Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα ρε gary μη βαρας...απλα,ενας που αρχιζει να βλεπει συστηματικα ταινιες οπως εγω πρεπει να εχει εναν οδηγο ας πουμε...ε,και ενας ενδεικτικος οδηγος-οχι πανακεια-ειναι το imdb οπου ψηφιζουν χιλιαδες ατομα...

δε λεω οτι ειναι αντικειμενικο,αλλα παντως προς το παρον το συμβουλευομαι....

μα δε μιλησα για την ταινια,απλα αν ηθελα να δω πολανσκι θα εβλεπα κατι αλλο ΠΡΩΤΑ !(ασε που ηθελα να δω την σκυλισια μερα)

Δημοσ.

καλα ρε gary μη βαρας...απλα,ενας που αρχιζει να βλεπει συστηματικα ταινιες οπως εγω πρεπει να εχει εναν οδηγο ας πουμε...ε,και ενας ενδεικτικος οδηγος-οχι πανακεια-ειναι το imdb οπου ψηφιζουν χιλιαδες ατομα...

δε λεω οτι ειναι αντικειμενικο,αλλα παντως προς το παρον το συμβουλευομαι....

μα δε μιλησα για την ταινια,απλα αν ηθελα να δω πολανσκι θα εβλεπα κατι αλλο ΠΡΩΤΑ !(ασε που ηθελα να δω την σκυλισια μερα)

Δημοσ.
καλα ρε gary μη βαρας...απλα' date='ενας που αρχιζει να βλεπει συστηματικα ταινιες οπως εγω πρεπει να εχει εναν οδηγο ας πουμε...ε,και ενας ενδεικτικος οδηγος-οχι πανακεια-ειναι το imdb οπου ψηφιζουν χιλιαδες ατομα...

[/quote']

δε βαράω αλλα το οτι 1000 ψησισαν την τάδε ταινια δε μου λέει τιποτα - ουτε ξέρω ποιοι ειναι ουτε ξέρω τα γουστα τους - υποψιν οτι μιλαμε για ενα site με προσβαση στον καθένα - αμα βρεθουνε δηλαδη 500 φανατικοι του Βιν Ντίζελ και χτυπήσει το XXX κορυφή ειναι ακόμα ενδεικτικος οδηγός για το αν ειναι καλή ταινια ;;

μα δε μιλησα για την ταινια,απλα αν ηθελα να δω πολανσκι θα εβλεπα κατι αλλο ΠΡΩΤΑ

john1987 : βλεπω bitter moon του polanski(η οποια δεν ειναι και απο τις καλες του,εχει και 6,7 στο imdb)...

dim_b : Το είδες και δεν σου άρεσε ή το λες επειδή έχει 6,7 στο imdb;

john1987 : δεν την εχω δει,το υποθετω μετα απο ενα γρηγορο search που εκανα...

Δημοσ.
καλα ρε gary μη βαρας...απλα' date='ενας που αρχιζει να βλεπει συστηματικα ταινιες οπως εγω πρεπει να εχει εναν οδηγο ας πουμε...ε,και ενας ενδεικτικος οδηγος-οχι πανακεια-ειναι το imdb οπου ψηφιζουν χιλιαδες ατομα...

[/quote']

δε βαράω αλλα το οτι 1000 ψησισαν την τάδε ταινια δε μου λέει τιποτα - ουτε ξέρω ποιοι ειναι ουτε ξέρω τα γουστα τους - υποψιν οτι μιλαμε για ενα site με προσβαση στον καθένα - αμα βρεθουνε δηλαδη 500 φανατικοι του Βιν Ντίζελ και χτυπήσει το XXX κορυφή ειναι ακόμα ενδεικτικος οδηγός για το αν ειναι καλή ταινια ;;

μα δε μιλησα για την ταινια,απλα αν ηθελα να δω πολανσκι θα εβλεπα κατι αλλο ΠΡΩΤΑ

john1987 : βλεπω bitter moon του polanski(η οποια δεν ειναι και απο τις καλες του,εχει και 6,7 στο imdb)...

dim_b : Το είδες και δεν σου άρεσε ή το λες επειδή έχει 6,7 στο imdb;

john1987 : δεν την εχω δει,το υποθετω μετα απο ενα γρηγορο search που εκανα...

Δημοσ.

συμφωνω,αλλα τι να κανω,ειναι μια ενδειξη για το ποσο καλη ειναι μια ταινια,δε λεω οτι ειναι αδιασειστη αποδειξη αλλα μια ενδειξη...(εξαλλου,πολλες εξαιρετικες ταινιες εχουν υψηλη βαθμολογια,δεν κυριαρχει το triple x)

βασικα,δεν το διατυπωσα καλα,επρεπε να ελεγα με βαση το imdb...αλλα τα ειχα παρει με τους ηλιθιους στον αλφα που εβαλαν αλλη ταινια...

Δημοσ.

συμφωνω,αλλα τι να κανω,ειναι μια ενδειξη για το ποσο καλη ειναι μια ταινια,δε λεω οτι ειναι αδιασειστη αποδειξη αλλα μια ενδειξη...(εξαλλου,πολλες εξαιρετικες ταινιες εχουν υψηλη βαθμολογια,δεν κυριαρχει το triple x)

βασικα,δεν το διατυπωσα καλα,επρεπε να ελεγα με βαση το imdb...αλλα τα ειχα παρει με τους ηλιθιους στον αλφα που εβαλαν αλλη ταινια...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Gary sto imdb.com psifizoun atoma apo olo ton kosmo. ean deis tous psifous se kathe teneia analitika (patontasto sto koumpi vote) tha deis posoi psifoi eine apo antres, posoi apo gynekes, posoi enhlikes, posoi pano apo 35, posoi apo us, posoi apo kapou allou kai kai kai.

E tora an mou les pos ola ayta mporei na eine pseftikoi logariasmoi apo fanatikous tote ola ta site, periodika ktl pou hparxoun eine ola anaksiopista

Δημοσ.

OXI!!

To rottentomatoes.com p.x. dexetai kritikes kai votes mono apo syntaktes/kritikous kai malista me kapoia kritiria.Symfwnoi,exei kai pagides(einai p.x. Amerikanoi i oti einai kritikoi dne leei tipota) alla to protimw apo to imdb pou OPOIOSDIPOTE dinei mia psifo.Kai vale katw tis TOP 250 tainies na deis poies pernoun treles psifous

Δημοσ.
sto imdb.com psifizoun atoma apo olo ton kosmo. ean deis tous psifous se kathe teneia analitika (patontasto sto koumpi vote) tha deis posoi psifoi eine apo antres' date=' posoi apo gynekes, posoi enhlikes, posoi pano apo 35, posoi apo us, posoi apo kapou allou kai kai kai.

[/quote']

εμενα δεν μου λέει τίποτα αν ειναι αντρας η γυναικα η 30 χρονών

tora an mou les pos ola ayta mporei na eine pseftikoi logariasmoi apo fanatikous

απ'οσα είπα εσυ αυτό καταλαβες ;;

tote ola ta site, periodika ktl pou hparxoun eine ola anaksiopista

για site δεν ξέρω αλλα στα περίοδικα (στα σοβαρα τουλαχιστον)

1ον γραφουν ατομα με καποιες γνωσεις και κάποια εμπειρια πανω στο σινεμα -

2ον συνήθως κάνουν και μια αναλύση

3ον οτι λενε το λενε επωνυμα και υπέυθυνα

4ον μπορείς να δείς πανω κάτω το γούστο του κάθε συντάκτη

ξαναλέω το μονο που βλέπεις είναι τι γουστάρουν οι πολλοί

με την ίδια λογική σε ενα αντοιστιχο μουσικό imdb πρώτος στη λίστα θα ήταν ο Φοίβος

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

hello everyone...

θα ηθελα να τονισω την ανευθυνοτητα και την αντι-επαγγελματικη συμπεριφορα του οποιου αρμοδιου....

το προγραμμα που ειχα ελεγε οτι ο αντεννα θα εβαζε την κυριακη στις 11 το βραδυ νομιζω,το eyes wide shut....αντι για αυτο εγω εγραψα στο βιντεο μια ταινια με το νικολας κειτζ....

τωρα δεν ξερω αν φταει ο αντεννα η το προγραμμα παντως νομιζω η ευθυνη ανηκει στο καναλι...f*** o**!

• 5 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...