Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεωρώ λίγο υπερβολή τα 32. με τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον. επομένως ας μείνω στις 2 4άρες. η εμφάνιση έρχεται δεύτερη σε σχέση με την απόδοση ή την τιμή.

το μόνο που με προβλημάτισε σε αυτά που είπες παραπάνω είναι τα περισσότερα voltage. αν μπορείς να μου πεις πρακτικά τι αλλάζει με τα περισσότερα ή λιγότερα voltage? είναι η επιδόσεις? η κατανάλωση?

ελπίζω να μην το ανέφερες λόγω του τροφοδοτικού που είδαμε πιο πάνω ότι μάλλον με καλύπτει οριακά

Δημοσ.

θεωρώ λίγο υπερβολή τα 32. με τα σημερινά δεδομένα τουλάχιστον. επομένως ας μείνω στις 2 4άρες. η εμφάνιση έρχεται δεύτερη σε σχέση με την απόδοση ή την τιμή.

το μόνο που με προβλημάτισε σε αυτά που είπες παραπάνω είναι τα περισσότερα voltage. αν μπορείς να μου πεις πρακτικά τι αλλάζει με τα περισσότερα ή λιγότερα voltage? είναι η επιδόσεις? η κατανάλωση?

ελπίζω να μην το ανέφερες λόγω του τροφοδοτικού που είδαμε πιο πάνω ότι μάλλον με καλύπτει οριακά

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.550729

ταση 1.65V

και η corsair τάση 1.5v

.

η διαφορα για το τροφοδοτικο ειναι μηδαμηνη.

απλα λογω μητρικης που ειναι ΜΑΞ στα 1600 συχνοτητα μνημης

παρε κατι σε 1.5v να εχεις το κεφαλι σου σιγουρο.

οπως αυτες http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552645

Δημοσ.

οσο μεγαλυτερη ταση τοσο μεγαλυτερη συχνοτητα.

οσο μεγαλυτερη ταση τοσο περισσοτερες πιθανοτητες ασταθειας.

αλλα τωρα για αυτα την διαφορα.. 1.5 σε 1.65 η διαφορα ειναι μηδαμηνη.

διαβάζοντας ομως συγκεκριμενα για την CPU σου ολοι χρησημοποιουν 1.5V

οποτε παρε κατι εκει.

-------------------------------------------------------------------------

και αυτες ειναι ωραιες.

www.e-shop.gr/product?id=PER.550403

παντως απο ολες αυτες που σου εδειξα τις Kingston εχω δουλεψει απειρες φορες με τις μπλε.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.552645

οι οποιες ειναι σκυλια :) :) :)

και η kingston δινει εγγυήση εφ ορου ζωης.... (η kingston οχι το eshop)

[ τωρα οσον αφορα τα voltages χωρις να ειμαι σιγουρος πιστευω στα χαρακτηριστικα ειναι εως 1.65ν πραγμα που σημαινει οτι θα παίξει η μνημη με ayto στις ρυθμισεις στο 1.5 και θα αποδοσει αντιστοιχα με της προδιαγραφες της μητρικης και της CPU αν κάποιος είναι γνώστης για το συγκεκριμενο θέμα ας μας διαφωτισει. ]

παντος για την μητρικη σου + CPU παρε σε 1.5  (μην πεσεις σε περιπετειες)

sorry αν σε μπερδεψα :whistle:

Δημοσ.

Η τάση των Kingston είναι από 1.5 έως 1.65V.http://www.kingston.com/us/memory/hyperx/blu/black

To 1,65 είναι ένα γενικό άνω όριο τάσης για τις μνήμες. Όλες αυτό έχουν. /Το e-shop δεν έγραψε σωστά τα specs των καρτών. Δεν σημαίνει ότι οι μνήμες τρέχουν με 1,65, αλλά ότι ΑΝ θέλει κανείς να κάνει overclocking στις μνήμες (δεν το συνιστώ καθόλου αυτό) τότε το όριο που έχει είναι το 1,65V. Στα default profiles οι μνήμες αυτές θα τρέξουν με 1,5V. 

Και η διαφορά 1,5 με 1,65V δεν είναι αμελητέα για τις μνήμες. Ίσως είναι αμελητέα για την κατανάλωση όλου του συστήματος. Έτερον εκάτερον.

Και ένας γενικός κανόνας. ΠΑΝΤΑ κοιτάμε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Tα καταστήματα γράφουν ό,τι χαζομάρα θέλουν στις ιστοσελίδες τους.

Δημοσ.

Η τάση των Kingston είναι από 1.5 έως 1.65V.http://www.kingston.com/us/memory/hyperx/blu/black

To 1,65 είναι ένα γενικό άνω όριο τάσης για τις μνήμες. Όλες αυτό έχουν. /Το e-shop δεν έγραψε σωστά τα specs των καρτών. Δεν σημαίνει ότι οι μνήμες τρέχουν με 1,65, αλλά ότι ΑΝ θέλει κανείς να κάνει overclocking στις μνήμες (δεν το συνιστώ καθόλου αυτό) τότε το όριο που έχει είναι το 1,65V. Στα default profiles οι μνήμες αυτές θα τρέξουν με 1,5V. 

Τελεια αυτη την εντυπωση ειχα και εγω απλα δεν ειμουν σιγουρος.

Και η διαφορά 1,5 με 1,65V δεν είναι αμελητέα για τις μνήμες. Ίσως είναι αμελητέα για την κατανάλωση όλου του συστήματος. Έτερον εκάτερον.

Για το τροφοδοτικο μιλουσαμε.

Και ένας γενικός κανόνας. ΠΑΝΤΑ κοιτάμε τα χαρακτηριστικά των προϊόντων από την ιστοσελίδα της εταιρείας. Tα καταστήματα γράφουν ό,τι χαζομάρα θέλουν στις ιστοσελίδες τους.

Εχεις απολυτο δικιο!

• Like 1
Δημοσ.

Έχω pc με 4570 και την Gigabyte H87. Δεν εχω κανένα πρόβλημα με τη μητρική εκτός του on/off charge γιατί μένουν ανοιχτά όλα τα περιφερειακά που είναι συνδεδεμενα στο pc αν και νομίζω ότι γίνεται να το απενεργοποιήσεις.

Δημοσ.

Τελικά συνδύασα 4570 με Gigabyte H87 και μνήμες Link.png Site: αυτές γιατί πήγα από πλαίσιο να τα πάρω και δεν μπορούσα να περιμένω να μου τα στείλει το e-shop :P . δοκίμασα να το ζορίσω λίγο με Call of Duty Ghosts με όλα στο τέρμα και το τροφοδοτικό τα έβγαλε πέρα οπότε φαντάζομαι είναι κομπλέ αν και 520W. Τρόμαξα λίγο όταν δεν μπουτάρανε τα Windows αλλά μετά είδα ότι συμβαίνει αυτό όταν αλλάζεις motherboard. Τελικά με μία εντολή σε τερματικό έβαλα τους drivers και άνοιξε. Τώρα μένει μόνο να ασχοληθώ με τις ρυθμίσεις του BIOS γιατί είναι αρκετές και αργότερα να πάρω έναν SSD. Ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σας.

• Like 1
Δημοσ.

Χωρις να τις εχω δει καν λογο brand name Gigabyte.

-----------------------

τωρα τις είδα..... και οι 2 ειναι πολυ καλες.

αν θες overclock ή gaming features η asrock ειναι καλυτερη επιλογη.

αν θες κατι για πιο σταθερο συστημα και πιο αξιοπιστο Gigabyte (εχει και dual Bios)

πάντως εγω θελωωω και τις δυοοοοοοοοοοοοοο :) :) :)

συγνώμη για την παρέμβαση και πιστεύω το θέμα ότι έχει κλείσει αλλά ρε παλικάρι σου λέει ο φίλος 4570 και Η 87 και του λες για overclock? και ότι η asrock είναι καλύτερη επιλογή για game?αμα δεν ξέρουμε ούτε τα βασικά καλό είναι να μην δίνουμε συμβουλές και να παίρνουμε άτομα στο λαιμο μας όπως κάνουμε και εμείς. υπάρχουν πιο ειδικοί και πιο έμπειροι να το κάνουν αυτό στο site και να βοηθάνε τον κόσμο και από ότι βλέπω τον επεισες κιόλας πιο κάτω.

Δημοσ.

συγνώμη για την παρέμβαση και πιστεύω το θέμα ότι έχει κλείσει αλλά ρε παλικάρι σου λέει ο φίλος 4570 και Η 87 και του λες για overclock? και ότι η asrock είναι καλύτερη επιλογή για game?αμα δεν ξέρουμε ούτε τα βασικά καλό είναι να μην δίνουμε συμβουλές και να παίρνουμε άτομα στο λαιμο μας όπως κάνουμε και εμείς. υπάρχουν πιο ειδικοί και πιο έμπειροι να το κάνουν αυτό στο site και να βοηθάνε τον κόσμο και από ότι βλέπω τον επεισες κιόλας πιο κάτω.

καταρχην δεν χρειαζετε να ζητας συγνωμη.

τωρα στα θεματα που εβαλες.

1) ο φιλος δεν ηθελε overclock ηθελε ενα σταθερο συστημα και πηρε Gigabyte. (οχι την asrock που νομιζεις)

2) η συγκριση στην συνεχεια της κουβέντας εγινε μεταξυ των brand name γενικοτερα και οχι συγκεκριμένα στα μοντελα. παρολα αυτα το οτι σημερα εχει τον 4570 αυριο δεν σημαινει οτι δεν μπορει να αλλαξει επεξεργαστη. (για μητρικες μιλουσαμε γενικοτερα)

3) overclock και gaming features δεν ειναι το ιδιο πραγμα. Επισης overclock δεν ειναι μονο οταν φερνεις το hardware στα ορια και μικρες ρυθμισεις θεωρουνται overclock. (τέλος δεν ειπα οτι ειναι καλυτερη για Gaming. ειπα οτι εχει gaming features)

4) Πάντα μα πάντα προσπαθω να αποφευγω επιπόλαιες απαντησεις οπώς εκανα και με τα voltage για τις μνημες, που παρολο ειμουν σχεδον σιγουρος δεν το εθεσα ετσι αλλα ζητησα καποιος που το ξέρει 100% να το επιβεβαιώση.

5) Πιστευω οτι αναμεσα σε Gigabyte και Asrock  σαν brand name οτι η Gigabyte ειναι καλυτερη (το ιδιο και οι υπολοιποι εδω και μεχρι ενας φιλος είχε το ιδιο συστημα και το προτεινε). αν εχεις διαφορετικη αποψη ανοιξε ενα θέμα να απαντησουν οι "ειδικοι". να δουμε και τα αποτελεσματα μεταξυ Gigabyte vs Asrock.

6) οσον αφορα το 4570 και Η87

δες το παρακατω και θέλω να πιστευω οτι θα το διαβασεις και θα το κατανοησεις καλυτερα απο οτι εκανες στις απαντησεις εδω.

http://www.asrock.com/news/index.asp?ID=1461

http://www.tomshardware.com/news/h87-express-overclocking-bug,23273.html

Όποτε πολυ κάλα κανεις και αφηνεις τους "ειδικους" να απαντανε σε αυτα τα θέματα, τουλαχιστον εχεις αυτογνωσια.

και τελος εκφρασεις του στυλ δεν ξέρουμε ουτε τα βασικα ή τον πηρες στον λαιμο σου λυπαμε που θα το πω αλλα το μονο χαρακτηρισμο που μπορω να δωσω ειναι οτι ειναι επιπόλαιες. (ουτε καν διαβασες ολη την συζητηση εισαι εκτος θέματος).

ας μας πει ο φιλος αν ειναι ευχαριστημενος με την επιλογη του η οχι.

Υ.Γ. Προσπαθησα να ειμαι ευγενικος και αντικειμενικος στην απαντηση μου, προσεξε το υφος σου και τους χαρακτηρισμους σου στην επομενη σου απαντηση γιατι θα σου απαντησω ανάλογως. Εξου αλλωστε και το Nick μου. καντο ενα google translate να καταλαβεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...