konnak Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Μα πολύ τρελά λεφτά! Μου θυμίζει πριν λίγα χρόνια τη θυγατρική Alpha Digital που είχε αγοράσει τα δικαιώματα όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων και στη μέση της χρονιάς...χρεωκόπησε! Πάντως, φέτος ο Alpha έχει κάνει γενικώς πολλές επενδύσεις. Πήρε και τα ηνία στις ειδήσεις, έχει ανέβει πολύ...Και άλλα κανάλια έχουν διαφημίσει καινούριες ταινίες, αλλά το Alpha μας κούφανε τελείως! ΥΓ: Να προσθέσω και το Two Towers...
KaizerSoze Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 YEAHHHHHHHHHHHHHHH,KAI EPSAXNA RE FILE!!Milame eixa kollisei,paroses egrapsa elega "Re gamwto,xexnaw to biggest blockbuster".Kala pou mou to thymises
konnak Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2004 Εμένα πάντως πιο πολύ εντύπωση μου έκανε το Mystic River. Νομίζω είναι το πιο πρόσφατο απ' όλα...(ίσως να ήταν για μένα, θυμάμαι ότι είχαν καθυστερήσει να το φέρουν τα Ster cinemas εδώ...)
KaizerSoze Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2004 Emena vasika mou ekane entypwsi to Kill Bill. Anyway pantws pisteuw perisotera skasane gia tonm Arxonta
dim_b Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2004 Το Star την Κυριακή στις 9 έχει το It του Stephen King.
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 ΤΡΙΤΗ ΝΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 21:45
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 ΤΡΙΤΗ ΝΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 21:45 Αν και Ολυμπιακός δεν αντέχω να μην το πω: Καλά, δεν ντρέπονται εκεί στην κρατική τηλεόραση; Βάζουν πάλι σκληρό πορνό σε ώρες που θα βλέπουν ανήλικα παιδιά; Δεν μάθανε τίποτα από τις προηγούμενες χρονιές; Το ΕΡΣ τι κάνει, άπραγο θα μείνει;
konnak Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Η ταινία είναι sequel μιας ταινίας που προβλήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη. Αναλυτικά: Τετάρτη 22/9: Episode I (aka Deportivo-OSFP): A New Hope Τρίτη 28/9: Episode II (aka OSFP-Liverpool): The Empire Strikes Back Το δεύτερο μέρος είναι πιο σκοτεινό, και οι καλοί χάνουν στο τέλος... Μέχρι στιγμής έχει διαψευστεί η πληροφορία ότι θα υπάρξει και Episode III: The Return of the Jedi (aka The Return of Gavros), αφού το Episode II θα προβάλλεται μέχρι το τέλος της σεζόν... ΥΓ: Μόνο εγώ θεωρώ ανούσια την υπενθύμιση ενός αγώνα εδώ; Ποιός ποδοσφαιρόφιλος δεν ξέρει αν και πότε παίζει η ομάδα του;
theobabis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 xaaxxaaxxaxaxaaxaxaaxxa Εγραψες konnak
dim_b Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 paredwse, πολύ απαισιόδοξος είσαι. Μάλλον σε έχουν χαλάσει οι κακές παρέες EXSARXEIA_CITY, το topic αφορά ταινίες που προβάλλονται στην τηλεόραση
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2004 paredwse' date=' πολύ απαισιόδοξος είσαι. Μάλλον σε έχουν χαλάσει οι κακές παρέες [...'] Χαχαχα, σωστό κι αυτό...
dim_b Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Αυτή τη στιγμή στο MEGA έχει το El Mariachi
Cristina Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Και την Παρασκευή στις 23:50, επίσης στο MEGA, έχει: 'Ο Χρησμός Της Πεταλούδας'
Panahs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Τελικά παιδιά διαψευστήκατε. Ο γαύρος τα πήγε μια χαρά. Κι αν συνεχίσει έτσι δεν μας βλέπω να έχουμε ελπίδες (εμείς οι βάζελοι )!!
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2004 telika konnak to EPISODE III girizete auti ti stigmi !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα