Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
emena den mou arese kan i prwti kai giayto den eida oute tin deyteri.

den gelasa re paidia(poly). o crystal mou tin espage' date=' i kudrow glastra

kai o megas deniro se rolo pou den goustara na ton vlepw

SORRY![/quote']

swstotatoss!!!!

Επισκέπτης
Δημοσ.
o crystal mou tin espage' date=' i kudrow glastra

kai o megas deniro se rolo pou den goustara na ton vlepw[/quote']

Ε, αμα σου τη σπάει ο crystal, λογικό είναι να μη σου άρεσε η ταινία. Προσωπικά ήταν η πρώτη ταινία που βλέπω μ'αυτόν, οπότε δεν τον έχω συνδέσει με κάτι και μάλλον αυτό βοήθησε. Η kudrow πράγματι είναι γλάστρα αλλά τότε εγώ δεν έβλεπα φιλαράκια οπότε δεν με ένοιαξε ούτε αυτό :-) . Ε, από κει και πέρα ο ΝτεΝίρο μου άρεσε. Έβγαζε γέλιο και παρόλο το σεβασμό που του τρέφω (αυτονόητα) μου άρεσε να το βλέπω να βάζει τα κλάματα ως μεγάλος γκάνγκστερ και μέσα στα αναφιλητά να μουρμουράει ατάκες του τύπου "Fuckin' doctor. Ούτε αμοιβάδα δεν μπορείς να θεραπεύσεις. Μπουχουχου!" ή να ξεσπάει στο μαξιλάρι με το όπλο του!

Συγχωρεμένος πάντως. Just be more careful next time ;-)

Μήπως πάντως δεν το είδες και με ιδιαίτερα καλή παρέα; Γιατί οι κωμωδίες θέλουν κλίμα παρέας για να βγάλουν γέλιο (ή να είσαι μεθυσμένος, οπότε βλέπεις και μόνος σου).

Δημοσ.
Έχεις υπόψη σου ότι υπάρχει Analyze this και Analyze that[/b'], έτσι; Γιατί για το πρώτο, οι πιο πολλοί (συμπεριλαμβανομένου εμού του ιδίου) την βρήκαν πράγματι πολύ καλή. Και από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων για μένα πραγματικά. Την δεύτερη όμως δεν την έχω δει ακόμα, αλλά με αποθαρύναν οι κακές κριτικές και δεν την είδα. Εσένα σου άρεσε η δεύτερη ή την μπέρδεψες με την πρώτη;

για το that μιλάω - που είναι μια χαρα ταινια και ο Ντε Νίρο άψογος -

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σήμερα στις 21,00 στο star έχει το 13 days, πολιτικό θρίλερ με την κρίση στην Κούβα το '62. Και μαμώ τις ταινίες if u ask me. :)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στην ΕΤ1 αρχίζει αφιέρωμα στον Bergman. Οι ταινίες θα προβάλονται κάθε Σάββατο στις 11.45 και η αρχή γίνεται αυτή την εβδομάδα με την 7η σφραγίδα.

Δημοσ.
Στην ΕΤ1 αρχίζει αφιέρωμα στον Bergman. Οι ταινίες θα προβάλονται κάθε Σάββατο στις 11.45 και η αρχή γίνεται αυτή την εβδομάδα με την 7η σφραγίδα[/i'].

Nα που καμιά φορά λυπάται κανείς που δεν έχει τηλεόραση. Όταν αλλάξει πάρα πολύ και αυτά τα αφιερώματα γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση, πείτε μου να πάρω και εγώ μια :mad:

Δημοσ.

dim, sigoura apo auti tin vdomada?

nomizw exei deiksei, kati mou elege enas filos oti edeikse 4 bergman kapou,

mporei omws oxi i et1.

(siwpi, kalokairina paixnidia, kalokairi me ti monika ki allo ena, mou eipe)

tespa, estw kai twra, tha to exoume ypopsin mas, makari na prwtoarxizei loipon

Δημοσ.

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος. Πάντως το προηγούμενο Σάββατο δεν είχε ταινία του Bergman και το διαφημιστικό spot το είδα γιά πρώτη φορά χθες (αν και αυτό δε λέει τίποτε αφού σπανίως βλέπω τηλεόραση :P).

Δημοσ.
dim' date=' sigoura apo auti tin vdomada?

nomizw exei deiksei, kati mou elege enas filos oti edeikse 4 bergman kapou,

mporei omws oxi i et1.

(siwpi, kalokairina paixnidia, kalokairi me ti monika ki allo ena, mou eipe)

tespa, estw kai twra, tha to exoume ypopsin mas, makari na prwtoarxizei loipon[/quote']

Νομίζω ότι το αφιέρωμα στον Bergman το είχε στο κανάλι της Βουλής πριν λίγες εβδομάδες. Απ' ότι είδα κάνει κάτι πολύ καλά αφιερώματα αυτό το κανάλι. Αυτή την εβδομάδα είχε αφιέρωμα στον Τριφό.

Εγώ γιατί δεν το πιάνω αυτό το κανάλι; :(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...