Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μα πολύ τρελά λεφτά! Μου θυμίζει πριν λίγα χρόνια τη θυγατρική Alpha Digital που είχε αγοράσει τα δικαιώματα όλων των ποδοσφαιρικών ομάδων και στη μέση της χρονιάς...χρεωκόπησε!

Πάντως, φέτος ο Alpha έχει κάνει γενικώς πολλές επενδύσεις. Πήρε και τα ηνία στις ειδήσεις, έχει ανέβει πολύ...Και άλλα κανάλια έχουν διαφημίσει καινούριες ταινίες, αλλά το Alpha μας κούφανε τελείως!

ΥΓ: Να προσθέσω και το Two Towers...

Δημοσ.

Εμένα πάντως πιο πολύ εντύπωση μου έκανε το Mystic River. Νομίζω είναι το πιο πρόσφατο απ' όλα...(ίσως να ήταν για μένα, θυμάμαι ότι είχαν καθυστερήσει να το φέρουν τα Ster cinemas εδώ...)

• Super Moderators
Δημοσ.
ΤΡΙΤΗ ΝΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 21:45

Αν και Ολυμπιακός δεν αντέχω να μην το πω:

Καλά, δεν ντρέπονται εκεί στην κρατική τηλεόραση; Βάζουν πάλι σκληρό πορνό σε ώρες που θα βλέπουν ανήλικα παιδιά; Δεν μάθανε τίποτα από τις προηγούμενες χρονιές; Το ΕΡΣ τι κάνει, άπραγο θα μείνει;

:P

Δημοσ.

Η ταινία είναι sequel μιας ταινίας που προβλήθηκε την προηγούμενη Τετάρτη. Αναλυτικά:

Τετάρτη 22/9: Episode I (aka Deportivo-OSFP): A New Hope

Τρίτη 28/9: Episode II (aka OSFP-Liverpool): The Empire Strikes Back

Το δεύτερο μέρος είναι πιο σκοτεινό, και οι καλοί χάνουν στο τέλος...:-)

Μέχρι στιγμής έχει διαψευστεί η πληροφορία ότι θα υπάρξει και Episode III: The Return of the Jedi (aka The Return of Gavros), αφού το Episode II θα προβάλλεται μέχρι το τέλος της σεζόν...:-)

ΥΓ: Μόνο εγώ θεωρώ ανούσια την υπενθύμιση ενός αγώνα εδώ; Ποιός ποδοσφαιρόφιλος δεν ξέρει αν και πότε παίζει η ομάδα του;

Δημοσ.

paredwse, πολύ απαισιόδοξος είσαι. Μάλλον σε έχουν χαλάσει οι κακές παρέες :P

EXSARXEIA_CITY, το topic αφορά ταινίες που προβάλλονται στην τηλεόραση ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
paredwse' date=' πολύ απαισιόδοξος είσαι. Μάλλον σε έχουν χαλάσει οι κακές παρέες :P

[...']

Χαχαχα, σωστό κι αυτό... :lol:

Δημοσ.

Τελικά παιδιά διαψευστήκατε. Ο γαύρος τα πήγε μια χαρά. Κι αν συνεχίσει έτσι δεν μας βλέπω να έχουμε ελπίδες (εμείς οι βάζελοι :P)!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...