Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακυρο,για αυριο λεει στο λινκ που σας εδωσα!

(ωστοσο νομιζω οτι ειναι για σημερα,να το ελεγξετε αν ειναι γιατι ειχα την εντυπωση οτι για σημερα ελεγε η διαφημιση,το ιδιο λεει κ το προγραμμα)

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την ερχόμενη Δευτέρα, στο Alter, αμέσως μετά τα μεσάνυχτα, θα πρέπει λογικά να δείξει το 2ο μέρος μιας γερμανικής μίνι-σειράς του 2005 για τη ζωή και το τέλος του Albert Speer, του αγαπημένου αρχιτέκτονα του Χίτλερ. Δυστυχώς το site του σταθμού είναι τόσο χαζό, που δε μπορώ να βρω άκρη και να είμαι σίγουρη :-| Πάντως αξίζει να το δείτε.

• 2 μήνες μετά...
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για οσους ενδιαφερονται και δε το ξερουν,

σημερα 1:15 εχει στον Αντ1 το D.O.A,κλασσικο noir του 1950 (εχω την εντυπωση πως ισως ειναι το πρωτο κιολας..)

Ειναι αμεσως μετα το One Hour Photo (23:00) - κι αυτη ωραια ταινια κατα τη γνωμη μου. cheerz

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ΤΡΙΤΗ 27/03/2007 00:35

ΤΑΙΝΙΕΣ / Περιπέτεια

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΦΟΥΛ: ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (2003)

FOYLEʼS WAR: WAR GAMES

Κατάλληλο για όλους (Απαραίτητη η γονική συναίνεση)

Παίζουν: Μάικλ Κίτσεν, Άντονι Χάουελ, Χόνεισάκλ Γουίκς, Σάρα Γουίνμαν, Ιαν Ρεντφορντ

Γκιλς Φόστερ

Πολύ ατμοσφαιρική ταινία με εξαιρετική αναπαράσταση εποχής, πολύ ωραία φωτογραφία και ένα μελαγχολικό, ρετρό κλίμα που μας μεταφέρει σε άλλες εποχές. Αποτελεί έναν συνδυασμό ταινίας μυστηρίου, τοιχογραφίας εποχής και δράματος.

Οκτώβριος 1940. Στο αρχηγείο μιας στρατιωτικής εταιρίας στο Λονδίνο, μια νεαρή γραμματέας βρίσκεται νεκρή. Στο Χάστινγκς δολοφονείται ένα μέλος της ομάδας ειδικών φρουρών. Ο Φόιλ και ο Μίλνερ ανακαλύπτουν πως οι δύο αυτοί θάνατοι συνδέονται. Το χρήμα μιλάει σε μια διεθνή διάλεκτο. Ακόμη και σε καιρό πολέμου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...