capitan Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 Δημοσ. 15 Απριλίου 2007 O χρησμός της πεταλούδας. ;-) σωστός... αν και τελικά δεν το έπαιξε.
nickol lost Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 h net eixe gia 2-3 meres to lost.. gt to ekopse re paidia kai ebale to paixnidi me ton papadopoulo?
the_end Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2007 πριν 5 λεπτάκια ξεκίνησε το Tokyo Story του Yasujiro Ozu στην ΕΤ1. πολύ μεγάλη στιγμή στην ιστορία του σινεμά. όσοι πιστοί προσέλθετε
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 ξέρει κανείς αν το έργο που έδειχνε τις τελευταίες μέρες η ΝΕΤ για την 11/09 τελείωσε χτες ή θα τελειώσει απόψε?
χάπι Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Μήπως λες το Φαρενάιτ 9/11 (σκηνοθ. Μάικλ Μουρ) ? Είναι ταινία- ντοκυμαντέρ ?
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2007 όχι, λέω αυτό: http://www.imdb.com/title/tt0473404/ (the path to 9/11)
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 μήπως έτυχε να δει κανείς καθημερινές και πολύ αργά το βράδυ κάποια ρωσσικά ντοκυμαντέρ στην ΕΤ3? θα ήθελα να μάθω κάθε πότε τα βάζουν και τον τίτλο του προγράμματος, στην ιστοσελίδα της ΕΡΤ δε βρήκα τπτ ...
Dimitris22 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Για άλλη μια φορα είδα εχθές την "Διάσωση του Στρατιώτη Ρά'ι'αν".... (ίσως να το έχω δει και πάνω απο 30 φορές)... Ξανά το ιδιο συναίσθημα μετά το τέλος της ταινίας κάθε φορά που την βλέπω.. Δεν ξέρω μερκοί ίσως την θωρούν μιά κακόγουστη "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΑ" αλλά εγώ πιστεύω πως είναι η καλύτερη αντιπολεμική ταινία όλων των εποχών...
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2007 Πολεμική ταινία που βαφτίζει κάποιους καλούς και κάποιους κακούς, δεν μπορεί να είναι καλή αντιπολεμική ταινία, πόσο μάλλον η καλύτερη. Δες τη λεπτή κόκκινη γραμμή.
Krokodilos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2008 Lord of The Rings 2: The two Towers. Το δειχνει ο ΑΝΤ1 τωρα. Το θεμα ειναι οτι το εχω σε DVD αγορασμενο απο video club, αλλα δεν ειναι το ιδιο και μαλλον εχω κομμενη εκδοση ή ο ΑΝΤ1 παιζει και τιποτα extras. Επειδη στον ΑΝΤ1 αυτο που βλεπω εχει καποιες(αρκετες) σκηνες, που στο DVD δεν υπαρχουν. Πως μπορω να αποκτησω αυτο που δειχνει ο ΑΝΤ1? ΤΙ πρεπει να ζητησω απο τα video clubs? Lord of rings 2 Uncut or something?
pop corn Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2008 Φίλε krokodilos στη θέση σου θα ξενέρωνα τρομερά που έδωσα τα ωραία λεφτουδάκια μου και δεν πήρα καν ολοκληρωμένη την ταινία. Αλλά καταλαβαίνω ότι πολλές φορές τρώμε κάτι κολλήματα που απλά δε μπορούμε να μην το έχουμε αυτό που θέλουμε. Δεν υπήρχαν extras τπτ στο dvd; Φαντάζομαι θα έχεις ήδη κοιτάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα