Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα

Ειμαι κ εγω πλεον κατοχος μιας Samsung46F6400 κ ειμαι αρκετα ευχαριστημενος....

Ειδικα στο 3δ ειναι απεχτη νομιζω καλυτερα κ απο σινεμα .... Προτεινω το βρεχει κεφτεδες 2 σε 3δ το οποιο ειδα χτες κ ενθουσιαστηκα οχι απο την ταινια αλλα απο την αποδοση του 3δ...

Αυτα για την τηλεοραση στο θεμα μου τωρα...

Η τηλεοραση ειναι συνδεμενη με τον υπολογιστη σαν μονιτορ.

Οσο ο υπολογιστης ειναι κλειστος τα καναλια δουλευουν ολα μια χαρα οταν τον ανοιξω τοτε ξεκινανε οι παρεμβολες κ χανοντε ολα τα καναλια....

Μετα απο πολυ ψαξιμο διαπιστωσα οτι αν αφαιρεσω το HDMI (2,5ευρω αγορα) που εχω συνδεμενο το pc με την τηλ. το 90%των καναλιων παιζει και ας ειναι ανοιχτο το pc.

Ερωτηση 

Αν βαλω καλυτερο καλωδιο κεραιας κ HDMI με διπλη  μονωση επιχρυσο με φερριτες στα ακρα θα κανει δουλεια ????

Αν αγορασω φερριτες μονο κ τους βαλω παω στα  ηδη υπαρχοντα κεραια κ HDMI θα ειναι το ιδιο???

Σε περιπτωση που το θεμα δεν ανοικει εδω ας το μεταφερει καποιος εκει που πρεπει να παει

Ευχαριστω...

Επεξ/σία από Marios1981
Δημοσ.

Εχεις χαμηλό σημα, δεν φταινε τα HDMI. Βαλεις δεν βαλεις φεριττες δεν θα δεις διαφορα εγγυημένα... Οι φεριττες βοηθουν στους επαγωγικούς θορύβους που εχουν να κανουν με κακη γείωση.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση 

αλλα πως γινεται οταν ειναι συνδεμενο το HDMI να μην παιζουν τα καναλια oταν το βγαζω να παιζουν πανω απο τα μισα κ οταν κλεισω δε το pc να παιζουν ολα κανονικα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...