηκε το Σαββατο που μας περασε απο την Ετ 1 λιγο μετα τα μεσανυχτα. Ηταν μια ταινια ιρακινης παραγωγης ισως,ιδεα δεν εχω αλλα ηταν συγκλονιστικα ρεαλιστικη και θα θελα αν καποιος γνωριζει,πληροφοριες γι αυτην.Πρωταγωνιστουσαν παιδια. Ευχαριστωοπως και να χει.
QueLastima Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Μαλλον γραφω σε λαθος τοπικ αλλα επειδη εδω γραφετε για ταινιες που προκειται να προβληθουν στην τηλεοραση θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος τον τιτλο μιας ταινιας που ηδη προβληθηκε το Σαββατο που μας περασε απο την Ετ 1 λιγο μετα τα μεσανυχτα. Ηταν μια ταινια ιρακινης παραγωγης ισως,ιδεα δεν εχω αλλα ηταν συγκλονιστικα ρεαλιστικη και θα θελα αν καποιος γνωριζει,πληροφοριες γι αυτην.Πρωταγωνιστουσαν παιδια. Ευχαριστωοπως και να χει. Tren Η ταινία είχε τίτλο "Τα μεθυσμένα άλογα" και αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες Εδώ
Tren Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2008 Tren Η ταινία είχε τίτλο "Τα μεθυσμένα άλογα" και αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες δες Εδώ Εσυ απαντησες; To ξερες και δεν το μαρτυρουσες; Αριστουργημα ετσι; Eυχαριστω σε!
kostetos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μηπως ξερει κανεις μια μινι σειρα που εδειχνε χθες 'η προχθες η ετ1?νομιζω ιταλικη ηταν..
alexdelpiero Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Σημερα στο nova εχει το doomsday.Καλη ταινια κατι σαν το 28 μερες μετα.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Καλη ταινια το Doomsday δεν το λες. Υπαρχουν βεβαια καποιοι επιθετικοι προσδιορισμοι που μπορουν να το περιγραψουν αλλα εχουν σιγουρα αρνητικη σημασια. Επισης, δεν καταλαβα που βρηκες ομοιοτητες με το 28 days later. Να μου πεις και τα 2 επιστημονικης φαντασιας ειναι.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 αν έχεις δει ταινίες του Uwe Boll πριν ίσως και να το πεις
alexdelpiero Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Καλη ταινια το Doomsday δεν το λες. Υπαρχουν βεβαια καποιοι επιθετικοι προσδιορισμοι που μπορουν να το περιγραψουν αλλα εχουν σιγουρα αρνητικη σημασια. Επισης, δεν καταλαβα που βρηκες ομοιοτητες με το 28 days later. Να μου πεις και τα 2 επιστημονικης φαντασιας ειναι. Οι δυο ταινιες βασιζονται στο σεναριο της καταστροφης του κοσμου απο ενα θανατηφορο ιο.
elven Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Άρα ο κόσμος τρέχει Windows,γιατί τα άλλα δεν έχουν ιούς :ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα