Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ηθελα οδηγειες με το πως να κανω port forward στο call of duty ghosts .Εψαξα στο portforward.com αλλα δεν εχει για το συγκεκριμένο μοντέλο

Μπορει κάποιος να με βοηθήσει??

Ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Καλησπέρα σας θα ηθελα οδηγειες με το πως να κανω port forward στο call of duty ghosts .Εψαξα στο portforward.com αλλα δεν εχει για το συγκεκριμένο μοντέλο

Μπορει κάποιος να με βοηθήσει??

Ευχαριστώ!!!

a.βρες οδηγιες για αλλο tp link.ολα πανω κατω ειναι τα ιδια.ειτε εχουν καρτελλα virtual server ειτε port forward.μετα απλα θες τα ports που θα τα δεις στο portforward.com.

αν εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια .σου δινω και το Link αμα μου πεις.

αν εχει dmz το ρουτερ τοτε μπορεις να κανεις dmz και να ανοιξεις ολα τα ports αυτοματως για την ip που θα δωσεις(την ip τoυ pc*που καλο ειναι να την δωσεις καρφωτα*).

Δημοσ.

ειδα ολες τισ οδηγείες για TP link αλλα καμια δεν ταιριαζει..Εχει μια καρτέλα που λεει 

DMZ και μεσα εχει επιλογη enable/disable και εχει και αλλο ενα π γραφει 

DMZ Host IP Address και εκει βαζω οτι θέλω.

Εχω ΟΤΕΝΕΤ συνδεση.

Επισης εχει αλλη μια καρτέλα π γράφει virtual servers και εκει εχει αυτα:

Virtual server defines the mapping from WAN service port to LAN server. All requests from the Internet to this service port will be redirected to the computer specified by the server IP.

Note: Virtual Server setup is supported only when there is available interface. Ports used by Remote Management or CWMP will not work.

Interface:pppoe_8_35_0_d

Service Port:(XX-XX or XX)

IP Address:

Internal Port:(XX or keep empty. If it's empty, Internal port equals to Service port)

Protocol: ALL TCP UDP 

Status: Enabled Disabled 

Common Service Port: ---Please Select--- DNS FTP GOPHER HTTP NNTP POP3 PPTP SMTP SOCK TELNET 

Σε αυτα λογικα κατι θα βαζω αλλα ποιος ξερει τι??!!χαχα
Δημοσ.

το dmz αν το κανεις enable και βαλεις την Ip του Pc σου θα σου ανοιξει ολα τα ports για την Ip που του εδωσες.καλο ειναι στo pc Οπως λεει και το Port
forward.com να δωσεις καρφωτα ip στην καρτα δικτυου για να μην αλλαζει.
β.αφου εχεις οτενετ πρεπει να κλεισεις την αυξημενη ασφαλεια.

Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις
O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις.
Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας.
Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας.
Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας.
O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες:
TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000
UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434.
Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση.

γ.τωρα για το virtual server
δινεις το Port Που θες να γινει Port forward πχ 8000 η δινεις πχ 8000-8002
δινεις την ip του pc σουοπως και στο dmz.
internal port δινεις οτι στο service port η το αφηνεις αδειο.σπανια θα χρειαστει να γραψεις κατι διαφορετικο και θα στο ελεγε το παιχνιδι(θα σου λεγε οτι πχ κανε port forward την θυρα 8000 στην θυρα 7300).πες οτι δεν το ειπα ποτε.
protocol σου λεει το παιχνιδι αν θελει tcp η Udp.το ευκολο ειναι να βαλεις και τα 2.
status enable για να ενεργοποιηθει.
στο service σου εχει τα ετοιμα που βλεπεις πχ http,dns Κτλ.εσυ το αφηνεις οπως ειναι δηλαδη να μην γραφει τιποτα η να γραφει custom,user defined οτι δηλαδη θα το ορισεις εσυ.
αν διαλεξεις πχ Http τοτε αυτοματα στην πορτα θα σου βαλει 80 .τα ετοιμα τα εχει με σκοπο να σε γλυτωνει να γραφεις εσυ τα ports.εσυ εφοσον θες για παιχνιδι και δεν υπαρχει εκει βαζεις custom η το αφηνεις κενο.

Δημοσ.

πωπω σε ευχαριστω πολύ με κατατόπισες πλήρως!!μολις γυρισω απο τη δουλεια θα ασχοληθώ να το βρω..καταλαβα τι γινεται τωρα!!

thanks και παλι!!

Α κ κατι τελευταιο..Υπαρχει καποιος τροπος να επαληθεύσω οτι ειναι open port σε αυτα που του εδωσα?κανενα προγραμματακι δηλαδη η κατι αλλο?

Δημοσ.

πωπω σε ευχαριστω πολύ με κατατόπισες πλήρως!!μολις γυρισω απο τη δουλεια θα ασχοληθώ να το βρω..καταλαβα τι γινεται τωρα!!

thanks και παλι!!

Α κ κατι τελευταιο..Υπαρχει καποιος τροπος να επαληθεύσω οτι ειναι open port σε αυτα που του εδωσα?κανενα προγραμματακι δηλαδη η κατι αλλο?

οτι ειναι εδω ειμαστε.

εγω κανω ενα ευκολοο τεστ.κανω Port forward πχ το port 3333 .μετα παω στο Mtorrent και στα Preferences του και βαζω το Port 3333.κλεινω το μτορρεντ και το ξανανοιγω για να ειμαι σιγουρος οτι το πηρε.

μετα πανω στο www.canyouseeme.org και τεσταρω το Port.

το λεω αυτο με το τορρεντ διοτι πρεπει να τρεχει το προγραμμα που χρησιμοποιει το Port για να στο βγαλει ανοιχτο.το Mtorrent επειδη ειναι ευκολο να του ορισεις το POrt που θες και ειναι ευκολο και να το ανοιξεις να τρεχει σαν προγραμμα ειναι ευκολο σαν δοκιμη.

το www.canyouseeme.org απλα αν θυμαμαι σωστα ψαχνει πρωτα για το Port σε tcp αν ειναι ανοιχτο και μετα σε udp>αν δεν ειναι ανοιχτο σε tcp νομιζω δεν το τεσταρει σε Udp.αυτο στο λεω σε περιπτωση που το παιχνιδι θελει καποιο Port μονο σε Udp.αν και αν θελει ενα port μονο για Udp αλλα εσυ το βαλεις και tcp και Udp δεν εχεις θεμα.η το κανεις το port Τεστ και μετα το βαζεις σκετο Udp.παντως αν εχεις ανοιξει σωστα το ενα port τοτε ολα θα παιζουν εκτος αν σε κοβει firewall στο pc η αν εχεις  ανοιχτη την αυξημενη ασφαλεια της οτενετ.σου ειπα πιο πανω πως την κλεινεις.οταν την κλεισεις κανεις και reboot το ρουτερ ή κανεις connect ,disconnect για να ξανασηκωσει Ppp και να παιξει η απενεργοποιση της αυξημενης ασφαλειας.

Δημοσ.

To αγορασα προχθες.

Ειναι ευκολο αλλά δεν χρειάζεται αν εχεις το UPNP ανοικτο

Δες απο τον emylator που έχει η TP-link

http://www.tp-link.com/resources/simulator/TD-W8970_v1/index.htm

Πας forwarding --> UPNP και ελεγχεις εκει.

Αν εχεις ακομα προβλημα πας forwarding-->Virtual server και βάζεις όπως στο παράδειγμα

Πρακτικά με Origin και Utorrent δεν χρειάστηκε παραμονο το UPNP που όταν ηταν η εφαρμογή ενεργή , έγραφε τις πορτες που είχε ανοιξει και με μια περιγραφη!!!!!

Δημοσ.

To αγορασα προχθες.

Ειναι ευκολο αλλά δεν χρειάζεται αν εχεις το UPNP ανοικτο

Δες απο τον emylator που έχει η TP-link

http://www.tp-link.com/resources/simulator/TD-W8970_v1/index.htm

Πας forwarding --> UPNP και ελεγχεις εκει.

Αν εχεις ακομα προβλημα πας forwarding-->Virtual server και βάζεις όπως στο παράδειγμα

Πρακτικά με Origin και Utorrent δεν χρειάστηκε παραμονο το UPNP που όταν ηταν η εφαρμογή ενεργή , έγραφε τις πορτες που είχε ανοιξει και με μια περιγραφη!!!!!

για να τα πουμε και λιγο πιο αναλυτικα στην ουσια το Upnp προσπαθει να επικοινωνησεει με το application(εφοσον και εκεινο εχει το Upnp ανοιχτο πχ mtorrent) και αφου τα βρουν τοτε ανοιγουν προσωρινα τα ports που θελει το προγραμμα.

προσωπικη αποψη τωρα.εγω παντα κλεινω το Upnp στο ρουτερ γιατι δεν ειναι το θεμα οτι το θεωρω κενο ασφαλειας(που ειναι) αλλα οτι δεν θελω το καθε πραγμα να κανει τα δικα του.προτιμω να ανοιξω το port που θελω εγω παρα να εμπιστευτω το προγραμμα και το Upnp στο ρουτερ για να το κανουν.

οπως υπαρχει και το dmz που στην ουσια για την Ip που θα δωσεις σου ανοιγει ολα τα ports.απο το 1 μεχρι το 65535.ειναι για αυτους που εχουν φρικαρει και δεν μπορουν να ανοιξουν το nat σε κατι Playstation η σε κατι παιχνιδια και σου λενε ανοιξε τα ολα να τελειωνουμε.επισης το Upnp δεν σημαινει οτι παιζει παντου.σε καποια προγραμματα ,παιχνιδια,εφαρμογες πρεπει να κανεις dmz ή port forward υποχρεωτικα.δεν παιζει Upnp.δεν ειναι User friendly.

Δημοσ.

εγώ παντως ενεργοποίησα το dmz,και στη συνεχεια ανοικσα και τις πορτες που λεει για το παιχνιδι..

Φαινεται καλυτερο τωρα..θα δειξει..δεν ειμαι κ πολύ του ειδους και δεν πολυκαταλαβαίνω αυτα π λέτε!!χαχαχα τα βασικα τα εκανα..

poulinos αυτο που μ ειπες με τον ΟΤΕ δυστηχώς δεν μπορώ να το βρω..παπαω στη σελιδα και δεν μ βγαζει κατι αντιστοιχο με αυτο π λες..αρχικα πατάω αλλαγή κωδικου και με ωαζει σε κάποιο activation site βαζω username ,pass και μετα μ λεει να ενεργοποιήσω μια εξτρα υπηρεσία..δεν το εκανα γιατι δεν ξερω τι γινεται..μην μ ερθει καμια κατραπακια στο λογαριασμο μου χαχαχαχα!

Δημοσ.

εγώ παντως ενεργοποίησα το dmz,και στη συνεχεια ανοικσα και τις πορτες που λεει για το παιχνιδι..

Φαινεται καλυτερο τωρα..θα δειξει..δεν ειμαι κ πολύ του ειδους και δεν πολυκαταλαβαίνω αυτα π λέτε!!χαχαχα τα βασικα τα εκανα..

poulinos αυτο που μ ειπες με τον ΟΤΕ δυστηχώς δεν μπορώ να το βρω..παπαω στη σελιδα και δεν μ βγαζει κατι αντιστοιχο με αυτο π λες..αρχικα πατάω αλλαγή κωδικου και με ωαζει σε κάποιο activation site βαζω username ,pass και μετα μ λεει να ενεργοποιήσω μια εξτρα υπηρεσία..δεν το εκανα γιατι δεν ξερω τι γινεται..μην μ ερθει καμια κατραπακια στο λογαριασμο μου χαχαχαχα!

ειναι διπλη δουλεια  αυτο που εκανες.κανονικα κανεις η το ενα η το αλλο:P.τo port forward γινεται πιο δυσκολα αλλα πιο safe απο το dmz.

τωρα για την αυξημενη ασφαλεια αμα δεν το βρισκεις αν και μου φαινεται παραξενο γιατι πολυς κοσμος το εχει κανει τοτε μιλα με οτε να στο κλεισουν αυτοι.δεν εχω ευκαιρο Username/password otenet για να το τσεκαρω.

Δημοσ.

τιποτα.anytime>παντως αμα ψαξεις για την αυξημενη ασφαλεια θα το βρεις.και αν εχεις ορεξη πειραματισου μονο με port forward και οχι με dmz.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...