zio10 Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Εχω ενα usb gps και ελεγα να το τεσταρω στο αμαξι και με το πληκτρολογιο δεν βολευει. Με τα gps δεν ξέρω πως τα πάει, κάτι έχει αναφερθεί και στο θέμα του t100 στα tablets αλλά δεν έδωσα σημασία γιατί δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν, κοίταξέ το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Πρεπει πρωτα να παρω ανταπτορακι για το usb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spinemm Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2014 Στο ποντικι κατω απο το touch που ειναι το δεξι και αριστερο κλικ. Ναι είναι λιιιγο σκληρο.. Βρε παλικαρια το usb που εχει για φορτιση πανω στην οθονη ειναι και για να συνδεσεις συσκευη πχ ποντικι σκληρο κλπ; Γιατι δεν προτιμάς ένα bluetooth Mouse (ένα της MS εχω εγω) πολύ καλυτερα και δεν "χανεις" και την USB port οπου μπορεις να την χρησιμοποιησεις για ένα στικακι ή έναν εξωτερικο σκληρο.... Εχω ενα usb gps και ελεγα να το τεσταρω στο αμαξι και με το πληκτρολογιο δεν βολευει. Με τα USB gps εχει αναφερει πολυς κοσμος ότι εχει προβλήματα μη συνεργασίας, με το HereMaps kai Here Drive θα κανεις την δουλεια σου ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, θεωρω ότι είναι από τα καλυτερα (και εχω δοκιμασει πολλα!!!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
axel12p Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Υπάρχει περίπτωση να βρω σε ελληνικό κατάστημα την έκδοση με τον 500άρι HDD; Στο eshop το δείχνει εξαντλημένο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα