Akujin Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 Δημοσ. 4 Απριλίου 2005 mou tin dinei o joseph fiennes!!.... mono+mono gia ayti tin geloia fatsa, den ekatsa pote na to dw ayto kai dyskola tha katsw kai twra... mono gamato den mou fenetai emena pantws... (meroliptw ki oploforw la la la lalala....) -filika-
dim_b Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Δημοσ. 7 Απριλίου 2005 Bowling for Columbine Σήμερα τα μεσάνυχτα στην ET1.
mert Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Ice Age ston antenna thn allh tetarth stis 9:00.
dim_b Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Δημοσ. 15 Απριλίου 2005 Μετά το Lost, έρχεται στο Filmnet και το Desperate Housewives. Ξεκινάει στις 17 Μαίου και θα προβάλεται κάθε απόγευμα στις 7.
-nick- Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 Δημοσ. 16 Απριλίου 2005 MEGA ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04:00 "Π" μα καλα γιατι τοσο αργα ? ontos oi anthropoi einai mlkes. btw to π foberth tainia tin eixa dei otan exei protobgei ston kinhmatografo, aspromaurh. yparxei k se DVD nomizo an mporeite noikiaste thn.
mert Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Δημοσ. 3 Μαΐου 2005 Shmera sto mega stis 3:00 exei time bandits toy Terry Gilliam.Kai nai einai mlks.
paschalia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Ειχε χτες στο Μεγα το ''Analyze that'' . Ευχαριστω (ταμα της κανω) την περιοδο εκεινη της ζωης μου που δεν πηγαινα σε σινεμα και ετσι γλυτωσα απο αυτο το θεαμα .. Οτι θα εβλεπα τον ΝτεΝιρο να παιζει παρωδια μιουζικαλ ειναι κατι που δεν το φανταζομουν ουτε στον χειροτερο εφιαλτη μου ..
Gary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Ειχε χτες στο Μεγα το ''Analyze that'' . Ευχαριστω (ταμα της κανω) την περιοδο εκεινη της ζωης μου που δεν πηγαινα σε σινεμα και ετσι γλυτωσα απο αυτο το θεαμα .. Οτι θα εβλεπα τον ΝτεΝιρο να παιζει παρωδια μιουζικαλ ειναι κατι που δεν το φανταζομουν ουτε στον χειροτερο εφιαλτη μου .. αυτο ειναι απο τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων μα καλα μονο σε μενα αρεσε ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 αυτο ειναι απο τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων μα καλα μονο σε μενα αρεσε ;;; Έχεις υπόψη σου ότι υπάρχει Analyze this και Analyze that, έτσι; Γιατί για το πρώτο, οι πιο πολλοί (συμπεριλαμβανομένου εμού του ιδίου) την βρήκαν πράγματι πολύ καλή. Και από τις καλύτερες κωμωδίες των τελευταίων χρόνων για μένα πραγματικά. Την δεύτερη όμως δεν την έχω δει ακόμα, αλλά με αποθαρύναν οι κακές κριτικές και δεν την είδα. Εσένα σου άρεσε η δεύτερη ή την μπέρδεψες με την πρώτη;
paschalia Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Manuel μη την δεις . Αν εχεις μια καλη γνωμη για τον ΝτεΝιρο , διεγραψε την ακομα και σαν σκεψη .
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Και στο τρέιλερ δε με ενθουσίασε ο ΝτεΝίρο... Μάλλον θα την αποφύγω (όπως έπραξα τόσα χρόνια).
Akujin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2005 emena den mou arese kan i prwti kai giayto den eida oute tin deyteri. den gelasa re paidia(poly). o crystal mou tin espage, i kudrow glastra kai o megas deniro se rolo pou den goustara na ton vlepw SORRY!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα